Piticlonti de iulie - august 2004 (253)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenp spune:
e gata soclu?;)) ntzz, io`ti sugerez sa te ridici incet de pe scaun si tot incet sa te indrepti spre casa <icon_cu_ala_ce_se_sterge_pe_frunte;))
quote:
Originally posted by leeloo2004
Buna fetele!
Azi sunt la birou...asta de bine ce ma indemna Roxana sa ma odihnesc - promit sa o fac de...luni (miine am o treaba cu mama si vineri ma duc la mani+pedi...) - dar un apeste alta ma simt bine. Aseara nu prea am putut dormi - mi se umfla si imi amortesc miinile, picioarele nu va spun si imi e tare greu sa ma intorc de pe o parte pe alta...dar mai e putin!
So, Ema - mai baga ceva despre baile-impachetarile alea ca tare sunt curioasa!!!
Gabriela 38+ cu AMR 8 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
avc ischemic occipital sting atit stiu si are inca simptomele deci nu este tranzitoriu
quote:
Originally posted by kim222
Carmen imi pare rau ca a fost AVC, pe ce parte? Cu ce s-a soldat..a fost doar unul tranzitoriu?
ema spune:
Carmen,multa sanatate taticului tau.Da Doamne sa se recupereze repede si bine.
Gabitu...uite inca o incurajare...a doua oara am nascut fluierind...sa-ti dea Dumnezeu o nastere usoara ca a mea.
Roberta,in principiu operatia nu e mare filozofie...dar nu o lua ca o descurajare...la ricardo operatia nu a schimbat cu nimic desele imbolnaviri si febre de 40.Ca si cum nu are scoase polipii si amigdalele...
Roxana...iti recomand cu caldura o vizita la zara....ca de obicei o colactie numa buna de pus in sacosa.
despre spa-ul meu...am ajutat pe soacra-mea la terasa...si mi-a facut cadou un we spa .Daca aveti ocazia vreodata....nu ezitati...e absolut nebunesc dar merita.Nebunesc ptr. ca nu implica absolut nici o masina ci numai tot felul de maglavaisuri.O sedinta pe zi a durat 7 ore....absolut totul manual...masaje cu diverse chestii si unsori...alge,matase de porumb...ceva am zis eu ca-i fan de ala de cosita,niste manusi cu pietricele de rau lipite...deci cu chestiile astea m-au frecat pin mi-a iesit ochii...pe urma bai in diverse ciudatenii...iar masaje iar unsori...tot asa.Trei zile cre ca mi-au luat trei rinduri de piei....da macar asa piele n-am avut de cind m-a stiu.A fost fain...mi-a placut si mai vreau.
poze diseara ...ca acu daca tot am facut o terasa...m-am bagat si la a mea...furtuna din primavara mi-a distrus mocheta asa ca...am reinnoit,florile s-au facut niste mumoase si le aduc si pe ele sus pe terasa...asa ca-s in trebi intense.Va pup.
szivarvany spune:
Salutare si de la mine!
Carmen, multa sanatate tatalui tau !!!
Leeloo, moamaaa, comitetul e cu ochii pe tine, sper k ai fugit acasa :-)
Ema, suuuper relax pe tine, ce ma bucur ca esti bineeee ! Asta conteaza ! Si la mai multe surprize de wend ! K le meriti pe deplin. Sa pui pozici !!!
Roberta, tinem pumnii !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
ema spune:
a,uitai...cea mai tare faza...vin si-i povestesc maica-mii de we...la care ea...:mami,da oare ptr. spondiloza o fi bun tratamentul asta...ca i-as cere si eu doctoritei trimitere la vreo statiune pe aici...
carmenp spune:
zii mamei tale cin` loc de ciucalata gaseste la coloare namol la purcica, io-te aici http://www.gandul.info/social/purcica-quot-perla-quot-europei.html?3932;261954 ;))
roxanaz spune:
Carmen, sper ca tatal tau sa fie mai bine cat se poate de curand
Ema ce draguta mama ta.....spor la florarit!
Robi, vesti?
Andreea m succes mult la interviu, sper sa accepte sa te duci din septembrie!
roberta04 spune:
Multumesc dragelor de urari si incurajari, stiu ca e simpla operatia, dar cand stiu ca e vorba despre copilul meu deja ma urc pe pereti de emotii...
Maine dimineata e operatia, in principiu ii scoate polipii si daca doctorita constata dupa marimea acestora ca ei sunt cauza deselor imbolnaviri, nu ii scoate si amigdalele. Daca ea considera ca trebuie sa le elimine si pe astea, iese din sala si ne spune.
Am rugat-o sa il opereze la prima ora, sper din tot sufletul sa fie asa pentru ca nu are voie sa manance nimic inainte...si nici dupa...si asa trece mai repede si pentru noi.
Am inima cat un purice, cred ca voi ma intelegeti!
Promit sa va dau de veste cum si cand pot- spitalizarea este intre 6 si 24 de ore, asa mi-a zis dr.
Va rog sa va ganditi la noi!
szivarvany spune:
Roberta, suntem cu gandurile la voi !
Va fi bine, Matei e un piticlont puternic si curajos !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3