Litoralul romanesc, locatii de cazare

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Buna!
Ma puteti ajuta cu informatii despre Vama Veche? Mai exact daca sunt locuri bune unde se poate manca bine?
Suntem un grup mai mare, cu mai multi copii care plecam pe litoral si ne gandim daca avem unde manca?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelab spune:

mercedes, ninocikap - ne puteti da ceva informatii recente despre Hotel Caraiman, Mamaia. . As vrea sa merg si eu cu bebe in august si este una din locatiile spre care m-as indrepta.

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

stelab-hai ca ti raspund eu. Am fost la h caraiman la trei stele . Da exista piscina si doua leagane, exista bufet suedez cu mamcare difersificata si zic eu destul de ok in schimb partea negativa care ma face sa nu mai merg in veci la ei sunt urmatoarele:
daca cunosti hotelurile de doua stele din saturn olim pot sa ti spun ca nu e nici o diferenta in afara aparatului de conditionat care exista in acest hotel. Camerele cred ca nu au fost zugravite de vreo zece ani asternuturile nu ne au fost schimbate doar dupa cele 5 zile din totalul celor opt desi la trei stele ar fi tb dupa trei zile. Am reclamat dar ... parca se miscau cu incetinitorul. Concluzie daca poti incearca sa alegi altceva.
Apropo in ziua in care am plecat au afisat la bufetul suedez urmatoatrele copiii de la 0-6 ani au gratuitate la masa, cei de la 7-12 ani 50% si peste 12 ani se plateste integral masa si pt copii.
Daca mai vrei sa stii ceva scrie-mi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veve08 spune:

Buna fetelor. Ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie. Dupa 10 August as dori sa merg si eu la mare in Mamaia.Problema e ca eu dupa 4 August ajung in tara si nu avem nici rezervare facuta pe undeva.O sa merg si cu fetita dupa mine care are 2 ani.As fi intersesata si la particular undeva unde e curat si sa fie aproape de plaja eventual o garsoniera de inchiriat sau undeva la curte .Eu de vro 10 ani nu am mai fost in statiunea Mamaia asa ca la plesneala nu prea imi vine sa ma duc tinand cont ca o sa fie si fetita cu noi.Rog frumos fetele care au un pont sa-mi dea si mie nr de tel si daca au si poze unde au stat ar fi excelent.Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
citat din mesajul lui loryi1974

A fost cineva recent la Perla ,in Mamaia?Impresii va rog.Sper sa nu regret ca am ales litoralul romanesc.
Va intereseaza in special faza cu cazarea incepand cu ora 18 si in ce masura respecta all-inclusive in raport cu strainatatea.

A fost colega mea de servici, acum o sapt a venit. De camere nu a fost multumita...spunea ca nu i-au placut pt ca nu sunt renovate si ca nu au balcon (asta stia) Mancarea i-a placut, a ramas impresionata ca intr-o seara aveau pe masa un purcel cu marul in gura. Deci probabil e bine si la romani la all inclusiv. Ea nu a fost la straini sa faca comparatie dar aveau de unde manca si se saturau.
Am sa o intreb maine mai multe eventual.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noi am fost la mare in Eforie Nord ne-am cazat intr-o vila langa sala sporturilor (langa piata de zi ). Super vila, super conditii,loc de parcare, liniste, pret bun. Marea era la 10 minute de vila. Recomand cu toata caldura. Cine vrea nr de telefon vi-l ofer cu placere.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelab spune:

Mercedes – iti multumesc foarte mult pentru raspuns. M-ar fi interesat sa fie curat si sa aiba mancare variata, astfel incat sa am de unde sa-i dau si puiului meu de 1 an si 10 luni. In afara de asternuturi (oricum aveam de gand sa i-au un rand de acasa) ce poti sa-mi spui despre curatenie? Sunt si alti locatari cazati cu noi (ma refer la gandaci sau mai stiu eu ce....)
Oricum din ce spui ar trebui sa ma reorientez catre altceva, dar catre ce? O alta varianta ar fi hotel Pescarus, care am inteles ca este recent renovat, ceva pentru care nu ar trtebui sa facem imprumut la banca sa mergem in concediu.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabala spune:

quote:
citat din mesajul lui Biancas

Noi am fost la mare in Eforie Nord ne-am cazat intr-o vila langa sala sporturilor (langa piata de zi ). Super vila, super conditii,loc de parcare, liniste, pret bun. Marea era la 10 minute de vila. Recomand cu toata caldura. Cine vrea nr de telefon vi-l ofer cu placere.

BUNA
Pe mine m-ar interesa,imi poti da mai multe detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

stelab-mancarea este buna si diversificata deci copilului ii poti da linistita in schimb nu consider justificat ptretul pentru cazare la acest hotel . in sa ti spun ca am fost la trei stele, hotelul are si un corp de cladire de doua stele unde am inteles ca e mai nasol.
Eu inca o data nu as face experienta asta.
Tu ti ai luat deja biletele?
Vezi ca este totusi o distanta de la hotel pana la malul marii apreciabila mai ales cu un copil mic cand va intoarceti de pe plaja( tb. sa treceti strada care e destul de circulata).
La mulul marii am vazut un hotel pe langa care am trecut in fiecare zi cand veneam pe/de pe plaja hotel selena are si piscina in schimb din exterior eu am vazut camerele destul de mici. Partea de restaurant si piscina din exterior ne a atras atentia asa ca am intrat inauntyru si am cerut detalii privitoare la camere si baie. Era o tipa cu care nu m am inteles o intrebam cam cati m patrati are baia ca de afara se vede foarte mica la care raspunsul mi a fost ca nu stie nu a masurat.In fine am plecat si de acolo val vartej desi aveam de gand sa ne prelungim sederea cu vreo doua zile acolo.
Nu stiu poate eu am pretentii mai mari dar ... asta e.
Daca nu iti doresti neaparat mamaia si nu ti ai luat inca biletele si vrei tot trei stele este un hotel in saturn cupidon la care a fost o cunostinta de a mea cu doi copilasi mici si a zis ca a fost ok.

editez
Nu sunt gandaci sau alte vietuitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

COSTINESTI! Au trecut vreo 10 ani de cand am fost acolo si acum m-am gandit ca ar fi dragut sa merg tot acolo ca sa raman cu gura cascata de transformari. Ma poate ajuta cineva cu o harta cu numele strazilor sau imi poate spune si mie cineva cam care sunt strazile pe care merita sa iau cazare? Adica o sa fim 2 adulti si 4 copii, nu-mi vine sa fac 30 de minute dus la plaja si alte 30 al intors.

Concret: am gasit o pensiune pe strada paltinilor. Zice ca e intr-o zona linistita. Oricat de multa liniste mi-as dori ma sperie formularea asta pentru ca poate sa insemne ca e la dracu in praznic. Sau primaria, unde e primaria in costinesti?

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput