Fulguleti de nov-dec-06 (173)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by flore26

E tot FETITA!!!!

12+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

felicitaaaariii!!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

Buna fetili!!!!
Ce de poze am vizionat...delicioase....si pe mess(avatar) vazut bb-lina de Madaluta)-o frumusica.
FLORE,felicitari!stim k e ceea ce iti doreai,dar nu e cam devreme ...12 sapt ???eu imi amintesc k la 12 sapt nu s-a putut pronunta,k inca nu erau definitivate org sex.poate ma insel...
va pup si va doresc noapte linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by flore26

E tot FETITA!!!!

12+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

ma bucur tare pt voi! si pt nicu, ca stiu ca isi dorea!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

felicitari flore !!

donia cred ca sambata mergem, in nici un caz nu vrem sa mergem luni; ai aflat ce pom ai in curte? ca am si eu un necunoscut care a inflorit primul - iar dupa frunzele de anul trecut pare cais / zarzar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

flore : felicitariiiiiiiii !!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

flore, ma bucur nespus pentru tine! sa fie sanatoasa!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura, si marc e mamos de tot. nici nu mai mir, la cat il dragalesc :)) plus ca din ianuarie de cand dormim impreuna suntem lipiti, la propriu, si mai mult timp. totusi, este intelegator si ma lasa sa si respir... si noaptea, si ziua...

aelita, nastere usoara! matias, categoric ;)

ruxandra, am incercat sa te sun. intra reteaua... sunteti mai bine, sper...

dianav, scuze, dar nu am inteles ideea cu mustela. noi folosim, si nu stiu care sunt riscurile, nu inteleg...

ktrinel, julie a crescut foarte frumos...
tare faina tabla aia, tare, tare misto. mama ce s-ar mai inghesui la ea ai mei :)
si ce 'romaneste' arata sotul tau cu harletzu' la talpa!
aaaa, carutul ala imi aminteste de carutul cu care moshu (bunicul meu) cara sacii cu iarba cosita pt capre, si ma punea in varful lui :)) ufff ce copilarie faina am avut!
am o rugaminte la tine. postala :)) te poti interesa cat ar costa sa-mi expediezi o cutie cu ceva prafuri de baie pt marc? pachet mic, sub 500g, cred... please

flore, cutii de-alea pt nisip sunt si la quelle. dar am vazut parca mai ieftin la praktiker.

donia, felicitari!
foarte faina casa. mi se pare practica, suficienta, perfecta, ce mai?! felicitari inca o data pt achizitie!

a_deju, ca tot ai zis tu de manipulare, vad la ianis zambetul pe sub mustata, ala retinut cu maaaareee efort, cand ma 'incearca'. da, incearca sa ma manipuleze :) bey, si ma amuza, dar zic eu ca face parte din maturizarea lui, acum imi dau seama clar de asta, si iau parte la joc cu nonsalanta si mai negociem, mai lasam, si eu si el, depinde de oboseala/chef de ambele parti. pt el a devenit un joc constient, culmea este ca eu nu-mi amintesc cand a inceput efectiv! doar ca uneori testeaza limitele, apele, consecventa si inteligenta mea :)) si uneori trebuie sa-ti spun ca e 1-0 pt el! :))) si mai funny va fi sa-i observ pe ei impreuna, coalizand si incercandu-si 'talentul' pe mine sau alin :))

ktrinel, nu, nu voi mai fi colega cu roxana. i-am si anuntat ca sunt in cautari. roxana cu care oricum nu m-am vazut de ani ca ea lucreaza in bucuresti. vinerea trecuta avusei ultimul interviu din seria de 3 magic si daca-l iau bine, daca-l pic asta e. o experienta in plus. feeling-ul meu post-interviu e bun, dar incerc sa fiu realista, nu-mi place 'caderea libera' :)
de ce esti single mom? si cand veniti in ro, bye the way?

mamaana, ce faine sunt, au crescut mult!!! numai un zambet dragele. acuma sa spun drept, daca nu dai explicatii habar n-am care e una si care e sor'sa :))

dani tin pumnii stransi de tot. da un tzar cand sti ceva. nu mess ca nu's acasa.

flore, felicitari!!! asa repede se vede??? wow! sunteti incantati, voi va doreati mult sa fie tot fetita, nu? ioi, ce ma bucur pt voi!! imi vine si mie cheful...

a_deju, de madaluta mai sti ceva?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

FLORE-felicitari pt fetita !!

merci,fetele !

despre nume...Stiti ca aveam Andres sau Matias .in Ro suna frumos Matias,si mie imi suna bine,dar m-a dat ieri cumnatul peste cap care mi-a spus ca aici suna cam batranesc,ca e cam rar si cam vechi. Eu nu il percep ,ca stiti cum e,noua ne suna intr-un fel,lor in alt fel,si cum e un nume pe care ..adevarul e ca nu l-am auzit la copii...e posibil sa aiba dreptate...si nu stiu ce sa fac.Stiu ca nu conteaza parerile,dar as vrea sa stiu exact cum suna intr-.un loc anume un nume.

Sofía (2ian2007)

39+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

flore, sa fie binevenita si sanatoasa !..mie nu mi-ar fi displacut nici o pereche cu frumoasa Alessuca.

aelita, mie imi place celalat nume. vai ce putin mai ai...

madaluta,abia astept vesti de la voi...pana la urma cum o cheama pe micuta.

mey, ce curg fulguletii juniori ...

diana, zi ce prafuri vrei . poate ne organizam altfel.bafta la interviu.

donia, ai iesit la mandarin sa sarbatoresti?? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Haideti la o cafea neagra..... inca incerc sa ma trezesc.... uitandu-ma la pozele Juliei.... frumoasa foc...
Vazut si pozele enigmaticei Sara .... asa ma bucur ca am vazut-o live....
Revin mai incolo cand mai recuperez din urma.
Luca va saluta si va pupa dulce... nu am ce sa mai zic despre el...tot pe limba lui vorbeste si eu tot sper sa il aud zicand apa, papa, pipi, caca.... dar tot AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zice... si atat.... fiecare cu ritmul lui...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput