Fulguleti de nov-dec-06 (173)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bree.. bea rulz tare tare faina prima poza!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Flore, SUPER VESTE!!!!! Inca o data felicitari... inca o printesa in Timisoara....
Danita, sanatate mamei tale si bafta; te pot ajuta cu ceva? Da un tzar.... la nevoie
Donia canadianca, pentru mine si Luchitza rugbistu' e super basementul.. ne primesti? De gatit nu gatesc , dar sint maiestra la curatenie; deja a cata sint pe waiting list?
Abia am venit de pe teren, dar fug iarasi ... macar e o vreme superba.. in sfarsit...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Kikineata, aici sunt, nu te supara, fata draga! Ti-am vazut gargarita, ne-mai-po-me-ni-ta!! Ti-am mai spus eu, daca vreau s-o gasesc stiu unde-i e locul: pe pragul de la usa balconului, asa-mi place de ea!!!! Da' io nu ma mai joc, si Sara si Crinuta si toate , toate fetele mofturici la mancarica au parasit clubul si am ramas noi singuri singurei????pruncul meu cand va cere de mancare????????????????????????????Ma auto-proclam mama-eroina!

Mai, dar in afara de faza asta cu mancarea, micutul meu e de o energie debordanta, e plin de viata, catzarator, jucaus, zambaretz, ce mai, e al meu si-l vad perfect!
Si apropo de copii perfecti, le-am vazut pe Julia, super-frumoasaaaaaa si mami Ktrinel la fel, tanara, slabutza, delicata...pe Ale de Adinazot, la fel superbe amandoua, mami moderna, Ale albastrea...pe bursucii lui Acs, ei, ei, Manuela ce-mi faci tu mie, pozele alea cu bursucii adormiti sunt demne de tablou, tihnite, implinite, fericite, perfecte. Auzi, Manuela, daca mai fac un bebe sa stii ca esti singura vinovata! ...si am vazut-o si pe shefa Bea, foarteeeeeeee frumoasa, seamana leit cu mami ei. Nu. A-deju, poza aia cu cerul in spate e cea mai faina, parca zboara Bea, uite asta...si pe gemenele de mamaana, au crescut f.f.ff mult, mai sa nu le recunosc, noroc cu bretonul si cu Tudor

Ruxandra, nu mai stim nimic de voi!! Totul e in regula??
Danita, ne rugam pt. mama ta sa treaca cu bine si peste a doua interventie! Multa putere si sanatate! Sa ne dai vesti!
Donia, felicitari pt. examen, nu ma indoiam nicio clipa ca vor fi probleme. Casa e superba, s-o stapaniti sanatosi!! sa auziti cum bat nepotii la usa aia situata intre garaj si geamurile de la dormitoare! Mi-au placut pozele cu cate-o manutza de Cristinel scotocitor, surprins intr-un cadru, sau un capshor de Roxana.
Floreeeeeeeeeee, felicitari pt. fetitza!!!! Ma bucur pt. voi, stiu ca asa va doreati.
dandusule, dar tu nu stii inca ce minune adapostesti in burtica???Despre somnicul de peste zi se petrece doar in carucior, leganat max 5 minute. in pat nicio sansa, tot asa veselie mare, joaca, somnul fuge...Asa ca Acs si la noi e la fel!
Laura, multa sanatate!
Aelita, cat ma bucur sa te aud Eu votez pt. Matias! Sa ne dai vesti !Dar sofia ce mai face??
Yagmur, cum te mai simti?Te mai dor dintii?
Dianarus, imi pare rau ca tusesc muschetarii, habar n-am ce ar merge in cazul asta, dar daca nu fac febra, nu au muci, doar tusea asta io zic ca nu e motiv de ingrijorare, desi e suparator clar. stii ca zucea Donia ca poate persista tusea si 6 saptamani dupa o viroza.
despre paxeladine, Iulia-Stefy, io stiu ca e pt. tuse seaca, si-mi spunea dr. ca e contraindicat la micuti, nu permite eliminarea secretiilor, iar acestea se pot suprainfecta. Acum sigur, asta e teoretic, probabil dr. care ti-a prescris siropul a vazut-o pe Stefania si a hotarat ca asta e tratamentul potrivit, dar nu merge in toate cazurile. Voi cum va mai simtiti??Cum a fost la cresa?
bambo, hai, curaj!! Uite, ai si inceput terapia cu facutul unghiilor, daca-ti mai cumperi si o bluzita esti vindecata total. Ati primit rezultatul contestatiei la suspendarea permisului sotului??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

YAGMUR-pupam pe Lucas cu AAA-ul lui cu tot !

FLORE-baga saptamanile la semnatura ca ne induci in (T)eroare

DANDUSA-nici a mea nu doarme,mami,"nestimulata" Dar merge repede,cand ii zic "facem nani?" alearga la perna,si zice "NANI-NA"abia asteapta,ar dormi non stop
La pranz doarme 3 ore.Apoi seara de la 10,se trezeste la 7 ,ia bibe in patul meu si adoarme iar langa mine pana la 10 . Exceptie facand notpile de dinti sau altele in care plange si ma duc si o iau din patut din camera ei,o aduc la noi in pat pe intuneric si adoarme singura "nestimulata ",dupa multe foieli si multe impungeri lui ta-su sa se care de la noi din pat.dar el nu se cara

BAMBOLETTA-si mie mi-a fost dor de tine ! ce face Antonia ? vad ca sunteti in crize de canini

KIKINEATA-vad ca si voi cu crize cu caninii ! sa va treaca repede!

ROXANICA-ce mai faci? Sofia ..ce nu face ! de o luna se urca pe masa din bucatarie ca sa danseze acolo in picioare. noroc ca pricepe cand ii zic "DA-TE JOS IMEDIAT" si se da . Am avut inspiratia sa nu ma duc sa o iau eu de acolo,sa nu se invete asa,si sa inteleaga din ce ii spun.
Asta printre altele

Sofía (2ian2007)

39+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Hai, c-am mai vrut sa va spun ceva: ai mei isi construiesc casa la iesirea din oras, super casa, super curte, spatiu cat vrei, saracii construiesc de peste 10 ani, ca asa e cand ai copii, mai intai eu la facultate, apoi Ionut, apoi eu apartament, etc. etc.Acum intr-un fericit final fac ultimele lurari si spera sa se mute la vara. Buuuuuuuuuun, introducere lunga. ideea era ca merg des cu david pe acolo, fascinant, nisip, joaca, nu se compara cu un apartament, dar totusi am constatat cu stupoare ca e tare singur micutul meu, eu ma joc cu el, cu lopatica, cu masinuta , dar nu pot sa inlocuiesc multimea de copii din parc, atmosfera de acolo. Chiar azi dimineata mai lua o lopatica de nisip, mai venea in bratele mele, si la un moment dat chiar facuse o mutritza vadit suparata, niciodata nu l-am vazut asa, facuse botic, buzita peste buzita si statea asa cu capul in pamant. L-am si adus in parcul nostru si acolo sa vezi distractie, muulti copii, vreo doua grupe de la gradinite, o clasa I, plus ceilalti clienti fideli ai parcului. asa ca am hotarat sa chemam in vizita in fiecare zi cate un copil daca ne mutam la vara acolo.

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Hai, c-am mai vrut sa va spun ceva: ai mei isi construiesc casa la iesirea din oras, super casa, super curte, spatiu cat vrei, saracii construiesc de peste 10 ani, ca asa e cand ai copii, mai intai eu la facultate, apoi Ionut, apoi eu apartament, etc. etc.Acum intr-un fericit final fac ultimele lurari si spera sa se mute la vara. Buuuuuuuuuun, introducere lunga. ideea era ca merg des cu david pe acolo, fascinant, nisip, joaca, nu se compara cu un apartament, dar totusi am constatat cu stupoare ca e tare singur micutul meu, eu ma joc cu el, cu lopatica, cu masinuta , dar nu pot sa inlocuiesc multimea de copii din parc, atmosfera de acolo. Chiar azi dimineata mai lua o lopatica de nisip, mai venea in bratele mele, si la un moment dat chiar facuse o mutritza vadit suparata, niciodata nu l-am vazut asa, facuse botic, buzita peste buzita si statea asa cu capul in pamant. L-am si adus in parcul nostru si acolo sa vezi distractie, muulti copii, vreo doua grupe de la gradinite, o clasa I, plus ceilalti clienti fideli ai parcului. asa ca am hotarat sa chemam in vizita in fiecare zi cate un copil daca ne mutam la vara acolo.

David al meu

da, roxanica, io vin :) sau mai bine trimit pachet doar motanu', si io raman in conced' de relaxare la mare..ce zici?
trecand peste aberatii, ale mele adicatelea, exact asta vroiam sa zic si eu cu parcul. si cu socializarea la nisip. n-are nici in clin nici in maneca si nici nu poate egala joaca mea cu el (prin asta nu vreau sa zic ca nu e importanta si ea). si tocmai de-asta (in fine..si din altele :) ), daca n-am astepta vesti de pe meleaguri regale unite, de maine l-as da la gradinita. si tot pt ca am vazut cu ochii mei ce inseamna si cat de multe aduce cu sine "grupul" - in ceea ce-l priveste pe eric - varianta bona sau mamamare care sa-mi creasca copchilu' de la 8 la 17 nici n-o concep :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Uite ca n-am plecat pe teren si m-am bucurat sa vad mutrizele simpatice si frumoase ale Isabelei si Stephaniei, Bea cea superba ... si cam atat..
Roxanica, ma simt mai bine cu gingiile.. "calgelu'" isi face efectul
Aelita, pupam cu drag... sa mai intri pe la noi
Roxanica, ce bine ca mai apari si tu... si Luca seara prefera sa iesim in parc decat sa stam prin casa.. asa ca vine si ma ia de la masaj si mai mergem sa ne jucam.. pe la 20.30-21.45 ajungem in casa, baitza, lapticul in pat si somn...
A_deju, deci AAAAAAAAAAAAAAAAA... intelegi tu
Sint deja obosita.. inca o ora si ma duc
Ne reauzim maine la 7 .. la cafea Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

am deschis fereastra asta s ava scriu acum vreo ora...
buna dimineata
ne bucuram ca v-au placut pozele

fetele se culca la pranz singurele in patuturile lor si FARA SAC!!! dorm 3 - 3.5 ore
seara le zic de lapte si o iau la fuga pe scari: le sting lumina, dar nu de tot si ele isi beau laptele in patut; se ridica sa-mi dea biberoanele si Isabelle se culca; daca stau in acmera, se culca si Stephanie, daca plec se ridica si ma cheama (plange) pana ma duc si o iau in brate si adoarme imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am schimbat semnatura...deocamdata e asa , dar mai avem timp sa ne gandim...oricum Nicu nu vrea ANA

16+ Flore , mami de Emma si Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Incerc sa scriu repede, pana se trezeste Cristinelu'.
Ma bucur ca v-a placut casa, si da, basementul e larg si incapator, iar o mana in plus la curatenie ar fi mana cereasca

Am vazut poze cu frumoasele fulgulete, Doamne ce fetite frumoase aveti, Sara, Stephanie si Isabella, Julia, Bea, Ale... o placere! Si un Tudor chipes pe acolo, calarit de surioare.

acs, te-am lasat la urma cu bursucii, ca tu ai si fulgulet frumos, ce mai dorm in masina, pe rupte... Pozele tale mi-au dat fiori de bucurie, cascada Putna mi-a ramas in amintire ca unul din cele mai frumoase locuri din tara, pacat ca accesul nu e prea usor. Ma bucur atat de mult ca am revazut cascada, tin minte si mirosul pe care il aveam in nari cand am fost prima oara... Si la Lacul Sf. Ana mergeam destul de des, era o zona preferata de plimbare pentru noi. Foarte frumoase pozele!

Bamboletta, e terorista Antonia cu pantofii cu toc! Mi-a placut la nebunie!

flore, felicitari pentru fetita, Emma imi place mult de tot!

aelita, sa stii ca e important cum suna numele in tara in care locuiesti. Si eu aveam in minte George pentru Cristinelu si apoi am aflat ca e un nume pe care doar varstnicii il mai poarta. Plus ca aici sunt desene aniamte cu George shrinks, cu o maimuta Curious George, plus George Constanza ... asa ca am renuntat.
Ma bucur mult ca ai revenit. Cum planuiesti sa nasti? Ai pregatit totul pentru baietel?

aka, inca il mai alaptez pe Cristi, mai suge cam de 2-3 ori pe zi.

mamaana, tot sambata planuiam si noi sa mergem, sper sa ne vedem pe acolo. Pe la ce ora credeti voi ca veti ajunge? Oricum, sunt sigura ca avem sanse sa ne intalnim inauntru. Sunt tare curioasa cat o sa alergam dupa Cristinel pe acolo...
Inca nu stim ce pomi avem in curte, ala rosu e crabapple tree, iar celalalt, cum zice si dandusa, sigur nu e piersic ... habar n-am ce e... Dar sigur o sa ne punem cires, ca pe aici e zona propice.

dianarus, cand avea Roxana crize de tuse (uscata) noaptea, am ajuns sa ii dau sirop de Codeina, la sfatul medicului. De altfel nici nu se poate lua fara reteta. Era singurul lucru care o calma, dar ii dadeam doar noaptea, ziua oricum tusea mai putin. Insa noaptea... era teroare, tusea pana se sufoca, iar dimineata avea cearcane enorme.

Ktrinel, nisipul ala sta in cutie? Mai ca as lua si eu, dar ma intreb in cate zile o sa ajunga tot nisipul in iarba, sub indrumarea lui Cristinel...
La Mandarin sarbatorim luni, de ziua Roxanei, nu pierdem noi ocazia

Mai stiti ceva de anateo, shoshika, luly, Lavinia, eri_ka, m_monique? N-au mai scris de mult.

ruxandra, voi cum mai sunteti? S-au mai linsitit lucrurile?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput