Fulguleti de nov-dec-06 (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

admirat gemenele minunateMamaana,sa va traiasca...,sant atat de frumoaseeee,ma face sa-mi doresc si eu doua la fel de minunateeee
admirat vacanta bursucilor si familia lor minunata...,f frumoase locurile pe unde ati fost...,unde ati stat?
admirat Bea si pozele artsiticeeee,f clare,f frumoaseee,cu asa model...,cred si eu...cum altfel!?

Mamica stralucitoare
15+ + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Superbe pozele!KTRINEL,KIKINEATA,MAMAANA.CHINICO,minunate fetitele ,una si una!!!
DANDUSA,da,Ale doarme si ziua si noaptea in patul mare fara alte chestii,cu conditia ca o pun in pat si plec din camera,doarme singura,daca incerc sa raman eu cu ea sa o adorm,numai asta nu reusesc sa fac pt ca -i vine cheful de joaca.Inainte de nani,o spal la fundulet ,chiar daca nu a facut nimic,schimb pampersul,o pun in pat,ii pun un cd in surdina,si plec de acolo,inchid usa,se mai joaca ea ce se mai joaca in pat,dupa care adoarme!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Greu cu canini astia imi scot peri albi nici nu stiu cum sa mai reactionez, crize peste crize,tipete nu ma mai tin nervii sta calare numai pe mine

Adinazot-ii sta f bine Alesiei in albastru ,eu daca o imbrac pe antonia in albastru ma intreaba lumea cum il cheama pe baietel
Aelita-ce dor imi era de tine ma bucur ca sunteti bine,nastere usoara,daca as fi avut baietel i-as fi pus :David,Yanis,Matias
Yagmur-cum te mai simti?a trecut?
Kikineata-o scumpete gargaritaare niste buze iti vine sa le mananci
Ktrinel-mi-au placut tare mult pozele cu caprita Julia tare frumoasa
Donia-super casa felicitari
Mamaana-ce mari au crescut fetele
Danita-multa sanatate mamei
Laura-multa sanatate
Flore-Felicitari,stiam eu ca e fetita sarcina usoara in continuare
Dandusa-Antonia adoarme la pranz pe canapea in sufragerie cu suzi si uitandu-se la desene animate
Chinico-o scumpete Bea
Acs-sunteti o familie fericita,f frumoase pozele si peisajul

Antonia doarme ma duc sa papa si eu ceva

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Acs, bravo! Atat minunatilor!

Dandusa, Garga adoarme fara nik ce-ai enumerat tu acolo...dar io-s prezenta, ma fac ca dorm si de multe ori cred ca adorm inaintea ei dar musai cu spatele la ea alfel rade, ma pupa pe obraji, ma ia cu ambele manute si ma pupa, ma bufneste rasul si pe mine si pe ea, ma trage de par, adica face ma-mai, baga mainile in gura, nas...deci cu spatele la ea. Ma mai intorc o mai pun la loc pe perna ca se intoarce cu capul invers...face exact ca un ceas atat se fataie...si dc fataiala tot continua...de obicei in 5 - 15 min adoarme, mai canta, mai vorbeste de ma rupe...incep cu A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata din rude mari imparatesti o prea-frumoasa fata...adoarme instant sau ii povestesc ce am facut noi doua in acea zi, dar in soapta.

Adinazot, si Garga doarme in patul mare, ziua doarme si 3 ore si nu cade dar chiar e dpat e mijloc si doar la cap unde are s-o tablie e rezemat de perete. E drept ca are in parti plapuma si 2 perne....dar cum de poti s-o lasi noaptea...pui o poza cu aptul, nu ti-e frica?? Bine ca si cu mine in pat intr-o noapte a tipat, nu s-a auzit buf, nici n-a urlat, pernele erau intacte cred ca efectiv s-a dat jos din pat, le-a escaladat s-a dormit pe jos...deci ori cu mine ori fara....Dar atat de bine si repede adorm cu ea incat prefer adeseori sa dorm acolo. Patutul ala mic scartaie...e naspa...mai vad.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Bambo, si la noi greu cu caninii astia. Dar stii cum e 2 sapt chin, 2 zile respiro, iar 2 sapt pana sparge altul si tot asa.

V-am zis ca papa Garga ciorba acra cu bors...si face mmm,ammm, mmm.Incercasem acum vreo 3 luni si nu i-a placut. Acu a papat si de pui si de vita.

Asizicooo, iesi din barlog...poate ne vedem ca si noi venim spre sf lui august la marea cea neagra. A-deju, luciaro fiti pe faza.

Roxanico, da-o-n mama ei de treaba chiar asa....nici o vorba!!!

Mergi la inceput

Laurici, si noi avem perioada cu...vreau la mama...de fapt zice mama mia, a ei si numai a ei. Uneori e greu dar pe mine ma incanta tare.

Dianarus, n-ai mai zis nik de bona. Cum e?? Pe bune cum se manifesta tusea aia nenorocita...muci in nas, gat, febra, diaree cu fara...toata descrierea...chiar nici un homeopat acol in sat la voi?

Mergi la inceput

Bine ma.....m-am mutat pe laptop sa vb cu voi si vb la pereti. Plec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

eu sunt aici imi fac unghiile

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Bambo, esti o scumpa..am ras de m-am prapadit. Mai zi ce face Antonia lasa unghiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dandusa, eric (se) adoarme singur, ce-i drept in patutul lui, cam..dintotdeauna :) la pranz chiar fara nimic nimic (adica in fine, ii bag suzi in bot, da' la noi suzi e oricum cam omniprezenta..), dupa masa, ii schimb pampersul, facem pa pa si nani pui la tren/camioane/autobuz (ca le-avem pe toate in fata geamului :)) ), trag draperia, il culc in pat, si-am iesit pe usa.. uneori ma cheama dupa 5 min, c-a facut kk (are un fel de "aaaa" - ca s-o citez pe yagmur :) - care stiu sigur ca asta inseamna), il schimb, bag la loc in pat, am iesit pe usa, si somn usor. si seara, acelasi lucru, doar ca-si bea laptele in pat.... deci, acestea fiind datele problemei, habar n-am ce sfaturi sa dau........
aa.. pot sa spun cu certitudine ca daca ar fi in patul mare, si eventual si vreunul din noi cu el, nu ar mai dormi niciodata. nici ziua, nici noaptea. never :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput