Piticlonti de iulie - august 2004 (253)
Raspunsuri - Pagina 7
kro spune:
Robi, suntem alaturi de voi
Ne vom ruga pentru Matei, sa fie bine ... si pentru voi, sa aveti puterea sa treceti si peste asta
Asteptam vesti ...
kim222 spune:
Neata sint pe fuga...
Robi bafta la operatie!
Gabi de acum sa pui mesaje numai de acasa!
Roxa bine..bine inspectia?
Carmen...tin pumnii sa se recupereze...O sa trebuiasca multa fizioterapie..unii se recupereaza...
Andrea bafta la interviu!
Ema asteptam pozele!
leeloo2004 spune:
Mesaj de acasa...aviz amatorilor......de
Roberta - sunt si eu alaturi de voi - va tin pumnii pentru miine dimineata sa treaca totul repede si cu bine! Asteptam vesti imediat ce o sa poti...
Andrea - multa bafta la interviu si sa iasa cum vrei tu!
Ema - suna asa de bine ce spui tu...ca si acum m-as duce acolo! Sunt curioasa de poze, abia astept sa le pui...
Carmen - ca sa te incurajez - tata a avut 2 AVC-uri si soacra-mea unul - tata dupa primul si-a revenit aproape complet, la fel si soacra-mea (amindoi cu ceva recuperare de durata dupa), pentru tata insa nasol a fost cel de-al doilea - dupa asta nu si-a mai revenit - merge cu bastonul si piciorul sting mai mult il tiriie dupa el, mina stinga e aproape de nefolosit...multa santate ii doresc mamei tale!
Gata, ne auzim miine - o seara buna va urez!
Gabriela 38+ cu AMR 8 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
rob, multa sanatate, operatie usoara si recuperare si mai si lui matei. o sa ma gandesc la voi. pup
philip&andreea
carmenp spune:
roberta, operatie usoara, sa vii cu vesti iemdiat ce poti
philip, de ce asa de scurt?
gabi, vezi azi de unde ne scrii;))
multumesc pt gindurile voastre de aici si de pe mess, ieri ma apucase o usoara disperare, ma gindeam ca au trecut totusi citeva zile si la el nu a aparut nicio schimbare in bine da` se pare ca e prea devreme pentru asta....
roxanaz spune:
neata neata!
Robi tinem mult de tot pumnii stransi sa fie totul super ok si fara absolut nici o problema. asteptam vestile bune!!!
Oliv, ok... cu ocazionalele faze de prosti, ca de, trebuie sa iti scape ceva important din vedere . da' macar ne mai si distram . ce mai face Peter Pan?
Gabi, bravo, de acasa de acum, da? promit ca nu mai scot bata si nici un dulap de montat azi, ok?
Mitzuuuuuuuuu!!! ai la absente, cu ghiotura! macar un semn acolo da si tu.
Andreea P welcome back, ce mai faceti voi?
Anca o fi ok la Romanica?
gata, ma duc sa imi pun catrafusele in ordine pe aici. mai intru eu. azi sper sa ajung si la coafor....si sa fac si bagaje. hihihi ce planuri marete am
pup tuturor!
szivarvany spune:
Roberta, tinem pumnii stransi pt. Matei !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
kim222 spune:
Carmen piciorul se va recupera cu siguranta chiar daca nu total...mana putin probabil..dar uite tatal meu traieste si cu mana complet paralizata !Oricum viata lui se va schimba..si voi trebuie sa-l ajutati..Daca AVC a fost pe stinga inseamna ca partea dreapta este afectata...Dar vorbirea a fost afectata?
Roxa faze cu prosti?? Pai nu stii ca fara nu se poate?:))) Peter pan este super fericit... Surin...i-a luat masina noua :))
edit ca am facut greseli si am vazut si ca este ziua Feliciei!!! La multi ani!!!...Carolina sa-ti traiasca!!!
Ioana cum mai este gitul? mai povesteste-ne de Mariuca!
g_ioana spune:
Neatza
Robi tinem pumnii stransi si ne rugam sa fie totul bine pentru Matei!!!
Hai ca azi poate bem ceva...LA MULTI ANI FELICIA DE CAROLINA!!SA FI SANATOASA SI NOROCOASA!!!Caro sa-ti traiasca printesele!!!
Ema mai povesteste cate ceva ca asa ne relaxam si noi ...macar cu gandul...
Carmen
mai revin cand ma trezesc
szivarvany spune:
FELICIA de mami Carolina
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3