Fulguleti de nov-dec-06 (173)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by Donia

Ktrinel, nisipul ala sta in cutie? Mai ca as lua si eu, dar ma intreb in cate zile o sa ajunga tot nisipul in iarba, sub indrumarea lui Cristinel...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

sau direct in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
nu mai pot, pe zi ce trece ma simt mai rau. de azi am inceput antibioticele ca nu se mai putea. am reusit sa imi iau si analizele de la gineco (de acum 2 luni), se pare ca am candida, tratament 10 sapt. 220 lei la farmacie. am fost si cu dani la dc de familie, cica a facut si el candidoza in gurita de la antibiotic, sa il dau cu glicerina boraxata cu stamicina. am sa ii cumpar maine, sa vad daca ma lasa si mai ales daca nu vomita dupa stamicina (ca eu vomit). cam atat de la noi. azi a venit mama lui florin, sper sa mai apucam si noi sa respiram asa.
dandusa dani ziua adoarme la el in patut, cu 60-90ml de lapte. si suzeta in cealalta mana, cand termina laptele baga suzeta si somn. seara aceeasi faza, doar ca baga suzeta, se ridica in picioare si ne striga. de 2 sapt vrea cu amandoi seara. mai intai mami si dupa vreo 5 min si tati. adoarme......in 5 min sau in 45 min. depinde. cand e prea obosit adoarme destul de greu. sau cateodata mai are chef de joaca/vorba. dar, nu te supara, adormitul pe picioare nu mi se pare f ok pe termen lung, te va rupe. eu zic sa incerci pe patul mare, cu tine, chiar daca se joaca o bucata de timp pana la urma va adormi. bine, dani nici nu se da jos din pat, niciodata, deci stie ca e ora de somn.
a deju daca as gasi educatoare bune si eu as prefera gradi. bine, nici bona nu e stralucita, dar la varsta asta.... e mai greu la cresa, asa ma tot gandesc ca mananca ce vrea el, cand vrea el, doarme cand vrea el si tot asa. nu cred ca la cresa e asa, adica daca el ar vrea sa doarma la 12 n-ar avea nici o sansa pt ca copiii se culca abia la 1. ai inteles ceva? ca is zombi....
gata, nu stiu ce si cui sa mai raspund. doar sa zic ca sper ca boierii sunt mai bine...ma tot gandesc la voi.
va pup, n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

bambo, hai, curaj!! Uite, ai si inceput terapia cu facutul unghiilor, daca-ti mai cumperi si o bluzita esti vindecata total. Ati primit rezultatul contestatiei la suspendarea permisului sotului??
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

inca nu avem raspunsul nu ne-a venit nimic,stam in asteptare
da mi-am facut terapia azi cu unghiile,dupa am fost in gradina botanica si ne-am relaxat

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Donia,
Nu am 2 copii,nu m-am mutat in casa noua,ar tb sa-mi fie rusine,dar cu iesitul asta afara nu mai am timp...Si cu cat lipsesc mai mult ii este mai greu sa scriu ceva...pt ca nu pot apararea pur si siplu fara sa mai raspund a o persoandoua ,trei..desi ctescdar o pagina acuuna peste 2 ore si uit ce si cum..
Dar am admirat casa,niagara,magnoliile,narcisele si personajele dulci..
Dandusa,
Noi mai patim asa..(fara mangaiat in talpa nici nu adoarme),si uneori deschid tv-ul si il las pe minimax,se linisteste(ma refer la zilele cand e calare pe mine in loc de dormit si desi se vede ca ii e somn,tot mai amuzant e sa-mi dea un sut in fata sau in burta.) si adoarme.Incerc sa nu fac din asta un obicei..desi mai ingrijorata sunt de lumea in care vor trai copiii mei ,decat de faptul ca vor adormi cu tv-ul...
Flore,
Felicitari!Sa fie sanatoasa si la fel de frumoasa ca printesuca!
Dianarus,
La cat mai multe zile linistite!Din tot sufletul iti doresc asta!

Pe mine au inceput sa ma dispere mamele astea din parc care stau pe banci si se uita cum copilul lor ia toate jucariile spre disperarea celorlati,sau cum tipa si dau din picior cand incerc sa ii impac.. Mihaita deja a renuntat sa se mai agite pt jucarii..nu poate avea una se orienteaza spre altceva... s-o fi saturat si el de tipete si scene.(ca sa nu zic ca au dat roade explicatiile mele)

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

dandusa noi am inceput de pe la 8-9 luni procedura asta cu adormitul si tareee se mai distra,dar incetul cu incetul s-a linistit,ba chiar acu ma trage de maneca sa mergem in pat,ne punem pe perna mare ca oamenii mari punem desene la tv-eu si uite asa adormim .(dar noi nu mai avem tzitzi de pe la 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dandusa, si la pranz si seara ma pun cu el in patul mare si ne imbratisam un pic. jucariile nu sunt la indemana, eventual un pic de apa din bibi si atat. dupa max 3 min se foieste si atunci ii spun 'gata, nani' 'pune capul pe perna ta si dormi'. si face asta, desi ramane practic lipit de mine, atata doar ca isi descolaceste mainile de pe gatul meu :) e minunat, mai ales la amiaza. de mult nu m-am mai bucurat asa din plin de intimitatea cu bebele meu. ca cel mare nu ma lasa sa-l mai dragalesc, asa caprofit din plin cu marc...

lacramioara, dr zice bronsita astmatiforma. mergem la control maine ca sunt un pic speriata.

kiki, am sa incerc si homeopate. daca gasesc un homeopat care sa se bage la astm/alergii la bb sub 2 ani... lui marc sunt sigura ca de acolo i se trage, de la fondul alergic...

cu bona e mai bine decat ma asteptam. si mie imi place si lui ii place. acuma sper sa tina mariajul in conditii bune cat mai mult...

tusea e doar tuse seaca, uneori devine expectoranta, in sensul ca se aude cum se rupe. nu are absolut nici un alt simptom. iar momentele de tuse sunt doar in somn (pranz, noaptea) sau imediat primele 10 minute dupa trezire. buba este ca atunci cand are un acces de tuse efectiv isi scuipa plamanii, abia daca apuca sa ia si aer.
in rest, 99% din timpul lui poti sa juri ca e sanatos, nu are semne de boala deloc.

chinico, m-ai indus in eroare draga mea. m-am asezat comod, mi-am pus si de baut, neshte covrigi lipseau... sa vaz si io pozele beei. si tu... 5 pozici acolo?! pai se poate? :) prea dulcica s-o tii asa ascunsa... :)

roxanica, daca e cu 6 saptamani de tuse, pai mai avem atunci inca 2. deci sa ma relaxez? :)
si noi chemam copii in vizite... dar sa sti ca si un fratior/surioara rezolva dilema singuratatii :))

lavinia mi-era tare dor de voi. sunteti ok?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Fetelor dragelor, se indura cineva si de mine sa-mi trimita pe PM nr. ruxandrei??? Il aveam da' l-am pierdut...
Lavinia m-am gandit mult la voi doi
noapte buna

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

FLORE-e foarte frumos numele EMMA !

DONIA-asta ma gandeam si eu ca e important cum suna numele acolo unde stai..dar am auzit doar o parere,nu stiu daca e valabila ..
Pai ce sa planuiesc eu,nasc cand vine si cum vine Nici bagajulnu-l am (mare bagaj nu am de luat ca nu luam mai nimic de acasa,decat cateva lucruri)
Pt baiat e pregatit ,dar nu aranjate: cosul nu e instalat,trebuie sa ii calc husele . Landoul nu e nici ala aranjat cu husele pe el,bine ca sunt spalate. hainele lui sunt in sertare,nu le-am selectat sa le pun pe cele mai mici mici mici primele la indemana.
Sunt de groaza,ce mai !
La Sofia era totul aliniat !

Sofía (2ian2007)

39+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dianarus dc ai chef macar sa citesti http://www.diperia.ro/2008/04/10/homeopatia-si-tusea/
Si ai incercat sa-i dai Ketof macar 5 zile seara sau inainte de somn? si tii....nush de ce am impresia si cred ca nu are astm. Poate a racit prea des, sau ma rog...dar asta e impresia mea din povestiri.

Chinico,...chiar ca 5 poze?? Mai vreau!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Tot povesteati unele dintre voi ca va pupa copiii. Sunt asa de fericita ca de cand a inceput Sara sa ma pupe cum ma prinde cum ma pupa. Cand stau la nivelul ei la nisip ma pupa, cand pun ceva sub carut ma pupa si ma ia asa frumos cu manutele si ma imbratiseaza. E in sentiment Doamne, Doamne.

Roxanico, da acolo pe prag e locul ei preferat si tot acolo face echilibristica pe barna. La fel avem la balcon la bucatarie si tot acolo sade. In schimb de cand i-am luat fotoliul ma sta si in el si-si pune picioarele pe masuta muzicala, ca un om mare...se relaxeaza.
Ieriam calcat pe masa in bucatarie o ora si ea a stat pe canapea la bucatarie si a rasfoit carti si-mi zambea, nu credeam ca o sa ajung la momentele astea...e mare Garga.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput