Litoralul romanesc, locatii de cazare
Raspunsuri - Pagina 12
Biancas spune:
Mihaelabala am scris aici mai multe detalii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79345&whichpage=3
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
stelab spune:
Mercedes - Multumesc inca o data pentru informatii, au fost foarte utile. Nu am luat biletele inca. Am hotarat sa mergem la Hotel Pescarus, in Mamaia. A fost o colega de-a mea in iunie cu 2 copii, a zis ca este ok, a fost renovat in 2006-2007. La Hotel Cupidon, in Saturn, am fost acum cativa anii. Da, este OK, dar nu avea geamuri termopan si seara si noaptea era cam galagie, ei au program artistic in gradina de vara si nu stiu daca va putea dormi copilul.... Am fost multi ani la rand in Saturn, (este locul nostru preferat de pe litoral) dar anul asta am zis sa incercam si o alta statiune, la anul stim sigur, acum este prea tarziu .............. in AFARA TARII....................
andreig03 spune:
Te rog, poti sa-mi dai nr.telefon de la vila andreig03@yahoo.com
quote:
citat din mesajul lui Biancas
Noi am fost la mare in Eforie Nord ne-am cazat intr-o vila langa sala sporturilor (langa piata de zi ). Super vila, super conditii,loc de parcare, liniste, pret bun. Marea era la 10 minute de vila. Recomand cu toata caldura. Cine vrea nr de telefon vi-l ofer cu placere.
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
mihaelabala spune:
quote:
citat din mesajul lui andreig03
Te rog, poti sa-mi dai nr.telefon de la vila andreig03@yahoo.comquote:
Noi am fost la mare in Eforie Nord ne-am cazat intr-o vila langa sala sporturilor (langa piata de zi ). Super vila, super conditii,loc de parcare, liniste, pret bun. Marea era la 10 minute de vila. Recomand cu toata caldura. Cine vrea nr de telefon vi-l ofer cu placere.
0241741732
07297890930
D-NA JENI
mihaelabala spune:
quote:
Mihaelabala am scris aici mai multe detalii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79345&whichpage=3
MERCI
mai incerc dupa amiaza ,doamna era in trafic si nu putea sa vb
daca ai si poze...
Biancas spune:
Mihaela da-mi un mail unde sa iti trimit poze.
mihaelabala spune:
quote:
Mihaela da-mi un mail unde sa iti trimit poze.
merci
mihaelabalasoiu@yahoo.com
CornelB spune:
quote:
citat din mesajul lui Androix
COSTINESTI! Au trecut vreo 10 ani de cand am fost acolo si acum m-am gandit ca ar fi dragut sa merg tot acolo ca sa raman cu gura cascata de transformari. Ma poate ajuta cineva cu o harta cu numele strazilor sau imi poate spune si mie cineva cam care sunt strazile pe care merita sa iau cazare? Adica o sa fim 2 adulti si 4 copii, nu-mi vine sa fac 30 de minute dus la plaja si alte 30 al intors.
Concret: am gasit o pensiune pe strada paltinilor. Zice ca e intr-o zona linistita. Oricat de multa liniste mi-as dori ma sperie formularea asta pentru ca poate sa insemne ca e la dracu in praznic. Sau primaria, unde e primaria in costinesti?
Vezi, eventual, harta de aici, speram sa aiba numele strazilor pe ea, dar dl google inca nu e asa de familiar cu Romania; harta e in lucru, in curand o sa puteti vedea localizarea vilelor si hotelurilor din legenda...
---
Bebe Beca spune:
Nu stiu daca s-a spus si despre complexul Mara din Eforie Nord.
http://www.complexmara.ro/
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
loredanap spune:
fetelor care ziceati ca vi s-a facut curat zilnic in camere si vi s-au schimbat lenjeriile si prosoapele ati specificat ca vreti lucrul acesta sau s-a facut pentru ca asa trebuie sa se faca?
eu am stat la Vila Meridian din Eforie Nord si nu au intrat niciodata macar sa ia gunoiul nu mai zic de ordine si schimbat prosoape si lenjerii(bine ca am avut de acasa pentru ca ale lor oricum aratau ca niste carpe).
mi-am spus parerea despre vila la un alt subiect si proprietara a spus(dupa o insiruire de acuzatii neadevarate,dar...nu ma mira) ca trebuia sa specific la sosirea noastra acolo ca vreau toate lucrurile astea(vila este de 3 stele fara AC si am platit 170 pe noapte).nu mi se pare normal sa imi matur in camera si nici sa duc gunoiul stiind ca peste tot indiferent de stele se face lucrul asta.
vom mai merge o data la mare la sfarsitul lui august si sunt foarte curioasa daca la hotelul la care vom sta trebuie sa specific ce vreau si ce nu vreau sa se faca in camera.
astept raspunsurile voastre.