Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

E o vreme la mine ca in filme cu prosti. Imaginati-va un cer senin cu ceva nori care se vad in departare, soare de rupe, iar deasupra blocului nostru un nor neeeeeeegru din care toarna doar grindina curata. A innebunit vremea .

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gugule si io i-as face eco, dar nu stiu unde. In Piatra nu am unde.
De uscator ii e cam frica si cam plange
Si la noi a dat cu gheatza azi! E o vreme de rajat si mor de ciuda
V-am pupat ca am o cumetrie si nici nu stiu cu ce ma imbrac

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

gata, a plecat norul. Acum e cer senin si muuuuuuuuuuuult soare.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumim muuult fetelor pentru laude!!!
Am fost si noi pe afara, dar a trebuit sa ne intoarcem "de urgenta" ca a luat-o plansul pe Daria. Nu stiu ce a avut, de obicei doarme in carucior duuusa...A trebuit sa vin cu ea in brate, noroc ca a fost si sotul si am facut cu randul A fost cam agitata astazi...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hello zuzici!
Eu am zis azi ca-mi iau campii...a urlat fimea...si cand sa ma duc sa ma calmez...nu aveam tigari...si copilu tot urla,de mancat nu vroia sa manance...am tras ce am gasit pe ea si afara cu noi...a dormit o ora..si cand ne-am intors...ii dau biberonu...si reincepe swow-ul de dimineata...ri atunci...am diversificat-o de ugenta cu suc de mar...20 ml...ea cred ca ar fi baut un pahar...e si dupa aia la intervale de 3 ore a ras cate o portie de lapte...desi de maine declansam diversificarea...eu o sa incep cu sucuri si cereale momentan...apoi trecem la supe si piureuri...
Cyntia tu intrebai de mar cu biscuiti...biscuiti fara zahar exista...e imposibil sa nu gasesti in hipemarketuri...dar problema mea ar fi glutenul...la mine in oras nu se gasesc biscuiti fara gluten,da am inteles ca in Bucuresti da...fetele din Buc?voi stiti ceva?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Am vazut ca vorbeati de carucioare...azi cand coboram cu carutu era cat pe ce sa cad...m-am enervat si mi-am trimis sotul in cautare de carut...si cand cole ba erau prea mici,ba carucioare sport mai grele ca asta care il avem(asta cred ca are o tona)...eu asa ceva nu am ma pomenit...in orasu asta numai ciudatenii...nu gasesti niciodata ce vrei...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici!!!!

I'm back in town! Din seara asta, cu tot cu Sofia, fara tati care e plecat la Iasi si vine maine!

La Focsani a fost super, si pentru mine si pentru ea, ne-au rasfatat parintii mei cat au putut si ei, ca lucreaza :-)

M-am gandit in fiecare zi la voi, urmarind progresele Sofiei ma intrebam ce mai fac ceilalti clopotei. Nu stiu cum e la voi, dar la noi momentul trecerii de varsta de trei luni parca a picurat inteligenta si veselie in fi-mea :-) cu galeata :-) e minunata, si nu ma mai satur de compania ei! Dar trage si niste concerte, cand e obosita, sau cand nu-i convine ceva, mama-mama! Nici nu se mai aude vocea, ci dor un zbarnait :-) de-ala de-ti face capu' prastie in 5 minute, daca n-ai nervi tari!!! Sta treaza foarte mult ziua, de nu mai am timp de nimic, iar noptile ei se termina la 5 dimineata, hai 6 cu indulgenta!

Mai am o veste buna, ca sa vezi si sa nu crezi, mandra mea s-a ingrasat de la Pasti pana acum cu vreo 500 grame! Adica cat a luat ea pe luna, in prima luna de viata! E drept ca, din cauza de mofturi la san, a primit zilnic doua bibe, si am fost nevoita sa cresc cantitatile de completare. Am mai experimentat pe ea si ceai de plante neindulcit, apa si ceai Milupa gata indulcit, rezultat dezastruos, nu-i plac! Ce ma fac eu mai tarziu???

Am atat de mult de citit din urma, ca ma simt coplesita...nu stiu cand o sa apuc! Sper doar ca toata lumea e bine, sanatoasa si voioasa! Va pup si incerc sa revin!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

eu nu inteleg ,poate ma luminati si pe mine. ma uit la gala unicef, admirabila initiativa ,nimik de zis, dar cand o aud pe andreea marin in campania pro alaptat ,si pe de alta parte spune ca a slabit 22 de kg si a fost in 4 tari intr-o luna, a ajuns si in niger parca ,cum pana mea alapteaza ea? o fi vreo super fulga ? wonder woman? mie mi-e greu sa cred asa ceva

ma bag la somn,ca sunt rupta.....ah si dupa cum vedeti am ratat minunata experienta a taierii motului pe ritmurile lui guta. am ajuns la concluzia ca nu merita nici timpul meu, nici chinul piticului, asa ca am stat acasa.
noapte buna

Irina de Matei

EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Ereena, si eu ma gandeam la acelasi lucru in legatura cu Andreea Marin. Eu sincer cred ca nu mai alapteaza de mult timp! Este o mincinoasa!! Mi se pare imposibil sa calatoresti atata si sa alaptezi, in conditiile in care pleci fara copil.
Sa va spun ce mi s-a intamplat...astazi ne-am intors la hotel pe la 3, franti de oboseala. Si Babisor, ca sa ma lase sa dorm, zice..las' ca ma duc eu la terasa hoelului cu Saara, eu citesc si beau o bere si ea doarme. Buuun. Zic..perfect! Am adormit eu, si nu va spun ca m-am trezit ca am auzit-o pe asta mica plangand afara, iar eu eram la etajul 4. Cand ma uit pe geam...Timo impingea in fata si-n spate la carut. S-a linistit, eu m-am dus inapoi in pat dar n-am mai putut s adorm.Dupa vreo 15 min n-am mai auzit-o..si m-am uitat la ei..Saara il tinea pe taica-su' de deget, iar el citea...m-am linistit si eu si am adormit din nou. Ca sa vezi ce e si cu legatura asta dintre mama si copil! Chiar...voi ati simtit vreodata ca va iubiti copiii mai mult decat tatii lor?
In oras a fost frumos, am mancat mancare letoniana...yummy. Am alaptat-o pe Saara intr-un pub.A fost super tare faza.
In seara asta dupa ce am adormit copilu', am baut vin rosu si am facut o baie amandoi...a fost foarte relaxant!
Va pup! Ma duc la culcare ca maine ne asteapta o noua zi de umblat:)

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Lavinia, multumesc mult de aprecieri, chiar mi-ai laudat-o pe Mariuca peste masura. Da' mai spune-mi, c-asa-mi place ce auuuud! Slava Domnului ca a luat macar ceva de la mine si anume veselia. Si e taman pe gustul meu, pentru ca sunt o tipa inzestrata cu mult umor (ai vazut si din titlurile pozelor), iar unei femei ii sta extraordinar de bine cand zambeste sau rade. Am convingerea ferma ca treci mult mai usor peste multe probleme cotidiene cu putin umor si un zambet aruncat unuia care da peste tine pe strada.

A propos de consideratii filosofice... si de blog-ul Ereenei... Eu am blog de ceva vreme, pe yahoo 360 grade, am scris o gramada acolo. Am si o idee la care tin foarte mult, dar pe care nu vreau sa o discut cu voi, fiind destul de macabra, ca sa zic asa, dar extrem de pretioasa: donarea de organe. Fac lobby in mod constant si apel la cunoscutii mei sa se gandeasca serios la aceasta idee. Ma rog... am dat-o in alte chestii.

In o cu totul alta ordine de idei, am vazut si noile poze ale lui Matei, Ereena, ca erau putine. Haiosel-foc!

Alinatudor, sunt inca in stand by cu ale tale... Si am citit ca ai pus inca unele noi. Ti-am promis ca le voi vedea, si cred ca se va intampla maine.

Ellenuta, imi pare rau, dar eu nu sunt chiar asa de intelegatoare... referitor la rochie. Dar pana la urma nu ai ce sa faci, si mai bine ti-o repara cu alte pietre decat sa te duci sa iti cumperi alta. Eu cred ca toate se intampla cu un motiv si iti va placea mai tare rochia cu celalalt tip de pietre, dar vei fi prea suparata pe aia ca sa recunosti. Hai, capul sus si enjoy the party! fata ca sa zambeasca!

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput