MONTIGNAC (101) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
canne-marie spune:
Ptr raport - 1,5 kg intr-o saptamana.
Fetelor sa va zic patania mea de sambata seara.Am fost plecata din Bucale la o matusa de-a soatei la munte.Toate bube si frumose,pana la marea masa, care s-a lasat cu gratare,etc.Fetelor nu va exagerez am mancat salata de rosi cu castraveri ,1 bucatica de pui la gratar si m-a pus pacatul sa iau 1 singur mic.Fetelor am mancat pe la 21,cea ce eu dupa 18:30 nu mai bag nimic in gura.Pe la 01 noapte cui credeti ca i s-a facut rau ,mie.Am zis ca mor,nu am mai dormit toata noaptea,am avut o stare naspa rau cu voma si scaun super moale.
In concluzie organismul meu nu mai suporta mancarurile grele si mai ales seara tarziu.Intr-un fel ma bucur tare mult ca m-am eliberat de mancarea grea,ca cred ca puneam la loc.
toate fetele monti.
andanii sper sa nu te superi ca nu intru in fiecare zi sa va scriu ,dar va citesc din umbra zilnic.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
acusor spune:
Neatza si de la mine!
Si eu am calcat stramb in week-end , din pacate. Am fost la o nunta unde mancarea n-a fost tocmai buna, asa ca am mancat mai mult cartofii din farfurie si bineinteles, tortul. Chiar nu stiu cum sa fac sa fiu cuminte in week-end. Mai mereu apare cate o tentatie.
In plus, sunt si putin demoralizata, daca am ales bine cuvantul, ca Teo al meu are astigmatism si de maine trebuie sa poarte ochelari. Sa vad cum reusesc sa-l conving sa-i poarte ca nu sta cu nimic la ochi. Sper din tot sufletul sa fie corectabil.
Annes, ia vezi sa nu fi fost micul cam "defect". Si eu mananc mici si nu patesc nimic, chiar ii mananc goi ca sa fie Monti.
melany72 spune:
Da' Andanii unde o fi?..ca nici in we nu a fost..nici azi...
Acusor, e cam greu dar it doresc sa se rezolve.
Si eu zic ca tot micul ala a fost de vina...cat si castravetele seara e periculos rau. Se digera al naibii de greu.
andanii spune:
aci sunt in we am fost plecata, acuma ma chinuiam sa-mi fac timp sa modific dinou tabelul , sunt stresata ca imi pleaca copilu doua we la rand in excursii una de 3 zile in tara (de sfarsit de an ) si cealalta de 2 zile la Budapesta (sa ma laud putin ... asta cadou din partea scolii pentru cel mai bun copil din fiecare clasa a scoli)
de mancat am mancat monti , carnita de pui , salate, ciorbe cam asta ..... ieri mi-am fiert grau si am papat cu fructoza ... am avut pofta
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 15,5 kg, mai am 4.5 kg pana la targhet
anca.b spune:
Melany, tare buna fu tarta aia. si acum mai am in frigider o bucata, insa cred ca o donez sotului...eu astept sa ajung la 85 de kg, cind imi voi permite sa sarbatoresc cu cartofi prajiti in untura de porc. desi cred ca o sa-mi fie rau dupa...
Ralu, da-da, sa vedem poze cu noua freza. Eu ma hotarasc tare greu sa schimb ceva la par. numai cind ma supara sotul il amenint ca ma tund scurt si ma vopsesc blonda! sa vezi ce mielusel se face! hihihi
Andanii, bine ai revenit si felicitari pentru micul premiant!
Annes, se poate sa fi fost de la kicul ala, sint un pic periculosi...si de la castravete...altfel, ai voie sa maninci mici, daca ii maninci fara piine. la fel si gratare.
Acusor, sper sa se rezolve problemutza de la ochisor.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
mina spune:
salut
m-am intors si eu azi dim din we prelungit. Prelungit, placut, dar cam periculos pentru dieta mea, ca s-a lasat cu gratare la iarba verde si multe mese in familie. Am calcat stramb ieri cu un pahar de vin rosu, am mai gustat chestii interzise pe ici pe colo si nici nu am baut, de vineri si pana acum, sufiecienta apa. In seara asta nu am curaj sa ma cantaresc (ca seara oricum am ceva in plus) dar maine dimineata trebuie sa infrunt realitatea.
Oricum, hainele imi sunt la fel de largutze ca sapt trecuta, ceea ce zic eu ca e semn bun (am imbracat ieri un costum care in ultima vreme suferea rau pe mine si am constatat cu surprindere ca fusta imi e tocmai buna....).
Va pup si revin maine cu vaietele de rigoare....Mi-am propus sa stau cateva zile numai pe vegetale (monty, evident) ca sa compensez dezmatul din we.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
coolutz spune:
nu am mai scris de multicel, de la paste incoace nu mai reusesc nicicum sa ma mobilizez....tot stagnez intre 59-60kg...si parca nu mai am vointa...
de mancat ..mananc cand-cum, mai putin monti decat ar trebui...dar am niste pofte de a manca lucruri interzise....de ex azi mi-a trebuit musai ciorba de pui a la grec ...cu orez si carne, nu ma pot abtine sa imi bag nasul in resturile de gris in lapte si orez in lapte de-ale lui fi-mio....
in plus de asta m-am mai si lenevit, nici exercitii nu prea mai fac...reusesc numai odata pe saptamana...as avea o scuza ca e vremea super faina si stau cat pot de mult cu andrei pe afara ...darrr...asa nu se mai poate
sper sa imi revin ...mai am asa putin pana la target..si pana plec in concediu
GIANA- eu mai alaptez, andrei are acum aproape 1 an si 2 luni, am inceput dieta prin ianuarie, deci cand andrei avea cam 9-10 luni, dar mananc relativ mult si cu foarte multe abateri..iar rezultatele sunt pe masura- stagnez de o luna ....
,
andrea si andrei(6april2007)
valentinag spune:
Venii si io!
In weekend n-au mancat prea multe interzisuri,doar o gogoasa sambata si o felie de diplomat,asa cat un deget duminica!in rest ciorbe,gratare,etc!
Nu mai stiu cine intreba de inghetata,eu mananc Nirvana si Tonito parca,sunt cam scumpemai ales Nirvana..asa ca d'aia o mai dau si pe bounty,preferata mea
Ica,la album sunt destule mancaruri monty,o sa scriu de acum incolo langa ele care sunt monty!
Azi:
o banana si cirese
ficatei de pui cu castraveciori murati
inghetata si 2 biscuiti
pe seara nu stiu...imi fac o omleta cu branza si-o salata ceva...
Spor!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
sanse spune:
Si eu am fost cumintica azi
Am papat:
md:1 fagaras
p:2-3 carnatzei prajiti cu rosii
c:paste integrale cu legume
Vad maine daca ma constip...oricum ma trezesc mai usurica la stomac.
Ieri am mancat pastrama putin cam sarata iar dimineata arata cantarul 1,5kg mai mult
Cred ca am retinut apa,nu?
Andanii felicitari pentru copiloi
Mai fetelor si mie mi sa pus pata sa ma tund....vad ca si voua.
Zilele astea cred ca o fac
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
ralu spune:
Buna fetele!
Am intrat repede sa pun doua poze. Una cand aveam parul lung si alta cu tunsoarea de acum.
Pupici la toate fetele!