Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
creata2008 spune:
Ha?! Uat?! Suntem faimosi sau despre ce e vorba?? Ce poza si unde? Si mai ales de ce?
quote:
Originally posted by emabucuresti
MiriMik si Creata multumim frumos pentru aprecieri!!Va saruta Milan!Am deschis si eu albumul tau mMiri si ma voi delecta in curand.Creata, oare nu poza cu tine si familia ta am vazut astazi pe prima pagina la desprecopii?Super familie!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Anca, felicitari pentru mersul de-a tarata! Eu o gasesc constant pe Mariuca mutata mult, perpendicular pe pat, intoarsa 180 grade, mers cam 30-40-50 cm in sus, dar totul pe spate. Bravooo, incep bebeii nostri sa se miste. Sa ne demonstreze ca, pe langa frumusete, sunt si destepti.
Miri, proba n-a fost proba, a fost de fapt lucru la un proiect extrem de important, pentru o companie aflata in primele 3 in Romania, proiect care este "on going" si care trebuie predat saptamana viitoare, dar intr-o forma schimbata. Deci, deocamdata, chiar daca i-a placut "sefei" mele ce am facut, nu are timp sa-mi spuna, dar imi va da refac toata structura, ca aia vor alt tip de raport, sub o alta forma. Eu zic ca raspunsul va fi pozitiv, mai ales ca m-am intrecut la capitolul creativitate. Dar sa vedem!
Si cum zici ca e cu autostrada aia?? Bine ca au defrisat aia terenul inainte... La volan cel mai important lucru este sa nu te panichezi. NU vreau sa dau sfaturi, ti le zic cu draga inima. Complimentul suprem pe care l-am primit de sute de ori a fost si este "conduci ca un barbat". Nu te panica, nu te enerva, gandeste totul inainte, nu actiona pripit, priveste masina ca pe o extensie a trupului tau si nu te speria de ce vezi pe strada. Traficul e o jungla: trebuie sa te uit in ochii cainilor si sa ii infrunti, altfel isi dau seama ca ti-e frica de ei. Intri cu tupeu in trafic si toata lumea ca pleca capul cu respect. Trust me! Iar cand vei fi la volanul "jipului", nimeni nu o sa-ti mai stea in cale. E respectul pentru cel mai mare. Tot ca in jungla.
Alinus, bine ai revenit! 2 copii si home alone cu ei, zici? Las' ca trece si vine iar alta perioada!
PS: am dat si eu strigare de mult timp dupa Gina si nimic. Sa ii dam un mail?
PS2: Alinatudor, ti-am scris la poveste.
Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Ce cool e Adela!! Bravooo pentru statul in fundulet!
quote:
Originally posted by ginnette
Cine are tipm si chef, ultimele aparitii foto cu buburuza de 5 luni.
(la pozele de la semnatura, albumul se numeste "am cinci luni")
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Aia cu ei doi, Bruno cu telefonul la urechea lui Sacha m-a terminat! Sunt deliciosi!
quote:
Originally posted by miri_mik
http://community.webshots.com/album/563356897XwysZi?start=12
poze din seria: bruno si bulgaru':))) (adica ala de are stramosi in bulgaria:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Si daca n-avem, ne facem!! Heheh!
Daria are vreo 900 grame peste Mariuca, cam aceeasi diferenta de la nastere. Deci eu zic ca e super bine, au luat amandoua fix cat trebuia.
Si sa nu cumva sa crezi ca esti invizibila... sau-mai-stiu-eu-ce. Dar stii bine ca se intampla lucruri...
Anyway, am vazut pozele, mi se pare super haioasa Daria micuta si imi place cand zambeste. Dar nu seamana deloc cu tine. Aaia e, imi pare rau. Nu e a ta.
Pupam fetele-cochetele!
quote:
Originally posted by kalosalina
Am mai pus si noi niste poze, dc aveti timp sa vizionati: http://community.webshots.com/album/562345278bKpraC?start=60
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Am uitat sa-ti zi, dar aici http://family.webshots.com/photo/2066325470102679678MoYmMP e superba!!! Si ii vor ramane ochii albastri.
quote:
Originally posted by kalosalina
Am mai pus si noi niste poze, dc aveti timp sa vizionati: http://community.webshots.com/album/562345278bKpraC?start=60
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Pai si eu am alaptat, de exemplu. Chiar daca doar putin timp. Asta nu inseamna ca sunt anti-alaptare. Poate inainte sa plece i-a scazut lapticul, poate atat a vrut sa ii dea... Plus ca ea a nascut undeva in decembrie, parca pe 15. Deci a avut timp sa ii dea ceva vreme. Si chiar daca nu i-a dat decat 1 zi sau 2, sunt convinsa ca tot pro-alaptare este.
quote:
Originally posted by Ereena
eu nu inteleg ,poate ma luminati si pe mine. ma uit la gala unicef, admirabila initiativa ,nimik de zis, dar cand o aud pe andreea marin in campania pro alaptat ,si pe de alta parte spune ca a slabit 22 de kg si a fost in 4 tari intr-o luna, a ajuns si in niger parca ,cum pana mea alapteaza ea? o fi vreo super fulga ? wonder woman? mie mi-e greu sa cred asa ceva
ma bag la somn,ca sunt rupta.....ah si dupa cum vedeti am ratat minunata experienta a taierii motului pe ritmurile lui guta. am ajuns la concluzia ca nu merita nici timpul meu, nici chinul piticului, asa ca am stat acasa.
noapte buna
Irina de Matei
EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Welcome back, fetelor! Ne bucuram ca avem vesti de la tine, Stancuta, si ca sunteti bine, sanatoase.
quote:
Originally posted by stancutza
Hello zuzici!!!!
I'm back in town! Din seara asta, cu tot cu Sofia, fara tati care e plecat la Iasi si vine maine!
La Focsani a fost super, si pentru mine si pentru ea, ne-au rasfatat parintii mei cat au putut si ei, ca lucreaza :-)
M-am gandit in fiecare zi la voi, urmarind progresele Sofiei ma intrebam ce mai fac ceilalti clopotei. Nu stiu cum e la voi, dar la noi momentul trecerii de varsta de trei luni parca a picurat inteligenta si veselie in fi-mea :-) cu galeata :-) e minunata, si nu ma mai satur de compania ei! Dar trage si niste concerte, cand e obosita, sau cand nu-i convine ceva, mama-mama! Nici nu se mai aude vocea, ci dor un zbarnait :-) de-ala de-ti face capu' prastie in 5 minute, daca n-ai nervi tari!!! Sta treaza foarte mult ziua, de nu mai am timp de nimic, iar noptile ei se termina la 5 dimineata, hai 6 cu indulgenta!
Mai am o veste buna, ca sa vezi si sa nu crezi, mandra mea s-a ingrasat de la Pasti pana acum cu vreo 500 grame! Adica cat a luat ea pe luna, in prima luna de viata! E drept ca, din cauza de mofturi la san, a primit zilnic doua bibe, si am fost nevoita sa cresc cantitatile de completare. Am mai experimentat pe ea si ceai de plante neindulcit, apa si ceai Milupa gata indulcit, rezultat dezastruos, nu-i plac! Ce ma fac eu mai tarziu???
Am atat de mult de citit din urma, ca ma simt coplesita...nu stiu cand o sa apuc! Sper doar ca toata lumea e bine, sanatoasa si voioasa! Va pup si incerc sa revin!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Pagina 10 e a mea si nu o dau la "nimenea".
Miki Finland, unde sunteti in Letonia? In Riga? Pana acum, seara voastra suna foarte romantic... Vin rosu, baie impreuna... hmmm... Vad ca savurati concediul si ma bucur mult pentru voi.
Am inchiriat 2 filme: unul cu Denzel si Russel Crowe si altul cu Jodie Foster. Primul, numai cu mafioti, moartea pasiunii pentru mine, tocmai s-a terminat, asa ca voi pleca din fata pc-ului, ca sa il vedem pe al doilea.
Ca atare, va strang tare-tare in brate si va doresc o noapte cu cat mai putine treziri. Ups, tocmai am avut un deja-vu. Parca am mai spus asta candva, dar pe vremea aia eram insarcinate si ma gandeam sa nu va duceti prea des la toaleta, ca sa va puteti odihni. Acum am spus-o avand altceva in minte... Hehehe... frumos. Brings back sweet memories.
Hai somn usor, noapte buna!
Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Cine are tipm si chef, ultimele aparitii foto cu buburuza de 5 luni.
(la pozele de la semnatura, albumul se numeste "am cinci luni")
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
buburuza frumoasa si mare care sta in fundulet!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni