Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
quote:Da' de ce sa le scot? A fost la partea a doua cu ghilimele... si recunoaste ca n-ai vrea sa se intample cat mai incolo
Originally posted by iunita
eheee... uite ce de pretendeeenti... asha da...
acum, s ane lamurim Eliana daca vrei sa nu ne fugarim si noi pe 1 rogu-te scoate ghilimele de la "nemaritata"ca imi fu ge mintea la altele....
![](radtare.gif)
Hai ca asa vii la intalnea ca sa ne razboim...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
florin-a spune:
plecam la doctor
treaba nu e buna deloc
2 scaune cu firicele de sange
3 in total pana acum
Nu mai pot..am fluturi in stomac
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
florin-a multa sanatate. Sa va intoarceti cu vesti bune.
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
florin-a multa sanatate, asteptam vesti bune
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
radcarmen spune:
Florin-a, pupam albinuta durdulie si frumoasa sa se faca mai repede bine si sa nu o mai speie pe mami. Da-ne te rugam de veste cand va intoarceti de la dr. Pupici multi si Doamne ajuta sa treaca repede.
Diana, cretolinul Alex e un scump. Sa creasca mare si destept ca frumos eeeeeeeeeeeee.
Am un bondar slabanog de licitat? Il vrea ceva albinuta?
Iunia tinem pumnii sa iasa bine analizele maine sau cand mai mergeti. Doamne ajuta!
Va dorim o duminica minunata si sanatate daca mai sunt bebei bolnaviori!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
Vlad este dezinteresat complet de scoala in schimb zice ca vrea sa fie mare dantzaus.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
iunita spune:
buuunaaaaa!
Florina sanatate multa si sa va faceti bine repejor!
radcarmen cat de tare poa' sa fie ficior-tu.. pe mine ma amuza cum sta el cu picioarele bine infipte in sol si s emisca de la brau in sus. bine, si pesa de rezistentza e datul din cap. [pu] dansatorul!
elyanne de venit vin oricum. da' e drept ca ar fi amuzant sa ne fugarim p'acolo..tu pe roxana io pe tine.. si in urma mea potopu
mady sper sa aveti vreme buna! petrecere mumoasa..a..si..sa nu uiti tortul,da? :-D
noi maine merem la analize..dar..cum era de asteptat copila face kk f bun. bine, probabil si alimentatia a ajutat f mult... poate da domnu si nu mai tre sa facem nimic....ce bine ar fi. si astept cu nteres si rezultatul analizelor, daca tot am ciuruit-o macar sa avem si un c astig. Ce am uitat sa va spun joi e ca doctoritzele ziceau ca pare usor anemica si ca are si urme de rahitism... aia e.. om recupera noi..
no ..restu populatiei ce mai face?
karra ne mai vezi de fum? sau acu esti ufoerica d ela reintalnirea cu puiutza mica?
ei, gata, ma duc sa ma arunc in oale. azi am in program ciorba de loboda cu coaste afumate si acrita cu zama de varza si felu 2.. cartofi la cuptor cu ciocanele de pui si salata de primavara.. sa vedem ce o iesi ..ca ieri a iesit..shaorma
puuuuuuuup!!!
florin-a spune:
Nu e enterocolita!! Si in gat e curata.DINTII sunt de vina
Mi-a zis dr ca are gingiile foarte umflate si albicioase
si ca cel mai probabil urmeaza o eruptie de dinti in masa iar Sangele prezent in scaun e din cauza faptului ca e foarte acid
atat kaka,pisu cat si saliva si a irtat intenstinul.
interzis-fructe crude
alimente care fermenteaza
Am dat in plans instantaneu cand am zs sange azi dimi
Era ora 8 si deja al 3lea scaun
Dc face kaka si o las nu 1 minut, juma deminutfundik-ul de maimuta e minciuna de la atata aciditate
Oricum ecoflorina ii dau si nurofen ca sa o mai lase durerile
Si totusi cred ca o sa fc si o proba de caca la lab
MENIU:
ceai de menta,multe lichide,eventual hidrasec sau/si smecta
MUCILgiu de orez, orez,morcov carnita fiarta
fara pireu de cartofi
va multumesc pt grija tuturor ,va puupaam dulce dulce si va iubim mult mult de tot
carmenefr spune:
Florin_a bine ca e doar de la dinti. Acum sper sa va iasa usor si fara probl!
Noi suntem consemnati la domiciliu(de la noi putere),aseara am fost si-am targuit cate ceva,Teodora era atat de dornica de plecare!!
Mai nou pe langa muci, tuse,avem si din cand in cand febra.Oricum, sapt asta mergem la dr, ca avem rapelul la vaccin.Sa vedem daca trecem.In rest e ok, mai maraita(noua ne ies si caninii se sus, adica ne cresc-de la ei facea si inainte febra)dar aceleasi indeletinici:datul casei cu susul in jos, bantuit prin toate cele, jucat cu mancarea...Cunoasteti voi de la voi de-acas'
Intalneala de 1 iunie pai avem grupuri-grupuri de mamici alergatoare...Noi, astelalte,o sa va facem galeriesi sigur n-o sa ne plictisim
Noi o sa ne luam in traista si galetusa cu jucarii de nisip, ca am un copil indragostit de asemenea indeletniciri
\mai trebuia sa zic ceva...am uitat