MONTIGNAC (101) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
anca.b spune:
meniul pe azi:
md-iaurt si o cafea nes, facuta cu lapte si indulcita cu fructoza
p-piept de pui cu brocoli si smintina
c-inca nu stiu, dar cred ca ceva fructe, sa vad ce gasesc in piata
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
mina spune:
Salut!
Ma mai primiti? Da, stiu, am doua abandonuri la activ insa acum nici macar nu v-am anuntat ca ma intorc pana nu am avut rezultate de raportat.
Deci mai intai ma laud: am re-inceput monty in 5 mai (deci acum aproximativ 2 saptamani). Atunci aveam 73.2, azi dimineata aveam 68.2. Ma felicit singura si ma umplu de mandrie cand imi zic colegele de birou "domleeee, chiar se vede". Poze nu imi cereti ca nu pun...cand oi ajunge colo la 55 da...poate.
Am tinut deci faza 1 (ma ajuta mult ca am o colega de birou care tine si ea), mi-am luat un mini stepper la care prestez macar 15 minute pe zi, incerc sa beau cat mai multe lichide si sa mananc cat mai multe vegetale (ca tot e sezonul lor).
Am tras cu ochiu la super dieta si am furat de acolo regula cu 0,5 l de apa dimineata inainte de orice si cantarit NUMAI dimineata pe stomacu si nudu' gol . Mi se pare ca ambele smecherii ajuta foarte mult.
Deci treceti-ma si pe mine in tabel cu greutate de start 73.2, greutate in momentul asta 68.2 si greutate tinta 50. Si tineti scandura de la pat la indemana sa ma alergati prin cartier daca renunt. Pot conta pe voi, da?
Azi am mancat asa:
dimineata o cafea buna buna cu zaharina
pranz rosii cu mozzarella si 2 cremwursti de pui {am verificat sa nu aibe zahar in ei, ca am vazut ca unele mezeluri au asa ceva).
seara: nu stiu inca pentru ca voi merge in we la socrii si la un festival undeva la tzara. Sper sa nu calc stramb, ma deranjeaza ca nu voi putea bea atat de multe lichide cat trebuie ca nu pot sa ma opresc chiar la fiecare benzinarie.
A, si odata cu atingerea greutatii ideale mi-am propus sa ma fac si soferita. E a doua oara cand fac scoala de soferi (prima incercare mi-a retezat-o fiul care era in burtica pe vremea aia). ...asta asa, la capitolul obiective care ne pun vointa la incercare
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
lizzy spune:
mina, felicitari pt primele rezultate! dar e f.f.bine pt 2 saptamani. inseamna ca ai fost cuminte de tot.
ia explica aia cu 0.5l. inainte de fiecare masa sau numai dimineata pe stomacul gol ca nu pricepusi. treaba cu cantarul e corecta, cantarirea se face la posteriorul gol, dupa toaleta de dimineata...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
andanii spune:
mina bine ai revenit
am nevoie si de inaltimea ta pentru calcului valorilor
felicitari pentru rezultate
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 15,5 kg, mai am 4.5 kg pana la targhet
mina spune:
Multam de primire!
Inaltimea mea ametitoare e de 1.62 .... in momentul asta mai bine ma sari decat sa ma ocolesti
Dianarus, la super dieta zice ca e obligatoriu dimineata pe stomacu gol, inainte cu aprox 30 min de micul dejun, sa bei 0,5 l de apa. Caci eu initial superdieta voiam sa tin, dar monty e mai usor si mai adaptabil celor cu stil de viata activ (ca sa nu zic dezordonat) :D
Si vazui ca merge...mie imi convine si din alt motiv: nu prea reusesc sa beau apa, ma fortez io cat ma fortez dar la 2 l pe zi nu ajung, iar daca mai am si intalniri in ziua aia chiar nu pot sa ma tin...ca doar nu o fi sa ajung la client buna ziua, poftiti cartea mea de vizita, fug la baia dvs si revin sa vorbim ....
si de aceea imi convine, ca macar jumate de litru de apa stiu sigur ca bag
va pup
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
melany72 spune:
Mina, bine te-ai intors...
Anca,merci, numai sa ma tin.
Azi am lasat micul dejun doar doua fructe si am luat pranzul mai devreme,pe la 11.30. Acasa trebuie sa gatesc si sa ies si cu copilul afara ca tac-su e dupa masa...nu stiu ce o sa fac.
Vorbim mai tarziu.
anca.b spune:
Mina, bine ai revenit.
felicitari pentru kg pierdute!
eu stiam ca nu e voie sa bei apa inainte de mincare pt ca dilueaza sucurile gastrice si nu se mai proceseaza mincarea la fel de bine si de repede.
andanii spune:
am modificat si inainte de a apuca sa trimit modificarile mi s-a luat curentul si binentele ca s-a anulat tot ... nu am nervi sa reiau de la capat acuma , sper sa reusesc acasa in we asta sa modific nu ma bateti da ?
meniu de ieri:
finn crisp cu lapte
dovlecei cu carne
cremvusti, mici si salata
nuci
meniu de azi
finn crisp cu lapte
cremvusti, branza , rosii, ardei
mai departe habar nu am
ieri am fugit ... azi e zi de sala
azi am mancat inghe ... nu era conforma ca nu am gasit
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 15,5 kg, mai am 4.5 kg pana la targhet
mina spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Mina, bine ai revenit.
felicitari pentru kg pierdute!
eu stiam ca nu e voie sa bei apa inainte de mincare pt ca dilueaza sucurile gastrice si nu se mai proceseaza mincarea la fel de bine si de repede.
Da, stiu ce se zice la Monty de treaba asta. Dar avem de baut 2 l de apa pe zi ...cand sa le beau daca nu am voie o jumatate de ora inainte si dupa masa? Pe de alta parte, de cand am inceput sa dau jos am o gura uscata si o sete ceva de speriat. Si dintr-o lunga experienta de regimuri ratate am constatat ca, oricare ar fi regimul, daca beau multe lichide am mai mare succes cu pierderea in greutate....Nu stiu sa explic dar asta e.
Mina si
anca.b spune:
Cu aportul de lichide sint de acord. si eu beau minim 2 l pe zi. am tot timpul la indemina apa si beau cite putina de cite ori imi e sete. si pe mine ma ajuta la slabit si nu am probleme nici cu constipatia nici cu lasatul pielii, care e f hidratata.