Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Razvan sa creti mare si sanatos sa fi fericit si norocos

amma mare rau fimiu, dar sa nu mai spuneti la nimeni ca e cat Mark de mada roz, nu stiu unde l-ai vazut tu asa mare, el este o jumatate de copil, am pastrat material sa aiba si sorasa, asa ac sunt 2 la legatura, daca ii aduni fac cat unul normal, iar la boli e simplu am 1 pt 10 si unul deja pt 20 de copii, il vedeti voi pe 1 iunie ce mare si tare e

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani, Razvan! Sa cresti mare, frumos si sanatos!

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Va salut din Amsterdam..............

Am intrat doar sa va trimi cate un ca imi era dor de voi.....

Sa va spun ca m-am socat aici.....am ajuns la concluzia ca noi romancele suntem cele mai grijulii mame din lume.....imaginati-va la 22 grade copii aici dezbracatii rau de tot adica doar o rochitza subtire si in rest nimik.....picioare goale...etc...bate vantul da nu conteaza....am vaz parinti imbracati destul de bine pe cand copii erau doar tricou si pantaloni scurti...si ma refer la copii mici asa ca ai nostrii...pe feryboat batea un vant si mie una imi era frig de numa...si era un bebe de 4 luni doar in tricou si pantaloni scurtzi....
Va pov mai multe cand revin acasa.....

Mi-e un dor de Winnicu de morrrrrrrrrrrr

Aseara am fumat o tigara cu marijuana da cred ca afost slaba ...ca asa am cerut...ca nu a avut nici un efectsper sa gasim una mai tare deseara sa vedem si noi ce inseamna

Va si doresc la toti puiutii......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Aprilie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Va multumim pentru aprecieri. Ouale erau cumparate de soacra mea deci nu am nici un merit. Maria le-a apreciat pe deplin.

LAURA_OANA- hai ca ai gasit si tu motiv de suparare. Sunt sigura ca Edy face tot ce spui tu iar daca altii nu vor sa creada treaba lor. Dupa parerea mea ai 2 posibilitati: fie gasesti alte mamici cu care sa te plimbi fie ramai cu acestea si Edy le va arata singur in curand exact ce stie sa faca. Am vazut ca esti din Resita si sa nu te superi pe mine (eu sunt de loc din Piatra-Neamt) dar am vazut ca in orasele mici se barfeste la greu. Asa ca nu ai de ales decat sa le ignori. Pupici multi si tie si lui Edy.

MARTUTZA- Si Maria imediat ce-i dau antibiotic face ciupercuta pe limba dar sa stii ca-i trece f repede (2-3 zile) daca-i dau cu glicerina cu stamicin. e groaznica la gust dar eficienta. Pun pe un tifon steril si-i curat limbuta si tot ce mai apuc pe acolo timp in care Maria incearca sa vomite dar nu are ce ca treaba asta o facem cu 30 minute inainte de masa. Multa sanatate lui Victor si multa putere si rabdare tie ca stiu ca ti-e f greu. Nu cunosc pe nimeni la Cantacuzino.

MIHAELA-cred ca e o scumpa la cate face. Maria nu prea ne arata ca ne iubeste. ne pupa f rar si nici in brate nu ne strange. Uneori se pune asa cu capul pe noi dar rar si noi suntem as aincantati cand o face.... Avem o fata independenta rau...

LA MULTI ANI,Razavanel! Sa fii sanatos, sa ai o viata frumoasa si sa-i iubesti mult pe parintii tai ca ei tare te mai iubesc pe tine.

Acum Matza mica doarme asa ca va las ca am niste treaba. O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Karra parinti denaturati ce sunteti Si de cupil cine mai are grija daca voi sunteti ametiti

Io zic alea sunt mama care-si calesc copiii... nu noi suntem mame grijlii... ca si grija asta, uneori, exagerata se intaorce impotriva lor...

Laura da' lasa lumea sa vorbeasca si sa faca ce vrea... si tu nu mai pune la suflet... asta-i culmea... M-as supara daca ai mei ar fi inapoiati raaaaaau... si nici asa... ca doar sunt ai mei si sunt cei mai cei... dar invers, ar fi culmea...

Deci avem meci la intalneala? Suuuuper... ma alturi si io Karla... ca aveam datorii la Roxana... Am promis ca si-o ia cand vin la Brasov, dar daca vine ea mai repede la Bucuresti...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ANAMANA chiar ma gandeam la voi zilele trecute ca nu prea ai mai scris despre cum papa Maria si cand colo ce vad.... Ca ai descoperit nu stiu ce alimente nastrusnice care fac copilul sa creasca frumos si sa fie f f destept. Glumesc dar felicitari si tie si Mariei pentru filmulet. e adorabila. pai la Mariuca mea mai toate animalele cu blana si 4 picioare fac ham-ham mai ales iedutii care i-a catalogat din start drept catei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

quote:
Originally posted by karra80

Va salut din Amsterdam..............

Am intrat doar sa va trimi cate un ca imi era dor de voi.....

Sa va spun ca m-am socat aici.....am ajuns la concluzia ca noi romancele suntem cele mai grijulii mame din lume.....imaginati-va la 22 grade copii aici dezbracatii rau de tot adica doar o rochitza subtire si in rest nimik.....picioare goale...etc...bate vantul da nu conteaza....am vaz parinti imbracati destul de bine pe cand copii erau doar tricou si pantaloni scurti...si ma refer la copii mici asa ca ai nostrii...pe feryboat batea un vant si mie una imi era frig de numa...si era un bebe de 4 luni doar in tricou si pantaloni scurtzi....
Va pov mai multe cand revin acasa.....

Mi-e un dor de Winnicu de morrrrrrrrrrrr

Aseara am fumat o tigara cu marijuana da cred ca afost slaba ...ca asa am cerut...ca nu a avut nici un efectsper sa gasim una mai tare deseara sa vedem si noi ce inseamna

Va si doresc la toti puiutii......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Aprilie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Felele, ce mult ati mai scris ...

In legatura cu copii prea dezbracati la 22 grade ...este foarte adevarat si nu numai la 22 ...nici macar iarna unii nu sunt prea bine imbracati nici macar caciulita.. unele fetite au doar un dress (iarna...). Nu vreau sa-i vb de rau pe olandezi dar mamicile sunt sfatuite de moase sa nu-si infofoleasca copii ,sa-i imbrace cum se imbraca si ele... numai ca in unule cazuri copii sunt mai putin imbracati decat parintii. Si eu ma minunez de ce vad dar culmea este ca micutii nu racesc sunt obisnuiti ..

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi aniRazvanel
Cel mai mic bondarel!

Hai ca nu ma apuc de poezii...ca n-am chef, la ce face Teodora prin casa..., cu mucii taras...tuse la greu.Am venit din nou in club.

As mai fi grait ceva, dar nu mai stiu ce, ca Teodora bantuie pe langa monitor, scoate servetele umede din pachet, dar ar putea chiar pe toate, imi ia mancare din farfurie, cica:papaaa!, are vreo 6suzi prin casa, se delecteaza cu ele pe rand...stranuta si-i sar mucii, ii linge, buni neneee!

aseara aam inceput si io cu "Tica tica tica/m-a batut mamica..." incepuse si Teodora cu tica-tica...Apoi facea cu-cu-u-uuuu, cucurigu, adica, ca dintre toate animalele cel mai mult ii place cum face cocosul.
Gata, ma car, ca am pitica racita si fara chef, s-ar tolani toata ziua in pat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Razvan cel nazdravan!!!!!!!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Ia sa mai scriu si io ca de citit mai bag un ochi din cand in cand dar de scris nu prea mai apuc.Mereu e cateceva de facut si aman: dimineata zic ca dupa pranz, dup pranz ca seara si uita asa trece ziua si ...pauza.

LA MULTI ANI RAZVAN!!!TOT BINELE DIN LUME SI MULTA
SANATATE!!

Multa sanatate la copilasi .Sper ca Iarina sa nu aiba nimic grav.imi vine sa pe tanti asistentele care au chinuit fetita asa rau ca sa ii ia sange.

Am ramas cu gura casacata la Maria, da fata asta chiar stie de toate.Felicitari.Ehe, am inceput si io cu tica-tica, dar fi'miu rade de mine, probabil are impresia ca ma prostesc eu...

Laura Oana fata ce m-am speriat cu supararea ta si cand ai zis despre ce e vorba, eu zic sa fie sanatoase ele, ca nu merita sa te superi, ca de,mintea lor e cam ingusta.

Olita pai noi avem olita dar il pun din joi in Pasti, si clar ca face din intamplare, daca nu se plictiseste si se ridica.

Karra destrabaleala placuta, sa zic asa!

Na, ca am uitat ce mai aveam...Nu stiu cum va mai descurcati cu copii ca io daca nu il scot afara cel putin odata si nu il las sa isi consume energia face niste isterii...Asa ca umbla peste tot, insira toata jucariile, rupe tot ce prinde, cara sticle, si cate si mai cate ca sa am eu ce strange cand doarme dumnealui.Asa ca in conditiile astea imi permit si eu sa mai fac pe isterica, ca ce sunt si io om , asa ca sotul nu mai zice nimic.

Cuvinte nu prea zice mare lucru, mai mult imita si bolborseste toata ziua pe limba lui.Spune ma-ma, ta-ta sau mai des decat ta, apa, haide, cutz(adica catel), da, nu, etc.
Am mai pus poze la semnatura , in caz ca va era dor de noi.Cat despre intalnire ne surade ideea dar mai greu de ajuns.Mai ales cu comportamentul la drum lung e de groaza. De sarbatori am tot fost plecati de acasa, ce-i drept la drum mai lung, de 6 ore si ne-a terminat total.La inceput era bine dar pe masura ce se plictisea incepea sa urle si sa arunce jucariile.Am facut destule pauze pe drum dar degeaba.Nu am reusit nicicum sa ii atrag atentia cu ceva sau sa il linistesc. Se saturase pur si simplu de scaunel si tragea sa il iau de acolo iar la mine in brate nu rezista prea mult ca deja vroia altceva...

Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze

Mergi la inceput