Fulguleti de nov-dec-06 (173)
Raspunsuri - Pagina 8

Donia spune:
quote:
Originally posted by mamaana
saptamana viitoare planuim un marineland daca nu ploua
Si noi, si noi! Wow, poate ne vedem acolo, in ce zi crezi ca o sa mergeti? La noi e destul de flexibil, dar probabil nu luni.
Cu alte cuvinte, bine ai revenit si multumesc pt. felicitari, la fel si Ktrinelei. Inca nu suntem cetateni cu acte in regula, numai ne dam cetateni

Ma duc sa ma uit la poze.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

aka spune:
Donia e super casa, l-am chemat si pe george sa o vada. spatiu mult, chiar radeam, cred ca sufrageria voastra e cat 2 dormitoare ale noastre, sau chiar mai mult. asa, de curiozitate poti sa imi spui cat a costat pe privat sau aici, cum vrei. si vroiam sa te mai intreb daca mai suge Cristinel? .
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Ktrinel spune:
...«pt ca mie una imi e f clar ca fac bine ce fac, ...»..dianocica, asta era ideea mea...ca tu lansezi o tema, o intrebare ...dar in sinea ta tu esti deja lamurita si para-lamurita despre cum stau lucrurile...so, ma repet care e scopul propus? sa ne transmiti noua, celorlalte decizia ta ...sau sa ne provoci, fiecare isi spuna povestea si apoi tu sa judeci...si sa ne iei la intrebari ...
nu ma mai intind, nici pe pm, nici aici.

dianocica spune:
ktrinel atunci cand am o problema, cand nu stiu cum sa procedez, va intreb si pe voi, poate ma inspir. la tema cu jucariile, am intrebat, am primit raspunsuri. am intrebat pt ca simteam ca acea solutie, pe care o aveam eu, in acel mom, nu acoperea tot. inca nu am descoperit rezolvarea, dar daca ma luminez vreodata si vin aici si spun, se cheama ca ma dau mare? sau ca imi impun ideile? sau ca...ce?
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

danita spune:
salut
revin din hruba plansa : mamei maine ii va face o noua interventie . era programata azi dar s-a amanat. tata a vb cu dr ca el sta la hotel si daca poate sa ii faca totusi maine ... ca s-a cam saturat;) de hotel . adevarul este ca isi faceau amandoi un cocnediu de 5 stele cu banii pe hotel si toate cele ...dar sa speram ca ajuta DD si ajung cu bine si e totul bine si dupa ziua de maine .
P e bine, papa se joaca , vorbste absolut orice, e ca un maimutel care imita tot si pe oricine . mai nou paraste ce ii zice bunica-coto sau ce i se intampla ;) . bunica uneori nu stie pe unde sa scoata camasa cand vede ca o da de gol cupilul .
donia : felicitari ptr casuta , facut un tur , super !
flore : pupici si thx de impartasirea experientei tale cu copii.
dandusel-burticel : pupici
dia : ti-am lasat un offline pe ym
iulia-stefy: eu am avut o experienta f f neplacuta cu prednisonul cand eram in clasa 11 si de atunci am probl cu ficatul ... sa dea DD sa nu aveti reactii adverse .
madaluta si aelita : bafta maxima si sa dea DD sa fie bine
porumbita : zilele astea am ajuns la concluzia ca suntem o natzie de tampitzi !
cum are unul 2 clase cat trenul cum crede ca e destept si poate sa faca observatie oricui si de orice ... si sa te puna la punct ptr un nimic . sapt trecuta intr-o zi m-a certat un vanzator in piata ca nu aveam plasa si eu vroiam sa iau salata , cititorul de gaz s-a ratzoit la mine ca nu i-am deschis imediat si alta data sa ii pun citirea pe usa ......mai zik ? pe bune nu mai intelg nika .....
adinel : pupici pt sb;)

