Piticlonti de iulie - august 2004 (253)
Raspunsuri - Pagina 5
Doamna Bibi spune:
ma bucur ca nu ne-ati uitat :)
Bogdan e bine, merge la gradi, s-a adaptat foarte bine, ce sa mai..e destept foc (fiecare cioara isi lauda puiul,nu?)
Acum insa e racit, a facut ceva febra, muci la greu, il doare gatul...sta acasa de 2 zile, sper sa ii treaca repede.
Ce-mi recomandati pentru imunitate? Le-ati dat ceva piticilor?
Monica
Monica si Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
ema spune:
aici as.Scrisesem aseara un mesaj...mi so parut prea laudaros si l-am sters.Toate-s bune si frumoase,numa timp nu prea am ...numa in plimbari o tin.nici n-apuc sa vin de undeva ca-s direct pe net ptr. urmatoarea locatie.In germania de doua saptamini numa peste 27 de grade...vreme buna...da io tot pe alte coclauri...omu la batrinete se dileste.M-a duc sa caut vreo doua poze de la Frankfurt...din pacate n-am pozat decit blocuri...ca io nu mai ieseam din masaje cu caviar si bai cu ciocolata...o nebunie nu alta...numa cu maglavaisuri pe mine n-am mai stat...da a meritat...m-a simt Gina Lobrigida in glorie ,nu alta.Revin
leeloo2004 spune:
Na, ca am aterizat si eu daca e vorba de caviar si bai cu ciocolata...... Ema, ma bucur ca esti bine!
Monica - uelcame bec! Sanatate multa lui Bobo - eu sincer lui Stefan nu i-am dat nimic pentru cresterea imunitatii (desi dr. ne recomandase Septilin) - dar nici probleme nu am avut cu el...
Mai, imi place ca voi sunteti optimiste - eu ma uit in oglinda si ma depresez pe loc...dar vine el, soarele, si pe strada mea!
Am uitat sa o felicit pe amironeanu pentru reusita la examen ...
Cristalina - te rog sa-i faci o poza Barosanei cu ca sa rid si eu dupa!!
Ma duc sa ma uit la televizor ca m-am agitat destul azi -evident nu am rezistat si am montat sifonierul de la ikea (Rox, nu da cu rosii, sper totusi sa nu nasc pina pe 21 cu toata agitatia mea...) si am facut si ciorba si pilaf...acum pot sa ma odihnesc o juma de ora ca Stefan e cu tata-su la lopgoped...
O seara buna, ne auzim miine!
Gabriela 38+ cu AMR 9 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Mey..io am 52 ca target... nu ca si am ajuns la el:)))) Am 57 deci cale lunguta Ioana nu fac nici un fel de sport..lene mare!
In sfirsit baga si copilul meu capul la fund in apa!..greu s-a mai lasat convins (de inot vorbesc)
Gabi sa ne mai dai de veste!
Roxana cum a fost inspectia?
Carmen imi pare rau ca a fost AVC, pe ce parte? Cu ce s-a soldat..a fost doar unul tranzitoriu?
Felicia unde este superbitatea aia de parculet?
edit Monica bine ai reaparut...nici noi nu am folosit nimic pt ridicarea imunitatii...
roxanaz spune:
neata
si eu pe fuga
Ema imi pare tare bine ca esti ok.
Oliv inspectia continua pana vineri. prima zi...a fost ok, acu' sa vedem. spor la slabit!
Gabi ntzzzz.... as scoate bata dar te iert. mai relaxeaza-te si tu nitel ca stii ca o sa regreti dupa 21
pupici tuturor, sa aveti o zi buna!
roberta04 spune:
'Neatza!
Ei, ce citesc eu pe aici, masaj cu caviar si bai de ciocolarta, parca mai uiti de griji cand citesti
Doamna Bibi, bine ai revenit! Poze, ceva?
Ca sa nu va povestesc de faptul ca azi primim verdictul cu privire la operatie- cand, unde si mai ales ce anume scoatem, sa ii spun si eu Ioanei ca am optat pentru Albena, vom sta la Gergana de pe 30 iunie dar, asa cum spunea si Andrea, la hotelurile bune nu mai sunt locuri din iarna. Merita insa incercat, pretul e foarte bun la all inclusive si e si aproape de Mangalia.
V-am pupat!
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Azi sunt la birou...asta de bine ce ma indemna Roxana sa ma odihnesc - promit sa o fac de...luni (miine am o treaba cu mama si vineri ma duc la mani+pedi...) - dar un apeste alta ma simt bine. Aseara nu prea am putut dormi - mi se umfla si imi amortesc miinile, picioarele nu va spun si imi e tare greu sa ma intorc de pe o parte pe alta...dar mai e putin!
So, Ema - mai baga ceva despre baile-impachetarile alea ca tare sunt curioasa!!!
Gabriela 38+ cu AMR 8 zile!!!!...
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Buna fetele!
Azi sunt la birou...asta de bine ce ma indemna Roxana sa ma odihnesc - promit sa o fac de...luni (miine am o treaba cu mama si vineri ma duc la mani+pedi...)
deci DA, de data asta nu mai scapi! doua ca sa nu crezi ca glumesc. auzi tu chiar vrei sa nasti pana plec io??
Robi, vacanta placuta. daca sunteti cuminti venim sa va vizitam la bulgari asteptam cu pumnii stransi verdictul ptr operatie.
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by roxanazquote:
Originally posted by leeloo2004
Buna fetele!
Azi sunt la birou...asta de bine ce ma indemna Roxana sa ma odihnesc - promit sa o fac de...luni (miine am o treaba cu mama si vineri ma duc la mani+pedi...)
deci DA, de data asta nu mai scapi! doua ca sa nu crezi ca glumesc. auzi tu chiar vrei sa nasti pana plec io??
Robi, vacanta placuta. daca sunteti cuminti venim sa va vizitam la bulgari asteptam cu pumnii stransi verdictul ptr operatie.
Hai nu da ca promit sa incrucisez picioarele si sa nu nasc pina pe 21.... Acum am terminat, ma duc la cmu sa-mi iau ultimele rezultate la analize si dupa aia ma duc acasa sa bag in mine o inghetata...de necaz!
Va pup si ne mai auzim!
Gabriela 38+ cu AMR 8 zile!!!!...
John D. Rockefeller, Jr.
amironeanu spune:
Neatza!
Gabi, hai, repede acasa, cu picioarele sus! Referitor la kg, eu te inteleg foarte bine, eu cat am fost insarcinata nu am depasit cele 10 kg regulamentare, in schimb am pus 8 kg de cand am nascut! m-as duce la sala, dar nu reusesc sa gasesc timp, iar de dulciuri nu reusesc sa ma las
Ema, super! Sa-ti fie de bine relaxarea si mai povesteste!
Roberta, nu ai incercat sa-ti iei un concediu medical pentru ingrijirea copilului? Cred ca va este tare greu singuri si cu Matei bolnav.
Roxana, lasa ca te relaxezi si tu saptamana viitoare.
Daria, nici nu ma mir ca Gulia face deja cuceriri. In schimb eu am probleme. Stefi imi tot spune ca daca e la gradinita Andrei Rares (baiatul Norei) ea nu merge, ca o trage de rochita. Eu am incercat sa-i spun ca este un semn de afectiune.
Ioana, anul trecut la bulgari noi nu am avut prebleme cu mancarea pentru ca Stefi mananca numai anumite chestii. Asa ca a mancat o saptamana intreaga cartofi prajiti/pireu cu carnita, oua fierte dimineata, fructe (care au fost multe si diverse) si atat. Si am avut eu de acasa cereale de la Nestle si lapte si cam atit. Dar eu sunt pe principiul ca nu-i bai daca mai face copilul greva foamei o saptamana, recupereaza dupa. Acum pentru Matei ii voi lua totusi borcanele, lui nu-i dau mancare de la restaurant.
Azi am fost iar la un interviu. Mi-au gasit cv-ul pe bestjobs si m-am dus ca n-am nimic de pierdut. Cred ca totusi le voi spune ca vreau sa astept pana in septembrie, nu de alta, dar bona nu am pentru matei, pe 5 iulie se inchide gradinita si pana in septembrie trebuie sa ma ocup si de Stefi. Ne descurcam mai greu cu banii, dar asta este, mai strangem un pic din dinti.
O zi frumoasa sa aveti!