Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Dar am uitat sa o felicit pe Maria. Anamana ai o printesa super isteata. Dar chiar ce-i dai frate sa manance de stie atatea si ti le mai si arata, ca de stiut mai stiu si ai nostii cate ceva, dar arata doar cand au chef?!?!?! Si super fotografiile din parcul regal.

Noapte buna mamici si pitici si un wk. minunat. Eu o sa mi-l petrec cu puiul meu, savurez momentele ca de luni o duc iara la mama.

Crina si Maya Georgia

1 Anisor

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bag seama ca voi vreti show la intalnire, auzi, sa aduc si matza. Io is mai pacifista asa si cred ca o sa va dezamagesc

Karra, doaaamne ce destrabalare....cica sa nu le combini cu beutura ca iese nasol

Elena, dati ma copilului o cutie mai mare, nu vedeti ce inghesuit sta acolo

Avoogt esti moderata?! ia ai grija ce zici ca e cu ochii pe tine. Da, ma, copiii dezbracati, desculti am vazut si io ce sa mai...poate ne-om destepta si noi odat'
Ma, si ce nume ti-ai mai pus si tu.... nu pot sa il tin minte si nici sa il pronunt...cre'ca nici acu nu l-am scris bine.

Crina, partyyyyyyyyyyy!!!! printesa e acasaaaa!!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

la multi ani RAZVANELUL!!!sa fii sanatos si tu si toata familia ta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Razvan nazdravan,sa fii sanatos, voios, voinic si sa-ti dea Dumnezeu o viata pliiiina de bucurii!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

La multi ani, Razvanel!!!!Sa fii sanatos, iubit si sa ai multe bucurii in viatza ta

Biky, mama fata ti-ai dat-o dupa Victor al Martutei din cae imi amintesc eu.
Karra, asa-i de la a doua se simte.Si e naspaaaaaa rau.Daca-ti place senzatia de lipsa de control e fain, daca nu e insuportabil.Pentru mine a fost insuportabil.Noroc ca a trecut repede.Oricum e bine de incercat de toate...parerea mea.O sa facem si noi Amsterdamul, macar pentru strada cu gagici :-).
Cu bataia...numa gura de voi
Alexa, mie mi se pare mare Silviu, poti sa zici ce vrei.Mare, matur, serios arata mai mare...parerea mea.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

La multi ani cu sanatatee sa va dea domnul tot ce doriiit , zile ssenine si fericiire laaa muuulti anii sa traaaiti!!!

a multi ani Razvaaaaaaan!!!!

pfhiuh... gata...am nascut toateee.. azi imi inchei si eu misiunea de scrib.. sa purcedem dara catre finele odiseei: (nor de fum care ne invaluie incet si misterios - tobe -vioara in surdina :pt cine nu intelege ce balmajesc eu aici ala e decoru ....fac atmosfera)

quote:

Trimis la: - 09/05/2007 : 16:41:48 madybulancea

Salu tuturor mamicilor, albinutelor si bondareilor. Azi osa scriu putin, chestiile importante si fara animatii. Mai inatai ma prezint...sunt un proaspat tatic. :)
Madalina a nascut azi prin cezarina la ora 9.30 un baietel, 3.550 Kg, 52cm, scor apgrad(nu stiu cum se scrie) 9.
Am facut poze deseara o sa le pun pe site.

Multa sanatate la toata lumea.

as fi pus si poza cu Razvan nazdravu nostru drag ..dar mamica lui nu a pus poze la 0 luuuuuni:(( hai mai mady mai... pai e frumos asha, pune poza cu sarbatoritul!!!!

P.S. ce atmosferaa frumoasa e la noiii , asha ma bucurrr... va tzoncai pi tati! - adica pe toate nu pe tzatze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Amma..mda.. bine.. am inteles..ma aburesti ca bla bla, ca fi-mea ca tralala.. si cand colo tu ai deja nora.. bien maa...o sa ramana nemaritataaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

buna dimineata,

LA MULTI ANI RAZVANELU'!!!!!!!

Citesc,citesc si incerc sa recuperez cat mai mult!!! Ramane o placere pentru mine sa lecturez fiecare mesaj al vostru.Unul mai haios ca celalalt.Stiluri diferite niciodata plictisitoare.

Iunita: o pupam pe Iarina si ii transmitem si noi multa sanatate!

AAAAAAAAAAA! Sa nu uit! Anamana ai un copil absolut adorabil! Pe langa faptul ca este isteata foc este si ascultatoare! Bravo mami si tati!

Despre noi numai de bine! Crestem si devenim din ce in ce mai simpatice! Cam alintata cocoana dar inca facem fatza!

Ar fi multe de spus insa ma rezum la atat.Imi este foarte dor de zilele cand eram la curent zilnic cu tot ce se intapla in stup.Acum este greu! As da raspunsuri la mesaje din urma insa s-au dus......

Cat despre capitolul "mamici stupide in parc" ....sa fim seriosi!Am avut si eu o bucata mama stupida care proceda astfel.Eu ziceam " Ana stie sa faca asta de la 7 luni" Raspuns: A mea stie de la 4 "ana mananca 200g de "ceva" Raspuns: A mea 350g Si tot asa! Deci ......solutia ideala....ignor total.Pai cum adica...eu imi laud copilul si tu mori de ciuda? Cum vine asta? Inseamna ca esti o mamica stupida si ca drept urmare nu avem subiecte comune!

In discutiile cu alte mamici astfel de subiecte mie mi s-au parut constructive.Adica la modul...uite inca o chestie care nu m-a dus capul sa o invatz!Ma rog...."fomei si fomei"

Va pup si doresc intregului stup multa sanatate si promit ca voi mai scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2906764410101726224uKMdva UITE IUNITA SPECIAL PT TINE!!!!!PUPICI!FUG CA AM O GRAMADA DE TREABA!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by iunita

Amma..mda.. bine.. am inteles..ma aburesti ca bla bla, ca fi-mea ca tralala.. si cand colo tu ai deja nora.. bien maa...o sa ramana nemaritataaaaaaaaaaaaa

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
domnishoara nasturel

Cum sa ramana nemaritata? O sa fie bataie, coada la usa... Ai vrea tu sa ramana "nemaritata" mancar pana la fo 20 de ani...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput