Piticlonti de iulie - august 2004 (253)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, felicia! sa fii sanatoasa si norocoasa, sa ai noroc cu carul! kro, sa va traiasca printesele!
olivia, nu cred ca ai inteles, el isi misca piciorul si mina, exista intr-adevar o usoara discordanta intre miscari da` trebuie sa te uiti f atent ca sa observi. nu este insa lucid, asta ma ingrijoreaza. edit, da, vorbirea - a fost f putin afectata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia ce cauti la schimbul I???Hai sa stapaniti sanatosi noua masina...trebuie sa dai de beut ca sa nu se strice
Noricico vezi ca ai plangeri legate de Rares...trebuie sa iei masuri sa n-o mai streseze pe Stefania
AndreeaP bine ai revenit!Ce mai face Pupi?
Roxi spor la facut bagajul ...cu ce intentii te duci la coafor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen ma bucur ca nu a avut ca efect hemiplegia! Stare de confuzie este un alt efect al AVC-ului pe partea stinga.La fiecare se manifesta diferit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana merci dau de baut sigur ca da! Mai ramine sa-mi fac curaj sa urc la volan,asa am anuntat pe tati..el duce si aduce copilul miine de la gradi!

Ce caut pe net?? Dar ce nu caut!!!...am uitat sa va anunt oficial..In 10 luni ne repatriem(hihi..stiu o sa spuneti...IAR???... si atunci rascolesc netul

edit...Super faza cu Raresu!! Eu o astept pe Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Tort si sampanie pentru toata lumea!!!

Si poftiti la party

Multumesc frumos pentru urari si va doresc asemenea pentru copilasi vostrii!

Revin maine cu poze ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Felicia!
Caro, sa va traiasca domnisoarele, sa fie fericite si sa va bucurati de ele pana la adanci batraneti!

Da, e pe bune cu suvita...E mica si nu sare prea tare in evidenta, dar eu nu albisem asa tare ...drept pentru care se vede imediat o suvita subtirica de par alb in frunte...:)))
Nici nu mi-am dat seama ca am fost asa stresata pana nu am vazut suvita aia!

Eu am fost cu mama soacra ieri sa-si faca operatie de cataracta, azi fuseram sa-i dea jos bandajele si la control. Este foarte bine, mergea prin Bucuresti si citea incantata afisele electorale...
Mariei i-a zis ieri ca e pirat. Prima data i-am spus ca i-a intrat o pietricica si ca i-a pus doctorul bandaj. Asa ca Maria a ramas cu impresia ca are o pietricica acolo. Sa vezi distractie cand vine de la gradinita si o sa vrea sa vada pietricica!

Ma duc in "labolatolul" meu. O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Felicia la multi ani fericiti!!! sa ai parte numai de bucurii in viata!!! Caro sa va traiasca fetele fericite o mie de ani, si voi pe langa ele
Oliv aaaaaaaa sa stapaniti sanatosi masina noua si fara nici un incident!!! ce e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Urari:
Kro -la multi ani Feliciei, sa fie sanatoasa si ea si sora ei, sa va bucurati de ele.
Olivia-sa stapaniti sanatosi masinutza, fara incidente...si curaj la sofat!!
Roberta-mult noroc sa aveti, sa scapati repede si cu bine.
Radu ma dispera cu tusea. Cum alearga pe afara, cum il apuca.Nu stiu ce sa-i mai fac
Eu is in continuare fara duamna la curatenieSambata vine la proba de lucru cineva...sa vedem ce-o iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Intru si eu scurt (de acasa...) - Stefan nu se simte prea bine - de altfel i-a fost rau si peste noapet si nu s-a putut odihni - cred ca l-a prins vreo raceala - a facut si putin febra, ii curge si nasul...asta ne trebuia acum...
Vad ca inca nu e niciun semn de la Roberta - sper ca totul a decurs cu bine!
Kro - LA MULTI ANI pentru Felicia - sa-ti traiasca ambele fete si sa va aduca numai bucurii!!!
Carmen - multi !
Kim - deci AMR 10 luni?? De data asta pe bune?

Gabriela 38+ cu AMR 6 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

semnez si eu condica inainte sa chiulesc (am intalnire cu doc gineco ).

Roberta, asteptam vestile bune de la voi !
Leeloo, pupici pe burtica si odihneste-te. Sanatate multa lui Stefanut, sa treaca mucii si raceala repede.
Kro, sa vii cu poze cu printesele !
Kim, amr 10 luni zici ? Spor la cautari !!!
Cristal, mai bine un motz alb, decat o decalcefiere soldata cu dinti vraijte :-)
Ina, ati bifat si alergologul pt tusea asta ?
Andreea de Pupi ... ai la absenteee ...
Carmen, sanatate tatalui tau !!!
Polux ... Mitzu ... Roller ... Andries ... Lia ... Adema ... Vrabiuta ...
Rain ... Corianai ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput