Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Karra apropo de ce ziceai tu, cica prima tigara nu te lasa paf!, a doua ar fi mai smechera...
Noi avem un prieten care a fost la Amsterdam anul trecut, si el chitit sa incerce "ceva", ne pove.(si am vazut si in poze) ca aveau bodegi unde se comercializa chec cu "iarba", si tigari ,deh, garnitura! Erau in fata bodegii niste saltele, si acolo tolaniti drogatii, cu priviri pierdute...
Perietenul asta dupa a doua tigara a zis sa mearga sa-si faca un dus, era chiaunit,se bagase sub dus si, zicea el, ca daduse drumul la apa, rotise de robinet...nu curgea nimic prin palnia aia! Ce i-a trecut prin cap, ca o fi aia infundata, a desfacut palnia, nimic!Dupa ce s-a mai dezmeticit, lui i se paruse ca a stat in baie cel putin juma' de ora, se uita la dus, constata ca de-abia rotise un pic robinetul, ca n-avea cum sa curga apa...
In camera era si prietena lui, se uita la ea...Se intreba de ce nu zice asta ca a stat o groaza in baie, la care ea:pai ai stat 5min, ce vrei sa-ti zic??
Ideea e ca nu au fost incantati deloc de experienta. Si nici de orasul in sine(care are un loc , gen monument, inchinat homosexualului persecutat...fara comentarii)

Karra va dorim concediu relaxant, cu vreme buna si ce mai vreti voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

La multi ani, Razvan! La multi ani, madybulancea! Mami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Sunt mamica de capsunica, dar inca de la odisee mai trag cu ochiul la voi sa vad ce ma asteapta ...asa am vazut ca sunteti cateva fete care locuiti in Titan. Aveti cumva un pediatru bun de recomandat la Policlinica Titan??.Sau la alta policlinica in zona?
Pana acum am avut abonam. la o clinica particulara, dar dupa ce face 1 an as renunta la el...

Multumesc!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi aaaaaaaaani, Razvanelu, dragutelu!!!!

hai ca ne-am implinit toate anu' ce mari sunteeeeem!!!

Karla, la tine la geam numa zorele merg...asta daca nu le faci vant. vin cu rolele, nah, sa vad daca ma mai prinzi. si tu Eliano ce ai cu mine, ca am uitat...io care vroiam sa iau baietii in ingrijire sa ai o dupa masa linistita....ei lasaaaa

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

An@ noi stam in Titan, si avem pediatru la Pol Titan.Suntem la dr Dinulescu George, la inceput n-am fost multumita de el, acum e ok...are si o asistenta super de treaba.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Karra sunteti de-a-dreptu' pur si simplu neshte parinti denaturati. totusi eu zic sa fumati pe rand, sa nu va ametiti amandoi deodata. distractie placuta!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxana nu mai tin minte nici io Doar ca ti-am promis o cafteala... cred ca pt. ca va radeati de mine si tzatzele mele... tu si Carmen (radcarmen)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOATE URARILE!NISTE DRAGUTEEEE MAI SUNTETI!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Eliana io fac muschi la sala sa nu o iau pe coaja cand ajungi prin zona. Noroc ca stau departe si e mai greu de ajuns. Pe mine ma mai poti trage de urechi si ca m-am legat de ipohondria ta.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

La multi ani, Razvan!

Sa ai o viata plina de impliniri !!!

Eu sunt super happy. Mi-am adus printesa acasa .

Crina si Maya Georgia

1 Anisor

varsta Maya

Mergi la inceput