Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Uaaaa, grati.ela, tocmai ma pregateam sa intreb de tine, mi s-a facut pielea gaina, maine se face o saptamana de la botezul lui Conrad si imi pare ca a trecut asa de mult de atunci! Nu stiu, poate incepe sa apara inhibitia de protectie, sau nu stiu cum se cheama, dar incep sa uit usurel usurel... Psihicul meu se apara, ca tare am suferit, sper ca la voi sa fie frumos, iti doresc o zi plina de soare, un copil vesel si prezent, un botez splendid si o petrecere reusita! Si tot ce mi-a mai lipsit mie, caci inainte nu vedeam botezul ca pe ceva asa de important, dar m-a marcat mult ca nu a fost perfect!

Ca nu v-am povestit detalii, sau cred ca v-am povestit, dar am uitat si nu ma mai intorc cu cititul... Deja se pune o pacla deasa peste zilele alea... In biserica a fost naspa rau! Am plans de m-am umflat, au fost trei preoti dintre care ala batran - un barbar! Asa mi l-a chinuit si smucit! Doua dintre prietenele mele au auzit cum l-a dat pe C. cu capul de masa cand l-a pus jos... Ca sa nu mai spun ca aproape ca m-au obligat sa ii pun si un nume de sfant si acum il cheama si Andrei Fetelor cu bebei Andrei, nu ca n-ar fi frumos, dar nu e "in ton" si deja 3 nume e prea mult... Si ce-i asta, asa am vrut eu! A "felicitat-o" pe nasa pentru nume... Ceremonia a fost execrabila... Acum mi-am mai revenit, dar pe moment am jurat, chiar acolo in biserica, sa ma ierte Doamne Doamne, ca e ultimul copil pe care mi-l mai botez! Nu am vrut sa va povestesc sa nu va stric imaginea idilica...

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

grati.ela, am uitat tocmai sa iti raspund

La noi nu se obisnuieste sa servesti lumea in biserica, d'aia dai masa la restaurant... L-am avut pe Conrad cu noi tot timpul, nu a durat mult petrecerea, vreo 6 ore, el a fost foarte cuminte, nu s-a fumat inauntru, a trecut din mana in mana, am fost foarte inspirata sa il tin cu noi, ca era "punctul de atractie"... Sampania am servit-o ultima, la tort...

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

pai mitsu drag , nu inteleg , l-a botez si andrei dar in certificatul de nastere nu e trecut andrei?si asta cu mai multe nume, .....eu vroiam doar matei ,dar la fel, s-a insistat samai punem unul de l anasi si sa fie de sfant. de parca intereseaza pe cineva ca poarta nume de sfant ,ii intereseaza cheful dat de ziua lor, nu partea religioasa

Irina de Matei

PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Apropo de soti eu cred ca trantesc cu al meu de pamant...ma dusei acu la el sa ma plang ca bebe mananca tare putin,se uita la mine vede ca sunt suparat,k am ceva de spus si aud:"Ia zi ma!".Ma miram sa-mi vorbeasca mie asa...normal el se juca counter si vorbea cu un cretin pe skype...da si eu cu cine sa vb..sunt buna numai la nevoie...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

asa, ca sa fiu si eu trendy-flendy si in ton, ca tot e de fitze sa ifi faci blog, nah ca imi trantai si eu unul:-))))astazi...nu am postat decat un articol ,nici ala foarte inspirat .curand va dau linkul sa va delectati cu talentul meu de povestitor. va imaginati cat de minunat scriu daca aia la facultatea de jurnalism m-au picat de 2 ori:-))))

ma bag la somn,noapte buna

Irina de Matei

PRIMUL PASTE
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsuleeee......nu te mai gandi..offf...off..botezul e pentru bebe..si pentru mami..acum are un ingeras al lui si il pazeste..nu te mai gandi la popii aia...lasa-i in colo...stiu ca iti facusei asa planuri si idei..si vise..si nu a fost exact cum ai fi vrut tu...dar oricum voi ati fost frumosi..si petrecerea a fost ok...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Mitshu cine a zis de nume de sfant?Parintele?Eu la primul botez(de la Bucuresti)Am vrut sa-i pun si Cristina...ca a fost nascuta pe langa Craciun...si sunt sigura ca Iisus a ajutat-o mult...da parintele mi-a zis ca daca nu e trecut in certificat nu e bine...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

laura_dimitris, nu cred ca trebuie sa te tii prea mult de capul lui Conrad, la cat de frumoasa e papusica de Eleni! Pupam!

iulia82, incerc si eu sa te incurajez, dar nu stiu cum sa o fac, in treburi d'astea si eu sunt slaba... Dar sa stii ca suntem alaturi de tine...

irinouka, de ce o sa iti fie dor de mine? Da' unde te duci?

Silvia, hihi, am vazut si eu pozele cele noi, foarte faine, imi place ca le denumesti cu mult umor, iar Mariuca infloreste pe zi ce trece ca un bobocel!!! La ea se vede clar ca ii raman ochii albastri, sunt inchisi pe margine si bleu intens mai spre centru, ca doua lagune... Impresionant!

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

http://community.webshots.com/album/563361368LArPJb...

v-am pus totusi linkul...ca prea sunt frumoase pozele:D

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Ereena, scuze, abia acum am ajuns la paginile unde am postat Numele Andrei e numai in certificatul de botez, but of course, dar m-au stresat... Si am vazut pozele, chiar ca are o mutrita dulce bebitza mic, da' mie cel mai tare mi-a placut aia cu colacu', sta ca un boss, se uita asa, de sus

Ellenuta, me sorry pentru patania cu rochita, dar chiar foarte rau imi pare, era divina! Dar hai sa nu mai pun sare pe rana... Si de ce ai lasat omul trimis de patron sa cumpere pietrele? Nu ar fi fost mai bine daca le alegeai tu?

LaLa, e, zi si tu! Si eu ma gandeam ca "se lipeste" daca parintii chiar si-au dorit din suflet sa aiba vocatie religioasa, adica sa il faca un crestin activ... Nu asa, pus acolo, la voia intamplarii, in cateva secunde!

alina, esti o dulce, ca intotdeauna! Si am vazut si pozele noi, ai dreptate, prea sunt frumoase! Vezi ca trebuie sa stergi "..." alea din coada, ca da eroare! Cine e baietelul ala dragut din prima poza? Imi place mult!!! Iar Stefi mica se vede mult mai bine in pozele astea, zici ca e o budinca sub caciulita aia creata, si ce gene are, abia astept sa o mai vad! Se vede ca a pus falcute! Va pupam!

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput