Gravidute si mamici de Constanta (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Da Creem sarumana e mai bine.Inca mai face caca moale si mai persista mucus in el dar am dus proba la laborator azi si joi avem rezultatul..om vedea o fi numai de la dinti sau ma e altceva

quote:
Originally posted by creem

Madaluta...felicitari pentru scumpa printesa Briana! Bine ati venit acasa! Sa te refaci repede si sa creasca bebelina mare si frumoasa!
Sa ne pui si poze cand ai tu timp si poti!
Aveti grija de voi!

Florina...eu am unul clasic, din acela in care pui copilul...dar nu cred ca o sa-l folosesc (am inteles ca nu prea e recomandat de ortopezi).
Ce face fata, e mai bine?

Pupicei pentru toate mamicile, bebelusii si gravidutele noastre (mai sunt care trebuie sa nasca in curand?)

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Madaluta, bun venit acasa! ma bucur ca sunteti bine! cat despre nasterea Brianei si primele zile, important e ca acum e bine, si dupa mine, mai bine sa exagereze cu grija neonatologul, decat sa nu-l intereseze deloc! tie si printesei!

AndreB, la multi ani pt Matei! e tare scump cu coiful pe cap!
Eu i-am luat lui Filip de la Chicco, crema pt protectie solara SPF40, dar am auzit ca cea de la Avene pt copii ar fi f buna, dar apucasem s-o iau pe cea de la Chicco.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

madaluta, bine ati venit acasa! foarte frumoase numele alese.

arabela, felicitari! refacere rapida, bb sanatos si papacios!

va pe toate

_

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
Cum creste
Poze

www.mangalia.ro:4545/user/index.html" target="_blank">Mangalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Madaluta si Briana, bine ati venit acasa! Sper ca nu era vorba de doctorita Bucur.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna!!!

Mada, bine ai venit acasa, Briana este un nume superb!! Daca o fi si o fi sa am o fetita, nu te superi daca ii pun si eu Briana, nu?

Arabela, felicitari pt puiutz, sa fiti sanaosi!

AndreB, eu folosesc pt Pupi crema de prot solara de la Avene, FP 40, de la Sensiblu. si Pupi e ffff sensibil cu dermatita lui - sa nu vb in ceas rau dar tare bine ii merge de cand fol Stelatopia, asa ca nu ma joc.

Rozalia, tare rau imi pare pt problemute, pup sa treaca

Va pup pe toate!!

As vrea tare mult sa ne mai intalnim, ce spuneti?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Angi, la o plimbare in parc la Beta ma bag oricand, numai frumos afara sa fie!

Filip la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetelor, nu ma dati disparuta, sunt pe aici, da' azi e ziua mea cu baby-sitter si mai profit, fac revizia la masina, ma mai duc pe la birou, fac treaba...

am intrat repede sa fac galerie pentru daria_ioana care are maine cezariana la 8 dimineata...am vorbit pe mess, deja are contractii, col deschis, deci copilul e gata, trebuie sa ii treaca si ei emotiile.

si sa ii spun bine ai venit acasa dragutei de Briana Amelia, sa fie fericita si iubita si cuminte!

si eu vreau sa ne vedem, da' cu plimbarile lui bebe parca-s capiata, saracul copil azi nici nu l-am scos, luni am tras o fuga intre ploi, maine mergem cu bunica la dentist, joi facem vaccinul... poate joi ma bag si eu la intalniri, ca scapam de dimineata cu impunsaturile si altele, daca nu face febra as putea sa ma inscriu.
din fericire ii place tare in masina, deschid trapa, aer curat, balanganit, doarme ca valiza-n gara, asa ca mergem oriunde, numai ca trebuie sa-l trezesc la destinatie...
Vineri dupa-masa am babysitter, da' si treaba, poate dupa vreun 5, daca mai facem din-astea la drum de seara... la un Tomis, unde ziceti voi. eu pot veni si cu Serban, de obicei e cuminte, sa nu-l vorbesc de rau!

ma duca sa sforai si eu un pic, tati e plecat si am tot patul la dispozitie!!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Daria_ioana, nastere usoara! tinem pumnii sa fie totul bine! refacere rapida si bebe sanatos!

Doc, spor la treburi si lui Serbanel!

Filip la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Daria_ioana, nastere usoara! Refacere rapida si bebe sanatos si papacios!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Daria_Ioana

Vineri vreau si eu la Tomis, ce spuneti?

Mokika, cum mai esti?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput