Litoralul romanesc, locatii de cazare
Raspunsuri - Pagina 10
tanima_i2002 spune:
HOTELUL FLORA DIN MAMAIA cel mai jegos hotel din cate am vazut vreodata. O mare teapa. Nu se face curatenie, mai ales in camerele cu mocheta, nu vin nici macar sa ia gunoiul din camera. Am stat la et 8 iar cameristele sunt niste nesimtite, in baie era o mizerie de nedescris in schimb pusesera hartie pe wc cu igienizat dar uitasera sa spele kk de pe el. Regret ca am apucat sa fac curatenie in camera si nu am chemat OPC-ul. Ne-au luat lumina doua seri la rand. Cred ca daca as avea nervii tari as putea sa mai copntinui, dar prefer sa uit un concediu esuat.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
stefiuta spune:
am stat la Perla in Mamaia acum vreo 4 ani. ce sa zic, hotelul arata bine, numai ca eu tot am gasit niste bile negre, ca sa zic asa. camerele nu au balcon, ceea ce pt mine este de neadmis la mare, cum sa vin la mare si sa nu stau in balcon la o cafeluta si sa privesc marea? asta o data, camera este cam micuta si cam inghesuita, daca nu esti f atenta risti sa-ti faci niste vanatai frumoase, plus ca pe jos e gresie si niste traverse micute pe care poti sa aluneci f usor. dar astea sunt nimicuri, in general totul e f frumos si bine pus la punct. de mancat n-am mancat la rest asa ca nu stiu cum e?
sper sa nu se fi schimbat in rau de atunci.
leuta
ninocikap spune:
quote:
citat din mesajul lui Mercedes
un pic oftopic sper sa nu supere pe nimeni
ninocikap- cum stai cu AMR-ul?
ce sa zic... servici gramada, suntem cu inchiderea ..am impresia ca nu mai vine o data vineri, pe de alta parte..ca nu imi ajung zilele sa las toate cele in regula la servici. vreau sa ma apuc de spalat, sa avem lucruri curate, si sper sa avem vreme frumoasa.
ma bucuram dimineatza ca anuntau 24 de garde apa marii.
ad_rianna multumim de urari, sper sa vin cu impresii placute din concediul asta. noi oricum nu sunteam prea mofturosi.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
bb_andrei spune:
Salutare!
Tocmai ne-am intors de la mare, statiunea Costinesti, si vreau sa va spun sa va feriti de vila Victoria **. Conditiile au fost sub orice critica, o camera neaerisita (ei spuneau ca au geamuri termopan, dar erau la intrare usa si geamul din pvc cu termopan, dar geam la camera nu aveau). Cat am stat acolo nu am stiut daca afara e soare sau daca ploua. Usa dadea intr-o curte interioara si aveam aprins toata noaptea un bec care nu ne lasa sa dormim. Nu au schimbat asternuturile si a trebuit sa cer eu niste prosoape in a 4-a zi. Am mai fost al alte hoteluri care-ti dadeau vre-o 3-4 prosoape de diferite marimi, dar aici unul singur de persoana, foarte mici si foarte subtiri. Desi am solicitat la agentia Europa Travel camera cu balcon, nu s-a pus problema de asa ceva acolo, ne-a dat camera la parter sustinand ca au camerele ocupate. Loc de parcare nici gand desi in prezentarea lor zic ca au, am fost nevoiti sa lasam masina in balarii pe un teren viran. In plus se laudau ca sunt 300 m pana la plaja, dar de fapt accesul la plaja era mult mai departe si in plus era vorba despre zona cu nudisti din Costinesti.
Imi pare rau ca m-am cam ambalat si va bombardez cu atatea informatii, dar as vrea sa nu mai pateasca nimeni ce am patit noi.
Poate daca nu eram cu copii nu eram asa de suparata, dar ei saracii ce castigau din aerul curat de la malul marii pierdeau in camera aia imputita.
Multa bafta in alegerea locului ideal pentru concediul de vara, asta daca exista pe litoralul nostru.
lorellay spune:
Unde gasesc si eu nr de telefon de la hotel Miortia , statiunea Neptun?
Sorana 20+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
ad_rianna spune:
quote:
citat din mesajul lui lorellay
Unde gasesc si eu nr de telefon de la hotel Miortia , statiunea Neptun?
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
http://www.litoralulromanesc.ro/neptun_miorita.htm ...cu ajutorul prietenului de nadejde GOOGLE
era un topic cu hotelul modern dar cred ca s-a pierdut pe drum. eu am vazut ieri seara la stiri, asa mai "pe diagonala" ca vorbea despre el si ce sistem all inclusive au. au dat si imagini si interviuri si impresii de la turisti. mi s-a parut chiar ok si m-am mai linistit putin ca aveam emotii. din 8 august vom sta si noi acolo 7 zile
Albinutzza spune:
Hotel EUROPA, Eforie Nord!?!
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
lorellay spune:
Albinutzza..acolo mergeti ?La Europa?
Albinutzza spune:
Lorellay, da...nu e de bine?!
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
april spune:
Saturn - hotel CERNA a fost cineva? cum sunt serviciile? mancarea la terase e ok? ca noi am luat doar MD bufet suedez si intentionam sa mancam unde vrem.
nu stie nimeni?