Litoralul romanesc, locatii de cazare

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ninocikap-poate reusim sa ne intalnim la hotel fiind cazati in aceeasi perioada la acelasi hotel.( caraiman , Mamaia)
V-ati luat pe langa cazare toate cele trei mese? noi doar doua si am inteles ca daca hotelul va fi ocupat in proportie mare va fi bufet suedez si la pranz... om vedea acolo, am inceput sa fac AMR- ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Despre Palas-Mamaia, poate cineva sa ne de-a un sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

mercedes sigur ca dorim sa ne intalnim, noi venim doar cu copilul, nu mai avem prieteni care sa vina in aceeasi perioada cu noi.

noi ne-am luat cazare cu mic dejun si pranz, ca am zis ca seara...mai iesim..mai rontaim altceva...
si noi abia asteptam sa treaca vremea ... mai ales ca nu mai avem nicio tragere de inima la servici, desi treaba e gramada...
sper sa avem vreme frumoasa.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy23 spune:

Despre hotel MERIDIAN din Mamaia stiti ceva?
Va rog daca a fost cineva poate imi da detalii. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi am ales pensiunea CASA LEU din neptun, de 3 stele, cu aer conditionat, tv, firgider si o mica bucatarie pt preparat papa la bb. duminica seara plecam.revin cu detalii.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chan spune:

Adriana am inteles din postarile tale ca anul trecut ati fost cazati la hotelul Tomis.
Noi avem bilete anul acesta la acest hotel si vreau sa te intreb daca noaptea e galagie, adica dupa 23.30. Sunt terase, discoteci pe plaja in fata hotelului? Ma intereseaza doarece am vrea sa ne si odihnim putin .

Daca poti sa-mi oferi si alte date referitoare la mancare, personal angajat...

Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Despre hotel Amfiteatru din Olimp stiti ceva?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by Chan

Adriana am inteles din postarile tale ca anul trecut ati fost cazati la hotelul Tomis.
Noi avem bilete anul acesta la acest hotel si vreau sa te intreb daca noaptea e galagie, adica dupa 23.30. Sunt terase, discoteci pe plaja in fata hotelului? Ma intereseaza doarece am vrea sa ne si odihnim putin .

Daca poti sa-mi oferi si alte date referitoare la mancare, personal angajat...

Multumesc anticipat.

chan sa stii ca mie mi-a placut f.mult la tomis...personalul era f.amabil, mai ales cu copiii care se jucau cat era terasa de mare, ii mai si deranjau cand aduceau mancarea si nu erau deloc deranjati din cauza asta. erau f.multi copii la masa si-ti dai seama ca se jucau impreuna, alergau, dansau...eu mi-am cerut scuze de vreo 2 ori si mi-au zis ca nu e cazul ca sunt copii care se joaca si nu-i deranjeaza de loc. chiar m-am mirat. in afara de faptul ca e cam mica camera pt. 4 persoane, dulapul e fara rafturi altceva nu m-a deranjat acolo. cat despre liniste...acolo e o zona f. linistita fara terase, asa ca nu ai parte de galagie, manele sau altceva de genul asta. era parca un patinoar artificial in fata lui...cam 50 m distanta si uneori se mai auzea muzica dar numai bine sa putem dormi cu utina muzica nu era absolut deloc deranjant. apoi sunt geamuri termopan care izoleaza fonic si daca nu dormiti cu el deschis chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chan spune:

Adriana

Noi suntem 3 si am luat oricum 2 camere asa ca faptul ca sunt camerele mici nu o sa ne deranjeze f. mult.
Sper sa am un concediu linistit ca am mare nevoie .

As mai avea o intrebare... In camera exista un singur pat mare de 2 persoane sau 2 paturi de cate o persoana?

Multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

quote:
Originally posted by tamyra

Despre hotel Amfiteatru din Olimp stiti ceva?
Va multumesc.

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA (26 IUNIE 2002)
ALBUMUL SPIRIDUSILOR
www.flickr.com/photos/10568887@N06/" target="_blank">POZICI...

Am fost anul trecut la acest hotel. Hotelul arata bine, camerele la fel zic eu destul de spatios pentru o camera de hotel, baile nuu erau foarte mari. Servirea si mancarea ne -a fost pe plac mai putin asteptatul.
Partea negativa si din aceasta cauza evit olimpul a fost plaja sub orice critica plina de pietre si alge cel putin in jurul acestui hotel. Tb sa mergem spre neptun deci pe plaja mai mult de 500m in fieare dimi cu doi copii dupa noi sa putem intra normal in apa.
Drum bun!
Anul acesta ne-am orientat spre Mamaia daca nici aici nu va fi pe placul nostru atata la servicii cat si plaja ne reorientam in afara tarii de la anu.

Mergi la inceput