Fulguleti de nov-dec-06 (173)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

flore, aceste bac-uri pt nisip se gasesc pe aici destul de frecvent,mai sunt si alte forme...si culori. sunt si la toys r us. nisipul e special pt copii...dar sincer sa iti spun nu stiu in ce ar consta specialitatea lui ...da, na! wagonetul e pe al acelasi raion ...mi se pare ff util, mai util decat carutzul sau bicicleta la varsta asta.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Le/am gasit pe site/ul lor...multumesc mult...vad ca se pot comanda, acum mai trebuie sa vad daca trimit si in Ro ...

12+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Scriu pe fuga.
Am fost la testul de cetatenie, foarte usor, cum de altfel mi se tot spusese, dar na... cat de putine emotii tot ai.
Emotii mai mari am avut ca l-am lasat pe Cristi cu o tipa care are day care acasa la ea. Am inceput cu plansul cu suspine de aseara, pentru ca azi dimineata sa lacrimez doar... vorbesc despre mine, evident. Cristi... nici o problema! Am sunat acolo, e tot o joaca, tot o veselie, n-a plans nici o clipa, femeia era chiar mirata cat de bine a fost, ca ea imi tot explica saptamana trecuta cum o sa planga Cristi, dar nu prea mult, etc... L-a ajutat probabil si faptul ca dimineata a petrecut o ora impreuna cu Roxana, pana ce pe ea a dus-o tipa la scoala.
Oh, ce usurata am rasuflat! Sunt curioasa cum o sa fie cand o sa ma vada, plec dupa el imediat.

Poze noi cu casa nu am, ci doar cateva pe care le-am facut inainte sa ne mutam, in iarna. Am facut un album cu multe explicatii pentru cei de acasa, de fapt in poze inca se mai vede mobilier al fostilor proprietari. Caut imediat si il pun din nou, sunt doar cateva poze.
Aici.

Sper sa mai viu.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia , felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dianocica
a, ok, nu trebuie sa stai la gradi, daca vrei mergem acasa

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

daca reducem strict la ce am povestit eu (desi...intr-o oarecare masura se poate si generaliza, pt ca situatia nu e unica si nicidecum iesita din acutalitate), nici avand cele mai bune intentii de fata pamantului, tot nu ar fi putut maica-mea sa-mi spuna asa ceva decat poate doar de dragul de a se auzi vorbind... vorbesc despre anii 84-85, despre un parinte singur, intamplator medic (ceea ce oricum, din pdv financiar era cam egal cu 0), si despre tot ce implica chestiile astea pe care le-am scris... (inclusiv "trebuie". subliniat :)) ).
nici eu nu gandesc automat ca toti copiii de pe fata pamantului sunt mincinosi, profitori, manipulanti, speculanti, ambulanti, si ce-o mai fi :)) nooo way!! doar ca, la un moment dat in timp, tuturor ne va veni randul :) ar fi ceva in neregula cu ei daca nu ar incerca cateva manevre si pe partea asta, a sentimentelor adanci :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

bine v-am regasit dragele mele
am fost la un training saptamana trecuta, undeva departe, am facut 1.5 ore la dus si tot atat la intors cu tren + metrou - dar acum se zice ca sunt experta
va mai aduceti aminte de noi

am fost sambata la zoo, iar saptamana viitoare planuim un marineland daca nu ploua, ca tot se deschide

donia felicitari pentru cetatenie
am reusit sa o vad si pe julia cu mama ei aratand enervant de bine

Mergi la inceput

mamaana, ce au crescut fetele ...frezate si bretonate ..sunt 2 minuni. va pregatiti de romania?

Mergi la inceput

kiki, ce expresiva e garga a ta... si intzolita . unde e zoo aia , la baneasa?

adinazot, nu mai zi de 2 ori ...ca si apar...stii cum ma uit la valize?...
de la 1 iunie sunt ...single mom..nu stiu pt cat timp...asa ca, cand n-oi mai putea, ma infiintez acolo...

diana, cum e cu interviul pana la urma? nu o sa mai fii colega cu Roxana ?

yagmur, suferinta grea cu dintii...si eu trebuie sa ajung, dar cand? stiu ca pt asa ceva nu exista scuza...acolo lucreaza dentistii in weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

mamaana, ce au crescut fetele ...frezate si bretonate ..sunt 2 minuni. va pregatiti de romania?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

deocamdata ne pregatim sa ramanem singuri: in 2 saptamani pleaca socrii; in ro mergem pe 20 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Donia, felicitari!

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

katrinel, daca mi te adresezi personal ma vad in imposibilitatea de a iti refuza un raspuns :)in primul rand nu incerc sa ma justific, pt ca mie una imi e f clar ca fac bine ce fac, respectiv ca incerc sa imi inteleg copilul privind lucrurile din punctul lui vedere si incercand sa il inteleg. daca e sa incerc sa conving pe cineva de ceva, exact asta vreau, sa incerce sa se puna in locul copilului. persoana care imi poate confirma justetea sau injustetea gesturilor mele e insasi copilul meu. si o face de mult. daca mesajele mele te (si caut cuvant..si caut cuvant...si caut cuvant..) atzatza atat de tare, din toleranta si respect pentru eterogenitatea grupului din care faci parte( pt mine eterogenitatea unui grup nu e cauzatoare de respect. opiniile, da, felul in care se dezvolta, evolueaza, da. ), imi poti solicita oricand o disutie in particular in care poti lamuri...nelamuririle :) si ,din punctul meu de vedere, orice lamurire e un pas inainte, ca sa nu zic un sut ... :)
a deju ce sa zic, pfiiu .... omuletu' care-si sterge transpiratia de pe frunte bucuros ... o fi sunat mai in gluma, dar eu vorbeam f serios cu acel 'tu' generic si zic ca tu ai inteles asta. pentru ca nu ne putem judeca parintii dar, din conditionarile lor si, de ce nu, din greseli (si acum am in cap strict greselile alor mei), am putea sa invatam. ca parca asta e ideea pana la urma..de auto-perfectionare continua. sau nu?

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput