Fulguleti de nov-dec-06 (173)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
dianav spune:
Eu observ ca am mai mult timp liber pt net de cand vin la serviciu, decat acasa cu Oana.
Dragi mamici e atat de bine sa stii ca alte persoane au aceleasi preocupari si ingrijorari cum ai si tu. Mare inventie internetul asta!!!
Si noi la fel cu spalatul pe cap, plange cand simte dusul in zona spatelui, cefei,iar cand simte apa pe cap e dezastru, nu mai stiu cum sa fac sa o obisnuiesc.
Bamboletta buna idee, am sa tin ceva sus sa o determin sa dea capul pe spate. Si o sa incerc sa cumpar si un cozoroc din ala, desi nu suporta nimic pe cap, caciulile le arunca cat colo.
Si cu cataratul la fel, e cea mai cocotata fetita din parculete. Peste tot se urca sau incearca. Iar in casa se urca pe scaune si le zgaltaie, in picioare fiind, sa vada cum se misca. Doar patutul nu il escaladeaza. Vad ca si alti fulguleti mai cad. Cand cade Oana ma simt atat de iresponsabila, dar cred ca e inevitabil. Nu s-a intamplat decat de cateva ori si fara urmari.
Irinabr
Si eu sunt din Braila, ce varsta ai, poate ne cunoastem....
Ktrinel....total de acord cu tine in ceea ce priveste partage/sharing/respect.
Si eu Dianocica, ca si tine, o descopar pe Oana pas cu pas, si ii iubesc fiecare gest, sunt o minune copiii astia. Pentru mine, neavand frati, surori mai mici si nici alt bebe, e totul nou. Si o pup atat de mult ca sunt convinsa ca mai mare fiind se va feri si nu va mai sta (ma stiu pe mine...cand mergeam pe la bunici si veneau toate babele sa ma pupe, unele fara dinti si cu o igiena bucala....lipsa, fugeam si ma stergeam)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianocica spune:
am ramas datoare cu plansul: de obicei, de fiecare data cand apare ceva neprevazut, orice ma scoate din ritmul si asa fragil. aflu ca alex nu mai vine la 6, vine la 8. pfuu...pana vine el acasa totul e ok, dar dupa ce adoarme d..e prapad. orice chestie mica, venita din afara, ma face sa plang. nu d. el e ..sursa de energie. si ce sursa :)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Dia1609 spune:
aici aveti niste informatii importante despre bisphenol, substanta care se gaseste in aproape toate biberoanele de plastic
kikineata spune:
Pozne http://picasaweb.google.com/kikineata/1AnSi6Luni2
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
dianav spune:
Dar despre Mustela ce ziceti,
ia vedeti aici ce ratinguri are :http://www.cosmeticdatabase.com/wordsearch.php?query=mustela&&start=10
dianocica spune:
a deju povesteai ce 'profitoare' erai tu la gradi cand ai plans numai sa vezi cum reactioneaza mama ta. daca ea ar fi zis a, ok, nu trebuie sa stai la gradi, daca vrei mergem acasa, cum crezi ca ai fi ractionat? ai mai fi plans o saptamana? nu poti lua in calcul doar actiunile/faptele copiilor fara sa te gandesti si la ale parintilor. si nu ii poti numi 'profitori', 'mincinosi' sau 'manipulanti' (mai in gluma, mai in serios) sau mai stiu eu cum calculand numai jumatati de masura. evident, un 'tu' generic.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
flore26 spune:
quote:Sunteti doua frumoase...tu esti toata o silueta, Julia are niste ochi superbi, o concureaza pe Alessuca mea
Originally posted by Ktrinel
poze noi
cam asta despre noi.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
12+
![](gravida.gif)
![](indragostita.gif)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
Ktrinel spune:
flore, aceste bac-uri pt nisip se gasesc pe aici destul de frecvent,mai sunt si alte forme...si culori. sunt si la toys r us. nisipul e special pt copii...dar sincer sa iti spun nu stiu in ce ar consta specialitatea lui ...da, na! wagonetul e pe al acelasi raion ...mi se pare ff util, mai util decat carutzul sau bicicleta la varsta asta.
Ktrinel spune:
dianocica : ignor, ne ignor…nu am nici o retinere sa iti spun ca …pe bune de stiu ce urmaresti, in general, cu temele propuse …perceptia mea , de incuiata, mediocra, necitita, necultivata, mama ignoranta si egoista…e ca tu cauti o confirmare a gesturilor/actiunilor/ideilor tale ? … sau/si sa ne convingi ( noi - generic ) de justetea acestora ? …recunosc ca nu am timp de despicat firul in patru si de a merge cu filozofia pana in panzele albe…si chiar daca as avea, din toleranta si respect pentru eterogenitatea grupului din care fac parte, nu as baga asa de adanc piciorul pe acceleratie ..mi-e frica de derapaje
si de urmari. Vreau sa am o calatorie placuta..! ..astea fiind spuse eu ma bag linistita pe bancheta din spate…referitor la teme, in general ..sau generic
..