Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Rianna ce bine ca ai dat un semn!! Sa-ti traiasca piticii!! I-am vazut in poze, sunt foarte dulcei. Si tu sa fi sanatoasa si puternica sa te bucuri de ei. Te mai asteptam cu vesti!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Rianna, felicitari.Sa stii ca te-am visat azi noapte.Se tot intrebau fetele zilele trecute ce faci, ai nascut, cand ai nascut.am visat ca ai nascut pe 5 aprilie.
Am vazut pozele, sunteti foooarte frumosi toti trei.Ma bufneste plansu' ...ce emotii mi-ai dat. Nu-mi vine sa cred ca a inceput tura doua.
Daca ai nevoie de ceva spune-ne.Io sunt mai departe, dar sunt sigura ca fetele care-s mai aproape ar putea sa te ajute.Ma gandesc ca e greu , cu atata cheltuiala.
Ce ziceti fetelor?
Rianna, sper sa nu te superi pe mine!
Puuuppp grasuneii si refacere rapida. Io zic s-o mai tii pe mama ta la tine, pe cat posibil.E greu mah cu doi si Daria , draga de ea are nevoie de multa atentie.
Va pup tare.
Caterina, mama cum ai reusit?Mama lui de virus!!!!Offff, urata.sper sa treaca repede, repede.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Rianna felicitari!Sa fiti sanatosi si mancaciosi.Tie multa putere .Ce bine ca ai dat de veste!Esti absolut superba cu bb-iiMai intra cand mai poti si sa stii ca noi suntem aici.

Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Rianna BB Andrei sa fie sanatos si norocos!

La muuuuuulti ani: Elena.2006, Crina_mio, Yrrol_13!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Felicitari RIANNA-STEF, chiar intrebam toate de tine. Am vazut si pozele, sunteti frumosi foc cu totii. Cred ca iti este greu dar bine ca esti sanatoasa, ca operatia a fost ok si ca cel mic e mancacios. Eu cred ca te vei descurca si singurica daca nu ai de ales. Nu-ti va fi deloc usor dar esti o persoana puternica, iti iubesti copilasii si vei face ce e mai bine pentru ei. Poate Andrei va fi un bebelus cumintel si-ti va permite sa te ocupi mai mult de Daria intr-o prima faza, apoi cu timpul se va obisnui si fetita cu el .... Dumnezeu sa va dea sanatate si putere sa va descurcati. Iar Amma avea dreptate: spune-ne cu ce te putem ajuta. Sigur aveti cheltuieli mari acum, a mai fost si nasterea.... Felicitari inca o data si mai asteptam vesti.

BIKY- imi pare rau ca aia mic aface injectii dar sper sa-i treaca mai repede asa si sa se puna pe mancat.

Maria e bine, nu mai vomita cu mancarea insa nu stam prea bine. Azi nu am fost in stare sa o cantaresc ca sigur a slabit .... Afara face numai prostii si ea. Nu vrea tinuta de mana, merge singura dar nu are rabdare sa paseasca si ea mai cu grija, ar vrea sa alerge si evident ajunge pe jos. De cele mai multe ori o prind la timp dar ieri a cazut si s-a lovit la buza. era cu bona nu cu mine dar nu conteaza ca oricum stiu cum face si e greu sa te tii numai dupa ea. Apoi a cazut peste un tufis pe care l-a trantit la pamant. Data asta era cu mine si din fericire nu s-a lovit. Asa ca mai nou o scot numai cu hamul desi nu-mi place cum merge ca stie ca e tinuta dar macar asa o vreme ca sa nu se loveasca rau. In casa e mai cumintica. Incepe sa asculte si sa nu se duca unde nu are voie sau macar sa nu planga cand o cert si o iau pe sus cand e la priza sau telefon. In rest e o scumpa. Ne imita, ne striga, vrea sa invete lucruri noi tot timpul... Dar stiti si voi cum este. Ne vine sa o mancam d edraga ce ne este dar in acelasi timp seara cadem ca secerati. Iar ea nu pare nici macar obosita desi merge toata ziua, cotrobaie, rupe, arunca....

S-a trezit, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Riana, felicitari pt grasunel! Sunteti o familie f frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaani, Crina!!!

oooo, Rianna, ce bine ca ai venit cu vesti. Felicitari pt bebe Andrei, sa creascca mare si sanatos. Tie iti doresc putere multa si rabdare sa ii cresti pe puiuti cum se poate mai bine. Daria, chiar nu ma gandeam ca un bebe asa mic poate fi gelos. Sper sa ii treaca repede. Daca ai nevoi de ceva, striga si pe-aici.

Biky, sanatate, sa va faceti repede bine. Hai ca am dat ieri cu flitu, sper sa vina si pofta de mancare.

Carmen, vad ca stai degeaba toata ziua, iote ce mare e iarba...hai ia coasa si la munca, nu mai pune copilu sa smulga fir cu fir.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

TA TA TAM am vesti!!!
Demisia Ioanei partea a II-a: pe 21 mai este ultima zi la “scarbici”. Pe 22 mai va fi prima zi la noul scarbici. Uraaa! Sper sa fie un nou inceput … bun.

Varsta lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

TA TA TAM am vesti!!!
Demisia Ioanei partea a II-a: pe 21 mai este ultima zi la “scarbici”. Pe 22 mai va fi prima zi la noul scarbici. Uraaa! Sper sa fie un nou inceput … bun.

Varsta lui Matei

oooo buuuun, bravo!!! sper ca ai consultat astrele inainte sa alegi scarbiciu asta nou

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Rianna, felicitari. Sa-ti traiasca bebe Andrei, sa creasca mare si voinic si sa fie la fel de papacios ca acum. Daria sa-i treaca gelozia.

Ioana, sa fie intr-un ceas bun si sa ai mult noroc la noul loc de munca.

Noi am facut azi vaccinul - ala de un an - Infarix. Deocamdata a picat rupt de oboseala. Sa vad cum se prezinta la trezire.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput