Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ellenuta sory de rochia ta. O sa iasa cumva bine, stai linistita.

Ereena si pt tine un , sa te calmezi.Fa ordine acolo, mama lor!!!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2789330350102497651vIFQLh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ereena, capul sus mamica.Nu te mai enerva, ca tot tie iti faci rau. Si apoi il afecteaza si pe puiut, in productia lapticului ,etc.
Eu ma declar invinsa in luota cu sotul- in a-l face sa se implice mai mult, sa aiba si el grija de bebe , etc. Daca nu e vointa... de unde vin eu cu tupeu sa cer???
Faca ce-o vrea, dar am eu grija sa-l "rasplatesc" la momentul potrivit.
Ieri de exemplu, a venit de la munca si... eu nu gatisem nimic. Si nici n-am avut de gand macar. Dar nici el n-a pus mana sa ma intrebe daca am mancat, daca se apuca el de gatit ceva. Asa ca, dupa ce am dat de mancare copilului,l-am pus in leagan si mi-am facut rapid 2 ochiuri si un ceai si-am mancat. El s-a uitat lung.
Ata ete.
Lala si eu sunt pe-aici.Mai ma joc cu AJ, mai impachetez o rufa, mai vin si mai arunc un ochi pe-aici. Acum vreau sa dau cu aspiratorul in casa.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello! Uite cum o iau pe langa, am deschis calculatorul sa ma apuc de proiect, da' am un chef "ca la caine-a linge pusca"... Asa ca va vizitez iar, dragele mele, ca nu ma pot abtine! Am citit pe ici pe colo, am "spicuit" cum se spune, si-mi dau si eu cu parerea, dar mai intai:

Vreau sa va multumesc din nou, fetelor, ca ati avut rabdarea sa va uitati cu atentie la toate pozele noastre, ba inca sa va mai si placa cate una, hihihi! Va pup pe toate cu drag si va imbratisez!

Acuma:

Creata, stim ca Mariuca e o fenomenala, care rade tot timpul si-i face numai bucurii lu' mami... De n-ar fi colicile astea... Si felicitari lui tati, care nu e numai un profesionist la job, ci si acasa, si a gasit ceiut pentru fetita!

docdecap, nu e deloc offtopic, aici ne plangem cu toatele, fiecare cu problemele ei, eu cu panicosenia, LaLa cu mamele din parc, miri cu autostrada, Ereena cu autobuzul, etc. etc., am putea continua pana maine, ca probleme-s multe, ne lovesc aleator si se genereaza la infinit! (Speaking of which, ma bucur mult, Irinouka, ca te-ai descarcat in fata noastra, nu esti deloc slaba... Esti numai OM... Daca nu te-ar afecta toate prin cate treci, si ai fi de piatra, atunci ar fi grav, dar asa... Esti MAMA si nu poti sa nu suferi! mult!) Asa, deci cum spuneam, poti sa ii tragi si o injuratura lu' za little brat, hihihi! Si daca nu aminteai tu, chiar te-as fi intrebat cum te mai descurci, ca cu Serbanu' stiu ca e usor, da' celalalt copchil iti da de furca!

miri, m-am delectat si eu cu poze, evident ca m-am emotionat iar la vederea slaninutelor lu' Sacha, mereu cand ma duc la Charanga si vad colectia Sumo Baby ma gandesc la el Ce degetele bune de papat are! L-am vazut si pe ochiosenia de Bruno, e adorabil in poza Ganditorul, are o mina de adult preocupat de ziua de maine!

Si eu am vazut poze cu Yasmin cea pufoasa, m-a uns pe suflet aia cu picior peste picior , cat de bine exprima starea de "bebelusenie", de a fi bebe adica - sa fii gras si sa nu-ti pese! Hihihi! Plus paradoxul inocenta - nerusinare... In fine, cred ca deraiez, ideea era ca poza aia concentreaza multe in viziunea mea!

Ma duc sa mai citesc ca "pofta vine mancand", hihi!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Offfff..mai Ramona...eu am facut cefort in sarcina si doare..saracutul ingeras..pup eu pe el sa ii treaca

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna seara de pe meleaguri letoniene!
Am ajuns cu bine, este o vreme superba, iar la hotel am avut parte de o surpriza...pentru ca era full n-au mai avut camere libere si ne-au dat o camera bussines, cu canapea, pat dublu, patut, birou si baie cu cada pe colt! E demential!! Suntem foarte aproape de centru... 4 min de mers pe jos.Preturile sunt destul de mari la mancare...asta din ce-am vazut pana acum. Maine ne asteapta o zi de umblat!

Saara s-a purtat EXCELENT in avion!! Cum am urcat a mancat, apoi a dormit pana am aterizat ( bine a durat 45 min)! I-a placut...iar astazi, ca niciodata..n-a marait deloc!! Sa vedem cum va fi zilele astea si poate ne bagam la excursii si mai lungi.

N-am citit din urma, dar o s-o fac...dar dupa Dansez pentru tine:))

Pupici!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Fetelor..eu acum uploadez iar niste poze de la botez pe site..dar nu va mai pun linkul..ca va plictisesc..ati vazut voi poze destule de la noi de la botez...

In rest..imi pare ingrozitor de rau de rochita Ellenutei..dar cum mai spunea cineva ..ea e oricum frumoasa..nu mai conteaza rochia...asa ce mult imi doresc sa nasesc si eu pe cineva:D

Galaxy..m-ai surprins cu preturile alea...uffff...

Mitsule..spor la invatat..

Fetlor..eu nu m-am laudat cu ispravile ingerasului(aici cred ca seman cu maica-mea care nu se lauda cu noi mai de loc..desi meritam:D)...asa..dar vreau sa va spun doar atat..sunt moarta dupa ea..de cand am inceput sa ne iubim asa..cu vorbe..sa radem si sa gangurim..sa fim active..sa dam din picioruse..sunt innebunita...e clar..nu credeam ca poate exista o dragoste atat de mare...

Irinouka..te pup iar...

Doc..noi am primit alocatia pe card de ing...asteptam acum pe aprilie..nu am fost atenta la ziua cand intra banii..dar noi am primit pe 2 luni..febr si martie

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Offfffffff ...mai zuzici eu nu mai pot Bibi a avut azi trei mese mari late de 175...ai acum a mai "ras" in somn 100...of...eu zic ca e mult prea putin...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

ramonab, ce urat! Uf! Bine macar ca bb Razvan e vesel si nu ii pasa, ca se face el mare! Ah, cat despre bibe, si noi am inceput sa ne confruntam cu aceeasi problema... Nu ii mai place...

Voiam sa va intreb despre asta... Ce e de facut? Ii las lapticul meu in biberon, acelasi tip de tetine, nu au fluxul prea mic, cateodata da lapticul afara din gura ca il tine degeaba, asa, nici nu e prea mare, ca s-ar fi inecat sau nu ar mai fi supt la tzitzi, si am trecut la tetine de 3 luni tocmai fiindca obosea la alea de 1 luna... Bun, deci pana la vacanta de Paste papa cam 160 - 180 ml, uneori si 200 daca ii lasam ii manca.... Acum se chinuie tanti aia cu el cu orele, si papa un 60 - 80 de ml, dupa care se joaca cu tetina, "o pune la gingie" cum zice d-na care vede de el, si rade... Bine, el e voios, dar cand vin eu de la scoala il vad cu falcutele inmuiate si pipi mai galben in scutec, semn ca se deshidrateaza... Cum sa il determin sa vrea bibe? De la mine papa in continuare foarte bine! Dupa aproximatiile mele, avand in vedere ca eu dau mereu la pompa si cam stiu care e "capacitatea" sanilor mei, as zice ca papa undeva in jur de 200 ml la fiecare masa!

Ginnette, felicitari pentru Buburuza ta, mai dar ce mare si frumoasa se face!!!

La fel, La Multi Ani! pentru toti puiutii care se serbeaza azi, nu mi-o luati in nume de rau, nu prea stiu eu sa ma exprim la ocazii d'astea aniversare... Ca mie nu prea imi plac chestiile astea... La mine ma refer...

LauraI, dar chestia aia trebuie sa o agati in ceva, right? La microunde nu merge, ca e metal... Oricum eu nu as lua pentru microunde, ca usuca legumele... De mult ma tin sa multumesc racai, parca, daca nu ei, scuze, nu imi aduc aminte, a trecut ceva vreme de atunci! E genial site-ul ala electro-bazar.ro... Am trecut peste faptul ca sunt refurbished chestiile alea, le-am splat bine-bine... Am luat si eu un aparat d'ala cu aburi, extraordinar, am dat 80 de lei pe el si imi place mult de tot cum se face carnita, asa frageda... Si legumele... Dulci si foarte foarte gustoase, isi pastreaza aroma, si sunt cremoase, pline de suc! Abia astept sa il diversific pe Conrad, numai la ala o sa ii fac! Cand o sa fie vorba de supe, da, pe foc, cred, dar legumele pasate nu i le fierb, i le fac la aparat... Si, ca si Ereena, am luat si un storcator de fructe... Am luat unul cu tot cu blender, sau asa scria pe fisa lui de prezentare, ceva de "vasul blenderului", de unde am dedus ca are si blender. Se cheama Juice Master Complete.

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Ereena..nu stiu cum puteti mai fetelor..cred ca eu m-am nascut intr-o zodie mai lenesa...adik..nu prea fac mare lucru de cand cu bebe..nu stiu..poate si datorita sotului caree nu cere mai ninik..suntem asa....destul de detasati de trebuirile casnice..adik..daca putem le facem impreuna daca nu nu..si asta e...nu ne strofocam....poate ar trebui sa iti mai dai o pauza..sa respiri..sa te ocupi numai de baiat si de tine..asa ..o perioada

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

zuza ru sunt si eu . in loc sa ma duc sa trag un pui de somn ca acusi se trezeste piticu' ,eu stau sa pun poze pe net. astazi am avut pofta sa ii fc poze, v-am pus doar cateva http://community.webshots.com/album/563361965fWXuJU

asta mi se pare dementianla:-)))) http://good-times.webshots.com/photo/2564129040102332184GbkjsN

Irina de Matei

PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput