MONTIGNAC (101) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna dimineata.

Ieri am mancat asa:
-wassa cu dulceata diet
cafea cu lapte si indulcitor

-ciorbita de fasole boabe
-3 chiftele cu sos, au avut si un pic de paine in ele dar la cantitatea mancata era nesemnificativa ...
-capsuni

-varza cu carnita
-cascaval, o felie

Nu stiu de ce dar zilele de we lucrate ma cam deprima...noroc cu vremea de afara care imi ridica spiritul. Azi am vanit la servici cu sarafanul de blue jeans si in balerini...fara ciorapi!

Mergi la inceput

Off...se duce omu sa mai vada ce mai vand astia la Victoria's secret si subiectul e pe pagina 2....

Sunteti la gratare, ai?

Io la munca si voi la dezmat...bineeeeeeee...macar nu ma uitati cu un peste daca l-ati aruncat pe jaragai sau macar cu un mic. Berea v-o las voua ca eu stau la aer conditionat (deja)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Moooaaaa....ati vazut cate mesaje am trimis? Am mai sters ca erau o groaza.Imi dadea o eroare si eu tot dadeam back si din nou send...

Voi nu aveti cartile lui Montignac in format electronic?Eu le am...insa imi face fite una din ele. Alta eroare.Dar o rezolv eu cumva...

La micul dejun am mancat asa:
2 felii de paine cu branza 0,2% si gem dietetic
o cana lapte 0,1%
cafea cu indulcitor

gustare un mar

praz...vreau omleta cu branza si marar mult + rosii

aaa...voiam sa va intreb...la salata pot pune ulei de porumb? stiu ca porumb nu avem voie,cred ca nici ulei...dar intreb si eu ca asa mult imi place...

de fapt e voie ulei la salate?din cat imi amintesc puneam...dar eu n-am mai citit cartea acum de curand,poate am uitat eu.

la cina nu am idee ce pap

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giana
Voi nu aveti cartile lui Montignac in format electronic?Eu le am...insa imi face fite una din ele. Alta eroare.Dar o rezolv eu cumva...

La micul dejun am mancat asa:
2 felii de paine cu branza 0,2% si gem dietetic
o cana lapte 0,1%
cafea cu indulcitor

gustare un mar

praz...vreau omleta cu branza si marar mult + rosii

aaa...voiam sa va intreb...la salata pot pune ulei de porumb? stiu ca porumb nu avem voie,cred ca nici ulei...dar intreb si eu ca asa mult imi place...

de fapt e voie ulei la salate?din cat imi amintesc puneam...dar eu n-am mai citit cartea acum de curand,poate am uitat eu.

la cina nu am idee ce pap

GeorGiana de Stefan Daniel (17 august 2005) si Luca Serban(6 iulie 2007)

www.gianadedu.shutterfly.com/action/" target="_blank">POZE

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine[/b]

Vezi prima pag a topicului si ai link-uri acolo pt cartile existente.

Ulei de porumb cred ca ai voie, nu am auzit ca nu ar fi. Poti pune ulei la salate, dar sa nu fie cu paste, orez...ci numai legume conforme.

EU am un plictis nemaipomenit....si cand ma gandesc ca acsa trebuie sa calc pt o saptamana...ma cuprinde o moleseala...

Mergi la inceput

Buna dimineataaaa, e luni!

Nici ieri nu am reusit sa ma tin corect de treaba...am dat tarcoale la congelator si m-am trezit cu inghetata in brate...

Asa ca am avut urmatorul meniu:
-1 kiwi, cafea cu lapte
-sana cu 3 wassa ca mi-era o foame de lup

-varza cu carne si 2 chiftele cu sos, telemea (2 feliute)

-inghetata

-budinca de paste cu branza si sunca slaba

In rest, am calcat, am fost cu copilul afara...chestii normale.

Sa aveti o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Inca o saptamina la apel!!!

Giana, bine ai venit!

ieri am cam calcat pe alaturi, am sarbatorit faptul ca am ajuns la 90 de kg. mi-am facut tarta de fructe, nu chiar 100% monti (faina integrala, fructoza, lapte degresat, capsuni...insa un ou intreg si citeva linguri de ulei). s-a vazut acuma de dimineata la cintar...plus 500gr. da' nu-i nimic, mi-am facut si eu damblaua, de zi sintem din nou conform.
am iesit si in oras, seara, cu fostii mei colegi de liceu. de mincat am mincat monti (brinza) insa am baut un pahar jumate de vin rosu.

De azi, numai monti, ca trebuie sa termin mincarea din frigider. asa ca meniul e cam asa:

md-shake de capsuni cu lapte degresat si putina fructoza

g-brinza topita, doua triunghiuri

p-crenvursti

c-sana

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca.b

Buna dimineata!
Inca o saptamina la apel!!!

Giana, bine ai venit!

ieri am cam calcat pe alaturi, am sarbatorit faptul ca am ajuns la 90 de kg. mi-am facut tarta de fructe, nu chiar 100% monti (faina integrala, fructoza, lapte degresat, capsuni...insa un ou intreg si citeva linguri de ulei). s-a vazut acuma de dimineata la cintar...plus 500gr. da' nu-i nimic, mi-am facut si eu damblaua, de zi sintem din nou conform.
am iesit si in oras, seara, cu fostii mei colegi de liceu. de mincat am mincat monti (brinza) insa am baut un pahar jumate de vin rosu.

De azi, numai monti, ca trebuie sa termin mincarea din frigider. asa ca meniul e cam asa:

md-shake de capsuni cu lapte degresat si putina fructoza

g-brinza topita, doua triunghiuri

p-crenvursti

c-sana

Hai ca nu ai mancat o tava intreaga...doar ca te-ai relaxat.
Nu stiu cum dar si azi mi-a zis o colega ca am mai slabit...raspunsul meu e ca de obicei..."pe dracu am slabit"...ca la cantar tot pe acolo ma invart.
Bine ca ma vad altii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Melany, n-am mincat o tava intreaga, numai doua "felioace"...da' mi-a placut la iesirea de aseara, ca toti colegii mi-au zis ca nu se vede ca am nascut numai de 4 luni...m-am simtit bine...
vorba ta, bine ca vad altii...ne mai ridica moralul dupa confruntarea de dimineata cu cintarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna Fetele lui Monti,

Vad ca nu s-a scris prea mult. Eu in we mi-am schimbat look-ul. M-am tuns scurt. O sa pun o poza zilele astea. Am vrut sa fac o schimbare radicala. Ma simt mult mai bine. Zilele astea am mancat monti pe jumatate, dar vad ca nu s-a vazut la cantar. Voi vedea daca am ce raporta joi.
Pupici !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca.b

Melany, n-am mincat o tava intreaga, numai doua "felioace"...da' mi-a placut la iesirea de aseara, ca toti colegii mi-au zis ca nu se vede ca am nascut numai de 4 luni...m-am simtit bine...
vorba ta, bine ca vad altii...ne mai ridica moralul dupa confruntarea de dimineata cu cintarul.

Bine ca te-ai apucat repede de dieta...eu nu prea ..am asteptat pana mi-a ajuns cutitul la os si cantarul exploda la 93 kg...!

Felicitari.

O fi fost buna tarta aia?

Ralu, sa vedem dom'le noua frizura. Ma mai apuca si pe mine amocul sa-mi tai parul...imi trece uneori, alteori ma tund...daca e prea scurt ma scol cu el in toate directiile...si de aia ma razgandesc alteori.

Mergi la inceput