Litoralul romanesc, locatii de cazare

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

dar in saturn unde este mai ok?la ce hotel ati fost placut impresionate?
daca un vot ne veti da va vom invita la o cafea cand premiul il vom ridica

http://www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Oprescu-florentina-233.html click pt un vot va rugam mult. multumim
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

oprescuflore- votat nr.40. Acum de saturn mie mi a placut foarte mult hotelul atena este de zece etaje si este ultimul hotel din saturn dupa care incepe mangalia.
Dezavantaje: nu ai balcon dar poti sa stai in geam pe partea interioara a geamului.
Am fost acum 4 ani nu stiu acum care sunt conditiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Mercedes mai avem putin...de maine intr-o saptamana...suntem pe plaja...

am impresia ca nu mai vine o data concediul...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Mergi la inceput

ninocikap- iti trimit un pm imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ninocikap va doresc sa aveti concediu frumos, vreme buna , apa calda si curata, plaje curate, mancare buna si ospatari cumsecade...ce sa va mai spun
te astept cu nerabdare sa ne dai si niste impresii cand te intorci ca sincer mi s-a acrit de cat de urat se vorbeste de litoralul romanesc. atat dispret si ura si...nici nu mai stiu cum sa-i zic...sunt in anumite postari referitor la litoral. deja incepe sa-mi fie jena sa spun ca merg pe litoralul romanesc ca incep o gramada de persoane sa arunce cu rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ce stiti de campingul mht din saturn?
Plecam acolo in week-end cu codrin cu cortul...
Pozele de pe net sunt super...a fost cineva?

Sorana 19+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Dar in hotel California (fostul Granat) din Cap Aurora a fost cineva? Ma intereseaza mai mult,daca stie cineva cat de adanca e apa in piscine.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Hello..tocmai m-am intors de la mare..aseara..a fost o fuga de week-end..Codrin a fost foarte fericit..
Sa va spun ce am vazut eu...

Am stat la camping mht in Saturn...destul de ok.8 lei de persoana pe noapte dar o sa fie 10 lei si 5 lei parcarea da si asta o sa se scumpeasca putin.Nu ne-a placut ca nu este umbra.Inr est ai frigider la dispozitie, grata cu carbuni, lemne.Baia e ok.Spatiu de joaca pentru copii.
Foarte aglomerata plaja, preturile destul de mari.Apa curata, lina.A fost chiar ok pe plaja.
Mie mi-a placut in Saturn.Dar noi in august vom merge la Neptun, am vazut hotelul...e binsor.

Sorana 19+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nikri
Trimis la - 06/07/2008 : 16:39:52
--------------------------------------------------------------------------------

sunt un membru nou si cer niste parere despre hotel unirea din mamaia,fiindca acolo am bilete,ma duc cu doi copii ,unu 6 ani iar celalalt 15 luni,daca aveti cateva informatii va rog sa-mi trimiteti,multumesc.

Mergi la inceput

un pic oftopic sper sa nu supere pe nimeni

ninocikap- cum stai cu AMR-ul?

Mergi la inceput