MONTIGNAC (101) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
lizzy spune:
n-am fost cuminte. am probleme cu piciul si de stres mananc ne-monti.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Ica 1975 spune:
Diana, multa sanatate piticului si nu te mai stressa
A spus cineva ca putem combina paste integrale cu o mica cantitate de ulei sau am visat eu in culori?
Noi
Ce faci te si face.
anca.b spune:
Ica, da, ziceau fetele ca ar fi ok, daca pastele sint reci cind pui uleiul.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
melany72 spune:
Ina, eu am pus si la orezul integral putin ulei tot asa LA SFARSIT....
Mina, ai dreptate cu apa...trebuie sa bei cat mai multa ...si la mine efectul este de slabire mai bine cand imi beau apa, oricare ar fi momentul. Eu insa am grija sa nu beau in timpul mesei, ci numai la sf sau dupa ceva timp de cand am terminat de mancat.
Ieri am ajuns cu copilul tarziu acasa din parc, plus ca am trecut si pe la Mac ca asa a vrut mama unei fetite cu care mai eram. Desi nu am mancat nimic acolo, am baut un shake royal ca mi-era pofta. Insa cand am ajuns acasa am mancat ne-monti asa ca nu mai va spun ce....
Azi am fost si m-am inscris la un nou curs care imi este necesar la servici. O sa am ore sambata, nu stiu ce o sa fac cu copilul daca sotul e de servici...dar vine vacanta si ma bazez ca o duc la tara la mama si pot sa ma desfasor...
Un weekend placut tuturor....nu ca nu mai trec pe aici ca sunt la servici ...
Bee spune:
Buna fetele din ce in ce mai slabe!
Eu tot cu voi, dar lipsita de timp, vlaga, alergata colo colo, etc. Joi promit solemn sa fiu sub 67kg, cum eram "candva" (acum o luna). Mai ales ca vine luna plina, vreau sa beau doar lichide in ziua respectiva, apoi Monti, strict, hipocaloric, etc. Musai sa ajung mai jos ca peste o luna sunt la mare cu bebeii.
Vazut poze, pus poze. Pai toate sunteti frumoase mai mult sau mai putin slabe. Dar ambitia de a arata si mai bine, e oricum mai mult decat laudabila! Abia cand am pus si eu pozele, am vazut ce om sunt! Adica eram slaba si frumoasa si ma vedeam urata si grasa, fiindca eram cu o persoana nepotrivita. SI cand ma lua barbatul (acum 3 ani), aveam deja 58 kg (minim 5 in plus fata de inainte), am mai gravizit/alaptat, etc, dar eu nu vedeam diferenta. Abia astept sa fiu si mai slaba.
Felicitari celor ce au slabit!
Ce mananc eu:
toast cu cafea
fructe
ceva carne cu salata.
si un week-end minunat.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
zambilik spune:
Socoteala de dimineata nu se potriveste cu cea de seara!
Ieri am fost la Cluj la cumparaturi, am ajuns tarziu acasa, dupa ce am hranit si culcat copiii aveam o foame... Asa ca am renuntat la cina cu fructe si am mancat niste macrou afumat cu rosii si castraveti. Problema e ca am mancat pe la 21,30, tarziu de tot...
Azi
md- cereale integrale cu iaurt
p- mazare cu piept de pui
c- cred ca risc si pap iar peste cu rosii si castraveti
Weekend fain! (sau ce-a mai ramas din el...)
sanse spune:
Fetelor vedeti ca m-am mutat
Zilele astea nu prea am stat pe acasa,dar am fost cumintica.
Scriu repede ce am papat azi si fug:
md:varza cu carne-ieri am tinut post si am stat cu gandul la ea
p:putin ostropel
c:1 fagaras
Pana Luni nu prea am timp de scris asa ca o sa bag si eu cate un meniu repede...
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Giana spune:
Buna seara! Va citesc de ceva timp si mi se pare ca Monti este cel mai bun stil de viata.In urma cu vre-o 2 ani am tinut si eu monti aproape o saptamana,nu credeam ca e chiar asa buna.Si am slabit ceva(nu mai retin exact cat) insa am renuntat pe motiv ca alaptam.
Rau am facut...Va spun sincer,cred ca mult mai bine mananc Monti daca alaptez decat in stilul in care mananc eu de obicei.Abea daca mananc odata in zi...toata ziua alerg dupa pitici,dar am zis STOP.Tre' sa am grija si de mine si daca tot vreau sa-mi fac un bine si sa mananc si eu ca tot omul de 3 ori pe zi,de ce sa nu tin Montignac.De obicei la cina reuseam si noi sa mancam calumea,la masa cu totii.
Azi am fost la cumparaturi si mi-am facut privizii.Am luat branza Exquisa 0,2% , paste integrale,gem dietetic,paine integrala,fructoza,iaurturi 0% si lapte la fel...cereale...in fine,mi-am facut frigiderul full pt Monti.De maine ma apuc!
Poate ma bagati si pe mine in lista:
Am 24 de ani 1,55m si 60 kg
Vreau sa ajung la 50 desi nu m-asi supara deloc sa am din nou 48 cat aveam inainte de primul copil.
Ce sa va mai spun...intrebati!
Giana spune:
Cred ca nu am specificat...alaptez si acum pe cel mic de 10 luni.Am de gand sa o mai fac pana la 1 an(luna iulie).
Mai e cineva aici care alapteaza?
Ica 1975 spune:
Giana, bine ai venit! Sunt convinsa ca o sa dai jos kg repede-repede.
Am gasit pe internet, www.lucman.ro/produs/ma-hranesc-deci-nu-imbatranesc--i51039-s2e20a02281146f55f5a3443279720d8b" target="_blank"> Montignac . Pe mine m-ar interesa dar nu stiu cum pot intra in posesia ei de aici
Noi
Ce faci te si face.