Laura13 spune:
salutari mamici!
a scazut si la mine febra, dar sunt f infundata....nas, urechi (n-aud mai nimic), ma doare capul ffff rau. sinuzita scrie pe mine si tare nu as vrea sa iau antibiotic....sa mai vedem
danita sa ii dea DD multa multa sanatate mamei tale si voua putere sa o sustineti. minunat ce povestesti de P, chiar iti povesteste ce face? super, de la dani poate scot un apei (porumbei) sau apii (copii), depinde pe unde a fost. dar atat.
donia daca te ajut la despachetat ma primesti cu chirie in casa aceea f faina? sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fff fericiti in ea! felicitari pt testare!
am vazut pozele cu gargarita (super dulcica), m-am ofticat din cauza unei mamici super slabe, dar mi-a trecut ca julia e frumusica rau.
dandusa cum sa iti spun....nu e vorba ca ma cere, e vorba ca daca nu ma primeste....nu te mai intelegi cu el. si daca dispar 5 sec la baie e dupa mine, cu ochii in lacrimi si top in brate....nu mai conteaza ce fac eu acolo. si e frumos, asa cum zicea si acs, dar obositor rau. duminica dimineata mi-a spus florin sa dorm mai tarziu ca avusesem o noapte tare nasoala, dar crezi ca m-a lasat dani? venea si ma tragea de mana pana ma ridicam, daca fugeam cumva venea in sec 2 dupa mine. si sunt cam zombi. azi noapte stii cum a dormit??? in brate la mine!!!! aproape 1h si abia dupa 1h am reusit sa il pun jos. eram terminata. a! si eu in picioare, da?!! e mai rau ca la colici, macar atunci avea doar 4kg sper sa treaca, doar ca nu inteleg de ce face asa, de ce se mai trezeste, caninii sunt iesiti toti.....gata ca m-am lungit
fug sa pap ceva si apoi somnnnnnnn
n buna
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

flore26 spune:
E tot FETITA!!!!

" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

a_deju spune:
buna seara dragelor, minunatelor :)
iaca si je la drum de seara, ca de obicei; culcat copchilul, cu lapte, si vaaai..ce sentiment minunat este :))) in rest..cum ne stiti, veseli, fericiti si topaitori :) azi am avut parte si de primul cocotat de unul singur in mot de tobogan, si mai mai ca si-ar fi facut si nitel vant pe burta, noroc ca am mainile lungi si-am ajuns la el sa-l asez in pozitia corespunzatoare :)) e incredibil ce poa' sa faca socializarea asta la nisip, pe bune... io ma tot chinui de doua luni cu el sa-i arat cum se pune nisipul cu lopatica in galetusa..si-n doua zile de studiat picime, hop si el, se joaca cu formele de parca s-ar fi nascut cu ele-n mana :) plus asta cu toboganul, plus dat in leagan de-ala pneu de masina, plus - cel mai important - joaca ca atare, cu copilarime de relativ aceeasi varsta.. minunat :) poate-l invata astia si sa zica doua vorbe acolo, macar de umplutura, si eventual sa faca si la olita :)))))
donia, happy citizenship, ca sa zic asa :) si da, e faina rau casuta voastra, cuibusor de nebunii :)
ktrinel, super pozele, tare faina-i julia, bre... si f faine nebuniile, si racul si "masinuta"!!
danita, sanatate multa multa multa mamei tale si scuze ca nu prea am raspuns pe mess, dar pc-u' sta deschis in timpul zilei mai mult din inertie...
iulia-stefy, trimis una bucata pachet azi pe fan courier, probabil ajunge maine, cel tarziu poimaine (vezi ca expeditor e neamtu michael, pe nume de cod "mihaiul-tata lu' motanu'" :))) )
fug sa spal niste vase si dup'-aia sa-mi arunc cracii-n pat :)
pup si noapte buna!!!!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

a_deju spune:
vaaaii, cum am putut sa uit de frumusete de gargarita adormita in scaunel dupa o zi de gradina zoologica :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx