Fulguleti de nov-dec-06 (173)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ktrinel, da la zoo baneasa care in curand se va muta...nush unde da' departe. Oricum e cam saracacioasa dar era atat de multa lume, copii de toate varstele si toti incantati. Decat nimic. Dc vii in Ro, in ce oras ajungi? Ce frumoase sunt jucariile Juliei, iar Julia pare f mare.

Mamaana cand vad poze cu fetele ma trec fiorii, se vede implinirea, fericirea, furmusetea si tot ce vrei tu la superlativ.

Flore, felicitari pt. fetita. Si dc ii mai creste ceva intre timp n-are importanta, copil sanatos sa fie sa aiba cu cine se juca junioara.

Donia, m-ai spart!! NU comentez mai mult decat ca e o casa de vis pt. mine. Te rog sa pui poze cand e gata.

Ruxandra mi-e dor de tine! Ce fac boierii??

Dimineata sunt pe laptop si mai pot scrie dar dupamiaza cand doarme garga is pe calcu alalat la cre tastatura face fite. Si uneori asa as avea cate ceva de zis....dar ma abtin...sunt zen.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Danita, sanatate multa mamei tale si refacere rapida iar tatalui tau multa putere. Sa ai grija de amandooi ca au nevoie de suportul tau.

Dandusa, ce faci mami?

Yagmur...cu g...agent 007 te astept online!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

azi noapte a tusit 1 ora, de la 2 la 3. cu pauze de luat aer. in rest pot spune ca a tusit constant.
chiar nu stiu ce sa mai incerc pt tusea asta...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

neata! nu am citit nik ,dar vazui ca flore are tot o fetita
dianarus offff,fir-ar sa fie ea de tuse pacatoasa,sanatate sa treaca odata!
fug sa mai bag si eu un ochi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Neatza!

De fapt am 16 saptamani, dar am uitat sa schimb semnatura...
Acum plec in vizita...pupici

12+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Flore,
felicitari pentru pasarica,sa creasca mare,sanatoasa
Kikineata,
binisor,bine,f bine...,stii si tu...,de toate,in mare bine
admirat gargarita si buzita ei superioara
Ktrinel,
studiat toate pozele...,minunate,Julia are cu cine semana frumoasa...mijlocul de transport este superrrr
Donia,
stiam ca vei trece cu bine testarea

de cateva zile ma plangeam ca ma dor sfarcurile...,ce sa fie,ce sa fie...
aseara dupa ce am adormit printesa,am iesit la lumina si m-am muls...,abiaaaaa daca a iesit un stroppp de lapte...
fie lactatia s-a diminuat ,fie laptele a secat din cauza sarcinii...sau poate putin din ambele...,nu stiu!
cert este ca eu nu mai am lapte...si acum chiar nu mai pot sa alaptez...,s-a dus...
aseara prima trezire a fost la 23...,de muuult n-a mai fost asa devreme...,i-am explicat ca nu mai am lapte,etc...,n-a fost chip sa inteleaga...,abia am reusit s-o adorm pe picioare si aia a fost!nici ca s-a mai trezit...,sa fie asa de simplu?!abia astept sa vad diseara cand va trebui s-o adorm pe picioare sau altfel decat la tz...cum era obisnuita...

exista vreun fulgulet care doarme ziua in patul mare singur,"nestimulat"(suzeta,bibe,leganat,tz,gadilat etc)?
la noi este groaznica procedura pt ca se lasa cu chiote de joaca,picioare in gura,tras de par,carioca pe fata,haine,calarit,lovit cu jucarii...,timp in care eu (victima) ma fac ca dorm
explicatiile cu "mami face nani"..."Crinuta este obosita"...,o distreaza teribil...
atunci,fie dureaza o vesnicie sa o adorm...(max 3 ore- recordul)...,fie nu reusesc sa o adorm...(ieri nu a dormit deloc)...
stateam si ne minunam ce bine arata si ce energie avea dupa o zi fara somn...

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

danita, multa sanatate mamei tale si voua tarie. Multumesc ca mi-ai spus ce ai patit tu. De aceea am si scris sa aflu din experientele voastre.

Laura, tu ce medicatie iei. Si eu am sinuzita, si de multi ani. Cand ma sint infundata imi pun la oparit niste sare mare intr-o cratita si apoi imi pun pe cap un prosop si stau deasupra aburilor, pina se racesc si se desfunda toate. Acum sunt cam tot in starea ta si mai folosesc si Olynt. Si am si gatul.... Multa sanatate.

Flore, felicitari. Sa va traiasca fetitele si sa fiti cu totii sanatosi.

Deea, multumim mult. Scriem cand primim cadoul de la motanel. Si cum a reactionat pisicuta mea.

Diana Rus, doctorul ce zice de tusea asta care nu se mai termina? Mie dupa aerosoli, care i-au desfundat tot, adica si nas si gat, mi-a dat Paxeladine sirop si in vreo 4-5 zile s-a terminat. Ma doare sufletul cand te aud spunand cum tuseste. Stiu cum ma sint eu cand o aud pe Stefy. Cred ca ti-e tare greu. Iti doresc sa fii tare si multa sanatate la micut.

dandusa, pe fina mea, la varsta asta a fulguletilor, o invatase deja sa adoarma singura la pranz, dar eu cu Stefy nu reusesc. Intai ca ii ies caninii si nu renunta la bibi sau suzi nici de frica si apoi, povestea cu calareala si joaca. Doar daca o iau in brate langa mine se potoleste.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

bea

sper ca mere amu...

imi pare rau ca nu prea am timp..adica imi pare bine, e soare afara si stam de dimineata pana seara, au fost si zile libere, asa ca nici de la munca nu am mai intrat..
recuperez maine, parol. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dandusa, esti o draguta. Numai ca faptul ca nu pot plange este de multe ori un lucru rau. Asta pentru ca as prefera sa ma descarc in mod elegant si nu sa tip la Stef :).
Cat despre soimnul lui Victor... ca la noi la nimeni! Doarme in carucior, leganat (asta ziua, ca seara adoarme singur de oboseala, tot in carucior, mai rar in patul mare, niciodata la el in pat).

Donia, foarte frumoasa casa! S-o stapaniti sanatosi!

Ktrinel, Kikineata, Mamaana, Chinico aveti niste fetite superbe!

Flore, felicitari pentru fetita! Cand ma uit la matele mele cat de bine se inteleg, ma bucur tare ca am 2 fetite. Sunt convinsa ca si voi la fel!

Dianarus, multa sanatate baietilor!

Laura, multa sanatate! Te consoleaza daca-ti spun ca trece si faza asta (ma refer la plansul dupa tine)?

Am pus cateva poze din vacanta aici .

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

homeopate

quote:
Originally posted by dianarus78

azi noapte a tusit 1 ora, de la 2 la 3. cu pauze de luat aer. in rest pot spune ca a tusit constant.
chiar nu stiu ce sa mai incerc pt tusea asta...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput