Litoralul romanesc, locatii de cazare
Raspunsuri - Pagina 8
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by Chan
Adriana
Noi suntem 3 si am luat oricum 2 camere asa ca faptul ca sunt camerele mici nu o sa ne deranjeze f. mult.
Sper sa am un concediu linistit ca am mare nevoie .
As mai avea o intrebare... In camera exista un singur pat mare de 2 persoane sau 2 paturi de cate o persoana?
Multumesc pentru raspuns.
noi am avut camera cui pat matrimonial. majoritatea sunt asa dar cred ca sunt si cu 2 paturi. cred ca specifici la agentie ce fel de pat vrei. si daca vrei spre mare sau nu. noi am avut cu vedere la mare. sunt o idee mai scumpe
simodina spune:
Salut!
Despre hotelul FANTASY BEACH - alias GOLDEN TULIP mai nou Mamaia poate se-mi dea cineva vreo informatie. Noi plecam we-ul viitor si ne-ar fi de folos sa stim la ce sa ne asteptam.
Merci
Nadina 30+s si
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
roxanaz spune:
Saturn- hotel Aida
buli
Trimis la - 26/06/2008 : 11:29:56
--------------------------------------------------------------------------------
stiti ceva de el?
am primit o oferta superconvenabila ca pret, dar ... nu doar pretul conteaza
multumesc
roxanaz spune:
lorellay
Trimis la - 23/06/2008 : 11:51:29
--------------------------------------------------------------------------------
Fetelor..merg cu copilul acolo la sfarsitul lui august...imi spuneti si mie ceva de hotelul asta...ca nu am incredere in ce gasesc pe net..
Anul trecut la fel..nu s-a potrivit deloc ce am gasit pe net cu ce am gasit acolo...
Chan
Trimis la: - 25/06/2008 : 00:54:33
Buna.
Hotelul e ok. Este la fel ca toate hotelurile de 2 stele (ca spatiul al camerei - mp) transformat in 3 stele ca dotari.
Problema cea mai mare, dupa parerea mea, este distanta fata de plaja care este semnificativa mai ales cand ai un copil dupa tine. Cei de la hotel ne spuneau ca sunt vreo 300m pana la plaja... Da, daca tragi o linie dreapta, imaginativa, peste hoteluri, terase, lac etc. Daca mergi pe drum , ca pe altundeva tot nu ai pe unde, cred ca sunt in jur de 800m, poate chiar mai mult. Am fost impreuna cu niste prieteni si totalizam 4 copii mici. Drumul era un cosmar! Faceam in medie 30-40 de minute cu faze de genul "mami, ma dor picioarele, mi-e foame, mi-e sete, fac pipi... " si altele. La dus mai era cum mai era ca isi doreau sa ajunga pe plaja, la apa, dar la intors...
Plaja este mica asa ca trebuia sa ajunga cineva in jur de 7,30 - 8.00 sa ocupe loc
In apa sunt f. multi bolovani, trebuie sa ai permanent grija.
Poate voi o sa va simtiti bine. Pentru mine a fost cel mai obositor concediu.
lorellay
Trimis la: - 25/06/2008 : 11:03:22
E..distanta nu e o problema c a suntem cu masina..si oricum nu pot merge pe jos...O sa am vreo 6 luni jumate.Deci pe jos cam greu si mai ales pe caldura.
Conditiile hotelului ma intereseaza mai mult!
Am citit pe net ca au:tv cu cablu, frigider, piscina ....asa e?
E curat in camere?Au balcon?Baia e curata?
CatXO
Trimis la: - 25/06/2008 : 16:12:47
quote:
Originally posted by lorellay
E..distanta nu e o problema c a suntem cu masina..si oricum nu pot merge pe jos...O sa am vreo 6 luni jumate.Deci pe jos cam greu si mai ales pe caldura.
Conditiile hotelului ma intereseaza mai mult!
Am citit pe net ca au:tv cu cablu, frigider, piscina ....asa e?
E curat in camere?Au balcon?Baia e curata?
Sorana 18+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Din cate mi-aduc aminte, cu masina nu poti merge pana la plaja. Si apoi mai e o chestie, vara e superaglomeratie in statiune, deci pana pleci, ca poti fi blocat, pana-ti gasesti un loc de parcare, trece toata ziua.
Acum cativa ani am fost la Miorita si mergeam pana la plaja o gramada... Conditiile erau asa si asa, depinde ce pretentii ai, poate intre timp s-a renovat. Frigider, cablu tv si piscina erau.
stefiuta
Trimis la: - 25/06/2008 : 16:34:06
la sf lui august nu cred ca va mai fi asa aglomerat.eu plec la mare in iulie si o sa trec si pe acolo, dar pana atunci ma pot interesa la cineva care lucreaza acolo.
eu nu l-am mai vazut de acum 2 ani si iti pot spune acelasi lucru ca si CatXO. deci, e un hotel obisnuit de 2 stele+, numai ca au si piscina, cofetarie, terasa, bar. stiu ca la un etaj sau 2 aveau si AC iar unele camere au mobilier nou si modern. acum, daca chiar nimeresti o camera unde nu-ti place baia, poti sa ceri alta, nu? receptionerele sunt tare dragute.
mai revin.
lorellay
Trimis la: - 26/06/2008 : 09:52:26
Multumesc pentru informatii..
Noi mergem cu bilet prin sindicat...noi doi si copilul...Vrem sa o luam si pe mama mea..oare pot rezolva la hotel, sa nu platesc in plus?Ca nu vreau pat suplimentar!
stefiuta spune:
Tamyra intreba la acest subiect despre hotel Olimpic din Jupiter, nu stiu daca a ajuns deja? eu am fost acum 2 ani si in ciuda faptului ca iti ia ochii pt ca e renovat pe dinafara, camerele au acelasi mobilier vechi si tot disconfortul la pachet. unde mai pui ca poti avea "norocul" sa dai peste o camera cu baie nefunctionala(robineti stricati sau ceva pe acolo). mancarea nu este buna si nici oferta prea variata. singurul avantaj este ca din hotel poti iesi direct pe plaja, o plaja micuta la un golfulet sau daca vrei mai poti merge cativa metri pana la cea mare. dar deja are prea multe minusuri.
Lore, nu stiu ce sa zic in leg cu mama ta, nu m-as baza doar pe faptul ca receptionerele sunt dragute, pt ca am inteles ca au(sau aveau) un sef cam sever care sta cam tot timpul cu ochii pe ele.
leuta
lorellay spune:
Stefiuta..deci sa ma duc sa dau "spaga"..direct la sef!:))
Sorana 18+ si Codrin 3 ani
stefiuta spune:
Lore... Doamne fere'! eu n-am spus asa ceva!
dupa mine, decat sa te apuci sa dai spaga in st si-n dreapta, mai bine platesti locul mamei tale, ca poate tot acolo ajungi.
leuta
lorellay spune:
Ce stiti de Hotel Elodia din Neptun?
Sorana 19+ si Codrin 3 ani
tamyra spune:
Mercedes, stefiuta va multumesc
...de plecat mergem pe 11 august...biletele sunt ca si luate...si nu-mi ramane decat sa sper ca in acest an v-a fi mai bine...uff..pe net am gasit altceva