Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
cynthia_ spune:
Neatza!!! cred ca am inteles gresit despre gelul pt gingii, multumesc fetelor pentru lamuriri.
Mai raportam si noi: am iplinit 7kg, rade in hohote cand il pupa mami pe burtica sau cand ii duce piciorusele la nasuc, se intoarce pe burtica sta pana oboseste si plange dupa aia isi aduce aminte ca poate sa se rostogoleasca inapoi, tipa ca-i place sa se auda de cred ca s-au saturat vecinii de noi( abia ne-am mutat cu totii in bloc ), adoarme greu dupa 1001 alintaturi si mofturi si cam atat, da e baietelul lui mami si-mi vine sa-l pap TOT.
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
Ven spune:
Neata. Sunt in urma cu un capitol. Acum citesc la cafea.
Ramonab, Biotics se da in timpul tratamentului cu antibiotic. Dar merge si dupa. Dr. noastra ne da de fiecare data.
cynthia_ spune:
...aaaaaaa si mai nou isi tine tot timpul picioarele in sus si le trage cu manutele, isi scoate mai mereu sosetelele. Apropo voi ce nr. folositi la scutece? eu am sa trec la 4 ca se murdareste tot pentru ca isi ridica picioarele.
oua de paste:http://community.webshots.com/album/563217689zNTIPV?vhost=community
OCTI
poze noi
mamica de octavian- 31.12.2007
ginnette spune:
Neata fetelor,
Lala_20, eu nu prea o pun in fund; max 1 minut, (suficient sa se enerveze, cand o las jos). Iar la carut, speteaza e ridicata cam 30 de grade, de la pozitia culcat.
Toti mi-au spus (si pediatra si ecografista si ortopedul de Gr. Alexandrescu) sa n-o fortez.
Lavinia (mishu), dementiale pozele, mai ales "ma pupa mami" - cea alb-negru!
Acum sa ma laud: azi buburuza mea Adela implinest 5 luni!
Asa ca musai tre' sa-i cumpar ceva.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
LaLa_20 spune:
ginette tocmai ca nu o fortez se cere in fund sidaca nu o pun incearca sa se ridice singura...da si eu zic caa e devreme tocmai daia v-am cerut parerea
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
neata zuzici,
eu mi-am savurat deja .. yummyy ..
ptiu .. sa nu-i fie de deochi .. bitzi a dormit de la 21.30 pana la 5.15, apoi papa si somn iar pana la 9 .. Doamne de-ar tine-o asa!!
honey ce sa spun .. stii cantecul ala al formatiei Vama Veche .. americanii-s de vina, f--- - i in g--a sa-i f--- .. nashpa tara .. de kko ..
nicole si mie imi place tare numele!
ana-maria tinem pumnii si imi pare rau ca nu te putem ajuta cu proiectul la conta! ce face pufosu'???
alina si a mea a avut cateva nopti cu 3-4 treziri, ma capiase, acum Doamne ajuta s-o tina cum am scris mai sus ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
LaLa_20 spune:
puiut de ginnette
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
ADELA DE GINETTE, YASMIN DE LOUIZA SI RAZVAN DE RAMONAB!!! SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ereena spune:
'neatza
astazi fara patanii,nu am ce povesti.Slava Domnului ieri am avut o zi normala
lala, ieri in parc am stat de vorba cu niste mamici , iar una dintre ele chiar ma intreba de ce tin copilul la 15 grade si nu ii mai ridic spatarul.cel putin la matei care are 3 luni jumatate nu e cazul zic eu dar bibi poate sta la un 45 de grade .
si inca ceva,aceeasi mamica nu intelegea la ce bun steamerul pt legume,ce, nu le putem fierbe si in oala?
voi ati mai auzit ca batista bebelusului mai ales, dar si orice alt fel de pompita deplaseaza sinusurile la copii?ca nu ar trebui scosi mucisorii cu nimic ce aspira?sfat de la aceeasi mamica,de fapt de la doctorul ei. mie mi se pare aiurea
Irina de Matei
PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
miri_mik spune:
neatsaaaaaaaaaa!
a doua cafea la rand! (una cand deschid ochii sa vad pe unde merg, a doua sa imi pastrez "vederea":)))
lala20, n-am zis ca tre' s-o tii in fund, am zis doar sa nu te impotrivesti. la 5 luni cat are bibi e firesc sa stea cate putin in fundulet, dar nimic exagerat. oricum nu rezista mult. e acelasi gen de exeritiu ca statul pe burtica:)
fatelor, am avut un cosmar azi noapte... jiiiz, mi-au furat niste tigani o mashina nou-noutsa, mi-au facut vrajuri si m-au fript pe spate cu o matura muiata in nush ce. jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz. fu o noapte ajité.:)))
azi merg sa depun hartoagele pentru permisul provizoriu, si azi cred ca ies pe autostrada. daca nu mai auziti de mine o sa va dati seama de ce:)))) doamne-ajuta:))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png