Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Elena, dati ma copilului o cutie mai mare, nu vedeti ce inghesuit sta acolo

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

He, he, he...pai asta e farmecul...ca a incercat si marimi mai mari ,ca sa zic asa, dar lui ii plac locurile stramte, si nu vroia sa dea drumul nici la pet-ul din mana de teama ca il ia cineva...asa ca am imortalizat faza.Asa ca sper ca nu ma credeti denaturata

Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

SA FII SANATOS, SA CRESTI MARE, IN VIATA SA AI PARTE NUMAI DE LUCRURI BUNE, SA ITI BUCURI PARINTII SI SA AI PARTE DE MULT NOROC!

sa aveti o petrecere frumoasa!

LA MULTI ANI!

RAZVAN

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Iuniooo pai cum nemaritat ,ce Edy nu e bun?

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Iunia, eu zic ca am un flacau numai bun si n-am nora o fi el mai mic la varsta, dar inaltut, si capul il duce la tot felul de chestii asa ca nu mai pune maimutoi rosii la fata ca deja e coada la Iarina

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Si ca sa te convingi, aici sunt poze noi cu Alex.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

eheee... uite ce de pretendeeenti... asha da...

acum, s ane lamurim Eliana daca vrei sa nu ne fugarim si noi pe 1 rogu-te scoate ghilimele de la "nemaritata" ca imi fu ge mintea la altele....

vazui pe Alex de diana.. ce sa mai zic.. pe sotz la convins. omu stie cu berea, stie cu unditza... m-a convins si pe mine ca are niste carlionti absolut bestiale , hrance e, mama-sa le are cu mancarea - ciupercutzele sia riciul m-au rupt bucatzele miiici miiici...

andra bun edy, cum nu.. de-ar da Domnu sa il si vad pana incepe clasa I-i... ca departe mai stati de mine

mady asteptam pozeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

ma duc sa prind un somn ca il merit!!!!

va tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Afurisito,m-ai intepat ha

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neata...???

iunita pozeee la 0 luni ti-ampus pe pag 7 dar si cum arata el acum,iar poze de la party astazi,k azi e party la iarba verde....sper sa iasa ceva!am o tona de treaba acum dimi,sper sa nu uitam sa luam tortul asa cum am facut la botez!

diana il vazui pe alex,tare frumos mai e!

gata!ma duc sa imi beau cafeaua si apoi sa ma uit pe lista si sa incep cu inceputul!pupam fetele!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Neatza stup....
PE SCURT:
2 zile temperatura..a inceput sa imi faca intr-o seara cand am venit de la plimbare..ca asa stie copila mea sa ma avertizeze cand e avansata treaba...In fine antitermice mmulte lichide transpiratii si schimbari peste noapte.Cand ziceam ca am scapat a busit-o diareea asta de ieri cand a avut 5 scaune cu mucus..unde sa duc proba sambata..ca de nu putea sa se intample miercurea sau joia.Fuseram la medic cu pampers murdar in dotare si ne dadu Sumetrolim,Ecoflorina,Hidrasec si regimul de rigoare:orez, morcov,banana stiti voi.Antibiotic nu din moment ce febra nu mai are.Probabil din ceve ce a mancat.Si ca sa plec linistita acasa mi-a spus ca dc are mai mult de 7 scaune apoase pe zi ne da trimitere la infectioase dar slava domnului apoase nu fusera.
Azi deja a avut primul scaun-mai legat ca cele de ieri-poate Dumnezeu dragutul are grija de noi si o pune pe Anuta pe picioare.
Io astept sa treaca ziua cu speranta sa nu fc kaka mai mult de 5
De rosu in gat am zis?Ca are si d-asta!
Nervii mei ce sa mai zic,,sunt d-aia care pune mult la suflet!!
Am zis pe scurt si tot m-am intins....
Ecoflorina a mai folosit cineva..e bun?
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

offf florina ce le mai trageti si voi, ecoflorina e bun, sa ai grija sa bea lichide multe, multa multa santate , si a nu uiti regula diareei regim si cateva zile dupa revenire

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput