Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
miri_mik spune:
he-lau!
mitsule... no comment. am asteptat pozele alea ca pe painea calda. si a meritat. e una si nu singura care ma atinge asa la sentiment, una alb negru, printre primele, si aia cu trasul de par. si botezul a fost foarte frumos. mami draga "pierduta in ganduri", din inima felicitari!
lala20, bibi e pe drumul "perzaniei". pe cand iese din scutece, intri tu in faliment c-o sa umble cu i-podu dupa ea:))) manca-o-ar mirika de "gene lungi" ce e!
aweya, ce frumoasa esti! si bebe seamana cu toti. stii cine mi-a mai placut? nasha! mi se parea un pic enigmatico a dreaq dar frumoasa foc!
zeririlouizaaaaaaaaa, pfuaaaaaaaaaa ce "bula" frumoasa ai! o mananci nu alta! sa creasca mare si fericita! ca de minunata, e deja!
emabucuresti, bebe milan e din gashca lui sacha, plin de pliuri si obrajori bucalati:) ce dodo haios e!
irinouka, am zis io! uite, vezi tu, orelista aia are rezrva de carne in frigider pana i s-o acri! din partea mea! pup Rareshelu cel scump si drag! si nu-ti fa probleme, "nu controlezi nimic, decat ai impresia" asta pt cand iti mai vine chefuls a t einvinovatesti ca ceezi si tu ca orice mama ingrijorata.
shose, eu vreoiam de ceva vreme sa-ti dau un pupic! ashea, ca aveam io chef!
ellenutsa, vei fi o nasha traznet. iar poza cu mamica aia... io tot cu anca.dana votez:)))
fetelor, io nu mai tin minte ce-am vrut sa scriu. sunt in doua forumuri, si 4 private pe yahoo. am lipsit azi ca am fost la conducere. maine sunt ultimele 2 ore si ma declar satisfacuta ins ensul ca controlez cat decat cutia, imi place sa schimb viteze, cu acceleratul pe dupa viraje nu ma impac. si mai moare motorul inecat, dar...o sa treaca dupā ce-mi iau mashina. maine primesc permis provizoriu, deci mai bifam o chestie pe-o lista.
pupici multi fetelor pentru urari (am citit 14 pagini deci mi-e greu sa nominalizez) si repet, apreciez ca va amintit de grasu' - sau bulgaru' cu ceafa lata cum il alintam mai nou - dar hnu va suparati pe noi de , ca o tufa de venetia ce sunt, uit sa felicit bebeii vostri!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
LaLa_20 spune:
Nu numai ca am rosit m-am facut grena de atatea laude...in locu lu fimea ca ea doarme cu part-part
Miri da-ti tu cu parerea la statul in fund..azi pt ca nu ma mai intelegeam cu copchilu in nici un fel...i-am ridicat carutu la 90 grade pt cateva minute...de ce varsta o pot tine mai mult timp asa?!!Se apropie de 5 luni...ORICE PARERE CONTEAZA!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Miri ca tot o ai tu cu torturile...nu i-ai facut si scumpului de sasha unul azi?!
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
LaLa_20 spune:
Helau m-ati lasat singura pe aici?
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
nemary spune:
seara buna! sau cel putin sper sa fie dupa o zi de cosmar in care pitica nu m-a lasat sa fac nimic nimic, vroiam sa ma pregatesc si eu pt.sambata cand avem botezul, vroiam sa va vopsesc etc. mai daca a vrut copila asta sa doarma mai mult de o ora si asta afara, s-a trezit, i-am dat sa pape, ne-am jucat putin, i s-a facut iar somn. am isit cu ea afara, vreo 20 min, timp in care am sdormit cum am intrat in casa s-a trezit, am iesit iar afara dar nu a mai vrut sa doarma. i-am dat iar sa pape si pe l a 18 a adormit leganata pe picioare. a dormit pana la 19.15 cand am dat-o jos de pe pernuta. am incercat degeaba sa o mai legan, nimic...doar urlete. asa ca am imbracat-o si am plecat acasa(am fost la mama) si a adormit pe drum de la 19.45 si pe la 22.10 am trezit-o sa-i facem baita. dar am reusit sa ma si vopsesc.
noi mergem la nani, va pupam si va dorim noapte buna!
Mitshu si Alina, am vazut aseara pozele de la botez, frumoase foc, la fel ca si micii crestini.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miri_mik spune:
90 de grade e prea mult. atentie la capul care pica in fata. nu e devreme pt stat in fund. e firesc! e timpul. la 6 luni va sta singura putin aplecata in fata, la 7 cu sprijin pe laterale, la 8 singura singura. uite, sacha e putoare: nu vrea nici pe burta, nici nu se suceste, dar i-ar place sa stea in fund:))))
quote:
Originally posted by LaLa_20
Nu numai ca am rosit m-am facut grena de atatea laude...in locu lu fimea ca ea doarme cu part-part
Miri da-ti tu cu parerea la statul in fund..azi pt ca nu ma mai intelegeam cu copchilu in nici un fel...i-am ridicat carutu la 90 grade pt cateva minute...de ce varsta o pot tine mai mult timp asa?!!Se apropie de 5 luni...ORICE PARERE CONTEAZA!!!
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Laura Ioana spune:
Mitsule sa-ti traiasca Conrad cel crestinat! Foarte frumoase pozele, in asta, in care are ochisorii plansi, iti vine sa-l iei si sa-l pupi de suparici ce era! Ce treaba-i asta cu certificatul de botez, ca mie nu mi-a dat asa ceva?
Cynthia si eu stiu ca era un calmant pt adulti si copii mai mari. Din nefericire eu am in anturaj o fata careia i-a murit fetita de 2,7 anisori ptc a inghitit solutie din asta Tragedie mare. Fereasca Dumnezeu! Asta a fost acum 3 ani si acum au alti 2 copilasi la diferenta de 1 an.
Fetelor voua v-a venit indemnizatia aia de 6 mil? Ca eu inca nu am nimic pe card (mi-au tot intrat cele 2 mil pt alocatie, dar s-au dus pe La Redoute
Elenuta stiam ca esti nasha si eu voi fi in iunie, pe 22. Mai stii ca ziceam ca avem investitii in nunti si cumetrii, anul asta Sper sa fie cumintica Eva si sa scapi de maraieli, macar cateva zile
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
LaLa_20 spune:
Miri...muah...m-ai lamurit si pe mine...ca in orasu asta o sa tampesc...am o prietena care il tine pe bebe cu carutu la 90 grade de la 4 luni,can afara sunt 20 de grade si cate o usoara adiere sau si mai si nici urma de vant...vezi copii cu fas si fular,chiar manusi...aici toata lumea diversificarea o incepe la 2 luni jumate,lista ar putea continua...si cateodata ma baga in ceata...noroc cu zuzicile mele
A si sa va zic o faza tare cu aceeasi prietena...cand bebe al ei avea 4 luni...a ramas fara lapte...brusc...si pt ca totul se intampla intr-o zi de sambata...si doctora copilului nu era la cabinet...nu a dus-o capul...sa mearga la farmacie sa i-a un lapte ci ea sa dus la butic si a luat FULGA!!!
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
virgo spune:
'Neata . Si-un rachiu .
Raportez puturos de puturos : nici al meu nu vrea sa stea pe burta . Zabaloseste paturica de sub el si se enerveaza ca e ud . Si urla .
Apoi isi roade mainile cu sarg , roade si jucaria si suge foarte des , de sete .
Aseara am pacatuit : l-am pus la san si , fiindca supsese toata ziua , nu mai avea ce . Si-i era sigur sete . Am pus de ... biberon . A baut vreo 10 ml , dupa care a reainceput sa-si manance manutsele . Satisfacut .
Din fericire a adormit tot la san , 8 ore ca de obicei . Acum iara sforaie , la noi in pat de data asta .
In alta ordine de idei : imi vine sa ma : cantarul spunea ieri 57 de kg . Si nu e defect . Doo kile in 5 zile . Iaca , sa se mai bucure careva , ca eu sigur nu : cu tot cu vitamine , cu tot cu mancare "teapana" , slabesc . Iar laptele nu-i mai ajunge lu' Cazimirus . Extraordinar .
Pusici .
LaLa_20 spune:
Neata...
Ce fericire me mine ...pana acum 15 min m-a lasat printesa ca sa dorm
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare