Piticlonti de iulie - august 2004 (253)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
philip spune:
neata
mey noi suntem bine da' am zis sa nu va mai plictisesc cu povestile mele.
am ceva de recuperat:
daria, mult succes cu operatia, sunt sigura ca va fi totul bine si tu nu te stressa prea mult (stii tu cu startea de spirit, atitudinea ce mult conteaza).
carmen, multa sanatate tatalui si tie putere. merci de abordarea de dimineata. pup
caro, la multi ani feliciei sanatosi si norocosi. asemenea mezinei.
rob, sper ca totul a fost ok, asteptam numai vesti bune de la voi.
andrea, felicitari pt examen si bafta cu gasitul locului de munca. nu mai lucrezi pt boieru'?
ioana, vad ca ne-ai simtit lipsa, ce mai face isteata grupei?
gabi, ia-o mai incet mai ales acum inainte de sarcina, salveaza ceva energie pt mai tarziu
cristal, par alb asa instant? hm, eu zic totusi ca arata fain.
ema, spor la gradinarit, cam cu asta imi petrec si eu we, numai ca eu am sarit spa-ul din program :)
felicia, arati super, imi place culoarea si freza, te prind de minune iar copiii sunt tare mumosi
si mie mi-e tare dor de alice ca ea mereu avea o vorba buna pt fiecare. ii trimit un pup imens si o imbratisare virtuala.
ina, la multi ani cu mare intarziere dat toate gandurile bune de la noi.
noi oscilam intre fotbal si inot, vad ca piciul trage spre fotbal mai mult asa ca il voi inscrie in iunie. imi face mari probleme cu somnul in sensul ca se lupta cu somnul, sta in pat cu ochii beliti si daca incep sa i se inchida ochii se foieste ca sa-l alunge pe mos ene. de-acu tine de psihologie, ma apuc de cercetat.
astept din zi in zi sa-mi vina programarea pt decernarea certificatului de cetatenie si abia astept ca sa ma apuc de cautat joburi in europa. tare s-ar mai bucura ai mei. am vrea sa mergem undeva in vacanta dar faptul ca nu stiu cand e chestia ma incurca teribil.
we asta va fi tare cald si imi scormonesc mintea cu ceva activitati. stiu ca philip ar vea la zoo dar abia a fost cu gradinita (si autobuzul) saptamana trecuta. tare i-a mai placut.
pupici si sa ne auzim cu bine
philip&andreea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kim222 spune:
DAAA..AMR 10 luni...si pt prima data este extrem de "pe bune"!!! Sintem f fericiti ca am hotarit ceva...dar ne este si extrem de frica!Dupa 9 ani o sa fie ca si cum am emigra din nou!
Azi am facut si pe asta! Am condus un SUV! Roxana ne-am luat asta (si aceeasi culoare):
http://www.nissanusa.com/rogue/
mitzura spune:
Salutare!
Eu am vrut sa va spun ca suntem cu totii bine sanatosi, iar eu ma pregatesc de sustinerea doctoratului si sunt intr-o perioada infernala. Nu v-am mai citit, nu mai stiu ce faceti si imi pare foarte rau de asta...Da lasa ca imi scot eu parleala dupa sustinere.
Va pup pe toate si pe toti puiutii, imi e foarte dor de voi, si ii urez lui gabi nastere usoara si un bebe sanatos, mancacios si somnoros (daca nu cumva ai nascut deja)
Multi pupici!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neata!
am scapaaaaaaaaaat!!! totul a iesit bine asa ca de azi ma pot considera oficial in vacanta.
Oliv e mumoasa maschinuta. e frumos sa o conduci?
Ioana la coafor cu intentia de a ma vopsi si aranja putin, lucru care cred ca mi-a reusit
Mitzuuuuu, pupicei! spor mult la sustinere si sper sa ne vedem pe 2-3 iunie!
Ina tinem pumnii pentru sambata sa ai noroc cu menajera. tot astept posele alea de la Viena!
incerc sa mai termin din treburi pe aici ca stau la munca pana la 12.
sa aveti o zi usoara!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristalina/cristalina.jpg)
cristalina spune:
Neata!
Azi dimineata m-am trezit fericita ca e soare si cald afara, viata e frumoasa...Maria are febra...
Normal de altfel, ca doar vine weekendul si tre' sa avem ce povesti luni!
Si a mai fost si o saptamana plina, musafiri, operatia, refacerea dupa enterovirus, mult de munca la servici...trebuia sa ne relaxam cumva in weekend..:)
Cate o vomitatura mica de la Barosana, cu dedicatie speciala pentru mama ei pe care o iubeste...:)))...Asta asa, sa nu ne plictisim.
Eu am o stare din aia...subfebrila...:)
Mult de munca, am de pregatit doua postere si doua lucrari pentru Strasbourg, nu m-am apucat de niciuna, am de referat doua articole...distractie. In fiecare seara imi iau laptopul acasa, poate mai apuc sa fac ceva...si cad franta pe canapea in fiecare seara. Am imbatranit...(frumos, ce-i drept, am suvita alba...hihihi)
Azi am zis ca intai scriu si citesc aici, sa-mi incep ziua frumos!...:)
Olivia, sofat placut si fara incidente iti dorim! Hai liberare!
(ceea ce o sa-ti lipseasca este curatenia...cred ca toate celelalte sunt ingurgitabile, mai putin jegul de la noi)
Gabi, cum esti!?
Mitzu, bafta maxima! Sa-i dai gata si sa vii cu "summa cum laudae".
Roxana, concediu placut!
Daria, pai nici dinti nu mai am, dar pusei placa...hahaha
Ina, supcese maxime la gasit ajutor pentru curatenie.
Am intrat aseara sa vad daca a mai zis Roberta ceva, astept sa scrie...Tinem pumnii stransi ca totul sa fie bine.
Gata distractie! O zi frumoasa tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roberta04/roberta04.jpg)
roberta04 spune:
Buna dimineata!
A trecut! Stau si ma abtin acum sa nu bocesc dupa ce v-am citit mesajele, dar cred ca am nevoie totusi de un plans zdravan de descarcare- nu sunt de piatra, recunosc...
Deci, ieri la 9.40 a intrat in operatie, i-au scos si amigdalele care erau uriase, ascunse acolo in locasul lor. Operatia a durat 40 de minute, cele mai lungi din viata mea, apoi am mai stat vreo 30 de minute in usa salii de reanimare si l-am vazut intubat, apoi s-a trezit un pic, ne-au dat voie la el, a vrut in brate la tati si acolo a dormit 4 ore, norocul nostru pentru ca asa a trecut si perfuzia fara scandal. Din cand in cand se trezea si ne spunea ca il strange fluturasul de la mana dar era ametit de somn si adormea la loc.
Aseara ne-a dat voie acasa, l-am pazit toata noaptea si cand am adormita si facut febra, pe la 5 dimineata avea 40 de grade. Am sunat la docorita si ne-a zis ca e o viroza, el era un pic "prins" de vreo doua zile iar in spital a transpirat ingrozitor prin somn, usile se deschideau non-stop si se facea curent si...atat i-a trebuit.
Aseara mi-a fost tare mila de el, imi cerea disperat mancare, nu a avut voie decat ceai si spre seara un pic de lapte dar pe care l-a refuzat, el voia supa...
Azi i-am facut un pic de lapte cu gris si l-a mancat, sper sa reusim sa ii tinem si febra sub control si sa nu mai ajungem la spital.
Dar... partile bune acum- noaptea trecuta nu se auzea deloc respiratia, a fost ciudat pentru mine dupa luni de zile in care a sforait, deci acum respira deja bine pe nas. Si cel mai funny e ca i s-a schimbat vocea, vorbeste asa subtire, parca nu-i Matei!
Si sa mai spun ca operatia numai de polipi este extrem de usoara, au fost operati 3 copii inaintea lui Matei, dureaza 10 minute si in 4 ore pleaca acasa.
Cam atat ca m-am lungit, poate reusesc sa mai intru mai tarziu!
Va pup si va multumesc pentru gandurile bune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Robi imi pare tare tare bine ca ati trecut ok peste operatie. ascunde-te in baie si plangi 10 minute sa te descarci, e buna terapia, zau
Cristal spor mult la treaba, sa iasa esperimentele, da?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Roberta, ! Pupam curajosii ! Si sa treaca viroza asta rapid-rapid !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Andreea de Pupi ... vrei bataitza ?! Cum ne lasi tu asa ... sper sa intri si sa pui multe poze cu voi !!!
Mitzu, spor la munci si sa termini totul bine !
Cristal, ioiii ... sanatate la voi si we fara vomitaturi !
Rox, deci stai bine in relax ?! :-)
Kim, spor la sofat !!! Super faina masinuta !!!
Spor la trebi la tuoata gashk !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3