Fulguleti de nov-dec-06 (173)
Raspunsuri - Pagina 3
ruxandra_sb spune:
Dandusa, da sa n-o piepteni ai incercat? Noi pe conu nu-l pieptanam.. s-a distrat tasu de cateva ori, da mie imi place mai mult fara.
Dianarus.. mai is putine rau..
Asiza, Laura
.. tre sa fug; sper sa mai revin.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
danutz spune:
Neatza!
Nu mai zic nika de cafea ca sunt la prohibitie de miercuri.
Doamne ce stari proaste!!! Dureri de cap, somn permanent, greata si... fac ca unul dintr-o reclama la Nicorette,adulmec orice dara de cafea...
Acu' parca e un pic mai bine, da' inca ma mai doare capul, mai ales dupa masa de pranz!!!
Citii depre nebunia in care se zbate Porumbita cu creditul...eu chiar nu am cuvinte. Ce sa zic, noi nu ne permitem sa pierdem clienti fiindca avem target, si daca nu-l facem e nasollll...adica banii de salariu ii luam, dar daca sucursala nu-si face target-ul 2 trimestre la rand...e de naspa, se schimba conducerea, personalul si daca tot nu se face, se desfiinteaza.
Apropo de ipotecare nu pot sa zic decat un singur lucru, cand veniturile sunt clare (gen salarii) si imobilul e ok si cu evaluarea si cu actele...un credit nu are cum sa dureze mai mult de 3 saptamani. Daca veniturile sunt mai complicat de probat (comisioane, dividente, venituri din strainatate) sau daca imobilul a schimbat proprietarul mai des, sau sunt probleme cu evaluarea, (nu mai zic de cele sub legea 112) atunci dureaza mai mult, nu stiu sa zic cat...depinde de fiecare dosar in parte, chiar si 2 luni.
Sfatul meu Porumbito, ar fi sa incercati sa vedeti daca puteti sa faceti un act aditional la precontract, eventual sa mai dati niste banuti proprietarului, daca aveti, ca sa vada ca sunteti hotarati ca sa prelungiti perioada pana la care se face tragerea creditului.
Si mai conteaza tare mult si ofiterul care se ocupa de dosar...daca nu sunteti multumiti de el, faceti o cerere la directoarea de sucursala sa va dea dosarul altcuiva.
Despre spaga eu nu stiu ce sa zic, fiindca pe aici nu se practica, repet, noi nu prea ne permitem sa pierdem/suparam clientii, dar am auzit tot felul de povesti si nu ma indoiesc ca sunt adevarate. Un flagrant ar rezolva problema si ati face un bine si altor oameni ca si voi...(asta ar insemna sa nu fiti presati de timp!!!)
Cu schimbatul la alta banca , nu stiu ce sa zic, e adevarat ca sunt extrem de putine banci care accepta uzual venituri din strainatate (noi de exp. nu acceptam, dar se pot face derogari, daca directorul vrea sa sustina un dosar!)
Imi pare tare rau de voi ca treceti prin asa ceva, daca ma intreaba cineva cat dureaza un dosar, eu nu le zic niciodata cat, fiindca nu se stie, depinde de prea multe lucruri...
Sfat general pt cine se mai gandeste sa faca ipotecar in viitor...aveti grija sa puneti termenul pe antecontract cat mai lung (chiar si doua luni) si mai ales cu posibilitatea de prelungire. Iar proprietarul trebuie sa-si asume lucrul asta, fiindca daca aceepta sa vanda prin credit atunci depinde si el tot de banca care da creditul.
Incerc sa revin dupa ce-l hranesc pe Maria-Sa...
danutz spune:
Noi fost ieri la control...12 kg si 87 cm...lungan baiat!
Toate bune in rest...
Cica peste o luna sa facem varilix-ul...ma mai gandesc ...l-ati facut?
Tema cu schimbatul... greu de tot si la noi! Nu mai sta nici pe masuta de schimbat, nici in picioare sau alta pozitie adiacenta... Cu olita nika, nu vrea si pace...ca si Bambo, cred ca-l punem direct la WC, trebuie sa caut reductor!
Vai Laura ce m-am distrat de aventura in 2 a lui Dani cu Florin!
Dianocico, de ce esti asa zgarcita cu pozele? Pune mai multe, d e o dulceata de baietel, poza aia facuta de sus, la nisip, m-a terminat!
Flore, imi pare rau ca concediul vostru nu prea a iesit cum va doreati, dar macar ati schimbat aerul...si zii asa, voiai pantofi de sute de euroi din Milano!!! Las ca mi-am luat eu unii, asta toamna, frumosi, comozi, maro inchis, toc inalt da' comozi rau...200 eur...i-am zgariat de la prima purtare prin gropile bucurestene...si acum plang dupa bani
Ruxandra, hai ca sigur va refaceti pana plecati...eu tin pumnii!
Nu mai stiu ce voiam sa zic...pe cuvant ca am citit tot, da' am uitat! O fi tot din cauza lipsei de cafea?
Laura13 spune:
salutari mamici!
is terminata rau de tot. dani nu mai vrea decat cu mine. si la masa si la baie si afara si in casa si la nani si peste tot. azi noapte nu a fost suficient ca am dormit cu el, a dormit toata noaptea cu capul pe mana/burta/piciorul meu. is zombi. si raceala asta care nu se mai da dusa....
vroiam sa mai zic, ca si completare la tema cu jucariile. eu inteleg orice copil care nu vrea sa dea jucariile lui. ma enervez, clar, mai ales cand dani plange din cauza asta, dar incerc sa ii explic. dar ce te faci cand adultii sunt mai rai decat copiii?? exemplu, la onesti. l;a groapa de nisip un baietel cu o lopatica rosie. dani cu vreo 3, galetusa, grebla, etc. clar, fiu'miu a vrut lopetica rosie (noi nu aveam rosie). mai, nu a vrut deloc copilul sa o dea. dar se juca cu jucariile lui dani. parintii copilului pe alee, langa groapa se jucau cu o minge. plange dani vreo 15 min dupa lopatica aia, celalalt copil nu a dat-o. parintii lui nu zic nimic. ma rog, ii trece cumva lui dani la un moment dat, dar vrea mingea cu care se jucau parintii. la care tatatl stiti ce zice????? "du-te de aici, ca ai si tu mingea ta!!!!!". pai ce pretentii sa am eu de la copil, daca tat'su la 30 si ceva de ani zice asa???? stiti ca am plecat de acolo in secunda doi si i-am spus lui ala, in gand e drept, multe chestii "de dulce".
incerc sa ma adun si sa intru in bucatarie, nik de mancare, vase peste tot....si eu n-am nici un chef de NIMIC!
duminica frumoasa
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
porumbita80 spune:
quote:
Originally posted by danutz
Neatza!
Nu mai zic nika de cafea ca sunt la prohibitie de miercuri.
Doamne ce stari proaste!!! Dureri de cap, somn permanent, greata si... fac ca unul dintr-o reclama la Nicorette,adulmec orice dara de cafea...
Acu' parca e un pic mai bine, da' inca ma mai doare capul, mai ales dupa masa de pranz!!!
Citii depre nebunia in care se zbate Porumbita cu creditul...eu chiar nu am cuvinte. Ce sa zic, noi nu ne permitem sa pierdem clienti fiindca avem target, si daca nu-l facem e nasollll...adica banii de salariu ii luam, dar daca sucursala nu-si face target-ul 2 trimestre la rand...e de naspa, se schimba conducerea, personalul si daca tot nu se face, se desfiinteaza.
Apropo de ipotecare nu pot sa zic decat un singur lucru, cand veniturile sunt clare (gen salarii) si imobilul e ok si cu evaluarea si cu actele...un credit nu are cum sa dureze mai mult de 3 saptamani. Daca veniturile sunt mai complicat de probat (comisioane, dividente, venituri din strainatate) sau daca imobilul a schimbat proprietarul mai des, sau sunt probleme cu evaluarea, (nu mai zic de cele sub legea 112) atunci dureaza mai mult, nu stiu sa zic cat...depinde de fiecare dosar in parte, chiar si 2 luni.
Sfatul meu Porumbito, ar fi sa incercati sa vedeti daca puteti sa faceti un act aditional la precontract, eventual sa mai dati niste banuti proprietarului, daca aveti, ca sa vada ca sunteti hotarati ca sa prelungiti perioada pana la care se face tragerea creditului.
Si mai conteaza tare mult si ofiterul care se ocupa de dosar...daca nu sunteti multumiti de el, faceti o cerere la directoarea de sucursala sa va dea dosarul altcuiva.
Despre spaga eu nu stiu ce sa zic, fiindca pe aici nu se practica, repet, noi nu prea ne permitem sa pierdem/suparam clientii, dar am auzit tot felul de povesti si nu ma indoiesc ca sunt adevarate. Un flagrant ar rezolva problema si ati face un bine si altor oameni ca si voi...(asta ar insemna sa nu fiti presati de timp!!!)
Cu schimbatul la alta banca , nu stiu ce sa zic, e adevarat ca sunt extrem de putine banci care accepta uzual venituri din strainatate (noi de exp. nu acceptam, dar se pot face derogari, daca directorul vrea sa sustina un dosar!)
Imi pare tare rau de voi ca treceti prin asa ceva, daca ma intreaba cineva cat dureaza un dosar, eu nu le zic niciodata cat, fiindca nu se stie, depinde de prea multe lucruri...
Sfat general pt cine se mai gandeste sa faca ipotecar in viitor...aveti grija sa puneti termenul pe antecontract cat mai lung (chiar si doua luni) si mai ales cu posibilitatea de prelungire. Iar proprietarul trebuie sa-si asume lucrul asta, fiindca daca aceepta sa vanda prin credit atunci depinde si el tot de banca care da creditul.
Incerc sa revin dupa ce-l hranesc pe Maria-Sa...
Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Merci mult de raspuns, intelegi asta si este problema ca se leaga de nimic, ok inteleg cand a fost vorba de dosarul ala cu venituri din strainatate, dar cu dosarul lui Catalin chear nu inteleg de ce ne poarta. Daca este foarte clar venit din salariu, contract de munca inregistrat la ITM, firma e mare se poate verifica, actele pe apartament la fel sunt ok, ca apartamentul e nou noi am fi primii proprietari.Acum ne tin pe drumuri ca vezi doamne nustiu cum sa bage in program la promotie.Aici eu zic creca e lipsa de incompetenta.Sper s-o scoatem la capat. In caz contrar le facem un proces de toata frumusetea la BCR.Noi pierdem avansu ei o sa piarda mai mult.Avem dovezi de cand ne poarta pe drumuri cu actele in regula.Iti multumesc inca o data de anumite detalii.
Stela 36s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)
lizzy spune:
draga porumbita,
acuma nu vreau sa fiu scarba scarbelor, dar eu una as face macar o reclamatie scrisa, adresata conducerii bancii, argumentata cum ca toate actele solicitate de regulamentul bancii sunt la dosar, ca motivele amanarii aprobarii nu au fost justificate si nu sunt imputabile voua si ca prin urmare solicitati rezolvarea in regim de urgenta. si as cere nr de inregistrare la secretariatul conducerii bancii, sa am la mana data clara la care am escaladat situatia de la nivelul ofiterului de credite la nivelul conducerii. si da, m-as duce in instanta cu ei daca as pierde avansul din cauza lor. tocmai pt ca nu au motive imputabile voua pentru care sa nu aprobe creditul. daca aceste motive ar exista, logic pt mintea mea de client este ca aceste motive sa va fie aduse la cunostinta de catre ofiterul de credite in chiar primele zile de la acceptarea dosarului.
treaba aia cu 'banca nu garanteaza aprobarea' nu mi se pare echivalenta cu 'banca isi bate joc de tine, te tine 2 luni in aer si te anunta la sfarsit ca n-are chef sa te finanteze'.
oricum, ma bucur ca mie nu mi-au facut surprize la bcr sau volksbank (ca numai cu astia am avut credite) ca eu sunt spaima alora care-mi furnizeaza servicii
iti doresc sa se rezolve cat de repede. si fara pierderi colaterale daca se poate...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
adinazot spune:
AM sosit si noi de la plimbare,a fost f fain azi,am adus o pe Ale adormita,am pus-o direct in pat,acum e liniste putin!
DANITA,multa sanatate mamei tale!
LAURA,e f dragut Dani,am vazut pozele voastre,dulceee!
ROXANICA,da,ce ai vazut e in curtea noastra,ii place d enu mai poate,se bucura de casuta aia asa de mult!
ASIZA,nu sunt noi casuta si toboganul,le avem de la niste prieteni carora le-au crescut copiii si nu le mai folosesc!
KTRINEL,da e fa fain in parcul Subarini,acum mai mult ca niciodata!Hai sa vezi
FELICITARI MADALUTA!VA DORIM SANATATE MAXIMA!!!
DONIA,casa voastra e superba!
PORUMBITA,imi pare rau ca intampinati dificultati!!!sper sa se rezolve totul cu bine !
ASIZA,supeeeer Denis!tot mai frumos!
TEMA cu plansul,de cele mai multe ori plang de nervi!offf,dar nu prea des..
Nici ALe nu sta la schmibat pampers de mult,dar acum efectiv fuge de mine cand vine momentul.E o adevarata lupta pana rezolvam operatiunea.
SI ALe se urca peste tot,ati vazut si dovezile,se lovesste asa de rau uneori ,nu mai stiu ce sa fac...decat sa am rabdare sa treaca perioada asta si sa fiu fff atenta!
Si vocabularul nostru e din ce in ce mai bogat,deocamdata nu-l zice pe T,la tata ii spune caca,iar caca e tot caca,gata e gaca,etc.De ceva timp incoace ma anunta inainte sa faca kk,ma ia de mana si zice caca,si puna mana la pampers,o pun la olita,dar inca nu am reusit performanta sa si faca ceva in ea..
Fredoneaza pe limba ei unele melodii,stiu deja care cum,ii place muzica mult!
Mesele la noi,sunt tot 3 solide si 2 de lapte,ciuguleste si intre mese diverse,in ultimul timp papa cam orice ii dau,fara prea multe proteste cum era de obicei,e mult mai bine de cand facem plimbari lungi pe afara!
DIANOCIA,f dragut d,mare si frumos!
RUXANDRA,va pup,si sper ca deja sunteti mult mai bine!
DANDUSA,pupam burtica si Crinuta!
Si cu astea fiind zise,va pup pe toate si va ofer cateva POZE de azi!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Si revin pt concluzie: cred ca cel mai mult a contat ca noi am fost relaxati. Si mandri ca al nostru pui a crescut si-i baiat mare, cu "responsabilitati", care va petrece cateva ore de joc&fun alaturi de alti copilasi intr-un loc sigur, unde va fii bine ingrijit. Si nu stresati ca vai, ce se face puiul fara mami&tati. Sau viceversa.
Ruxandra, cred ca asta conteaza cel mai mult. In zilele in care am dus-o la cresa eu am fost foarte agitata ca stiam ca plange si cred ca ea a simtit asta. Ca dupa ce eu plecam se linistea. Mi-am propus sa fiu mai relaxata, dar sa vedem daca maine o duc.
Stefy s-a ales cu o laringita si aseara am fost la spital, nu ca era de urgenta ci ca avea aceleasi ssimptome ca acum o luna cand era sa-si dea duhul, ca se sufoca. Si n-am vrut sa mai trecem odata prin asta. I-a facut acolo aerosoli si apoi mi-a dat tratament acasa. Aerosoli, calciu si Prednison(2 zile,de care n-am fost incantata, dar decat sa ma trezesc ca se sufoca in somn...). Si acum facem aerosoli si e incantataaaaaaaaaa... de mama focului. Oricum nu mai tipa ca prima data. Nu stiu cum voi face maine cu dusul la cresa. Nu are febra, nu-i curge nasul si nu tuseste, insa e cam ragusita si uneori stranuta. Daca nu incepeam de ieri tratamentul poate nu era asa, dar luata din pripa, poate nu mai ajungem sa-i scot mucutii cu aspiratorul si dupa 10 minute sa fie plina iar. N-as vrea sa intrerup ce am inceput cu cresa, dar am sa vad cum se simte dimineata. Oricum mancare ii dau acasa, ca nu are voie sare.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
lacramioara, aerosoli cu ce?
Diana, Stefaniei primele trei zile mi-au dat aerosoli cu: 1ml dexametazona + 1ml ACC (Acetilcisteina) + 1ml ser fiziologic si apoi inca 7 zile 1ml ACC+ 1ml ser fiziologic. ACC asta contine parca aceeasi substanta ca si Fluimucilul.
Acum s-a repetat povestea si de ieri avem trei zile cu 1 ml dexametazona + 2 ml ser. Si seara o pastiluta Prednison ( e impotriva sufocarii, ca la cei mici diametrul laringelui fiind mic, cand se umfla se pot sufoca in somn. Noi era s-o patim data trecuta si m-am speriat sa mor.).
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
daphna spune:
IULIA-STEFI,cum ai reusit sa-i dai prednisonul ala,k e sinistru la gust?????intreb k eu nu am fost in stare,plus k mie nu prea imi plac deloc med astea(asta nu inseamna k nu sunt de acord cu necesitatea lor in anumite cazuri..).auzi,da te-ai gandit k e ragusita doar din cauza k a plans zilele astea prea mult cu cresa??si sanatate multa.
Noi suntem mai bine,azi park nu a mai tusit deloc.