Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 19
gabi78 spune:
ioanaradu stiu pe cineva care face masaj dar nu si reflexoterapie. Problema e ca tipa asta trebuie dusa si adusa acasa pentru ca are probleme cu vederea. Incerc sa ma interesez si de altcineva si iti spun.
biky te rog ai mare grija de printesa mica si mai ales cu atita antibiotic. Eu sunt patita cu Tudor, care a luat 12 zile antibiotic oral si injectabil si i-am dat stomacul peste cap si am ajuns in spital. Sa ii dai Biotics, Ecoflorine sau Enterol musai. Sanatate multa!
Ma bag sa vad poze si revin dar astea erau urgente.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
ioanaradu spune:
Acum sa continui cu “povesti” de la interviuri:
Ma duc eu la 2 interviuri la o banca. La al 3-lea trebuia sa ma vad cu seful departamentului unde ar fi urmat sa ma angajez. Buuun. Cele de la resurse umane imi dadusera ok-ul, ma intrebasera cand pot sa incep, m-au prezentat si la potentialele viitoare colege. Vine ziua cand sa ma vad cu seful direct. Ne conversam noi vreo 40 min timp in care ala se benocla la verigheta mea, dar eu credeam ca se uita intr-un punct fix … pur si simplu. Mentionez ca la banca respectiva mai lucreaza 2 fosti colegi de facultate de ai mei. Aia erau super incantati, ca intrebasera si ei si primisem ok-ul si urma sa fim colegi. Nu mai ramanea decat sa-mi termin eu preavizul si sa incep la ei. Ma suna prietena mea si-mi zice: am o veste proasta. Ma gandesc de 2 zile cum sa-ti spun, dar mai bine iti spun adevarul. Seful X nu vrea sa te angajeze. Explicatie: e draguta, poate ca e un om bun, dar e maritata si are si copil. s-a iscat un adevarat scandal, ca abia acum au inteles ei de ce fusesera refuzate vreo 5-6 persoane inaintea mea, chiar daca pareau ok pt postul respectiv. Numai ca de data asta nu mai avea ce motive sa invoce, asa ca pana la urma a spus adevarul. Am ramas putin marcata la faza asta, dar tot raul spre bine, ca mi-am gasit in alta parte.
Asta asa … doar ca informare.
Si da … incepusem si eu sa-mi consult horoscopul, sa vad ce ma mai asteapta!
Va pup si va multumesc pt gandurile voastre!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
gabi78 spune:
Carmen va invidez sincer pentru linistea si aerul curat pe care le aveti. E foarte frumos la voi!
Ioana chiar nu stiam daca ai dat sau nu ai dat demisia ca plecasesi sa o inregistrezi si nu mai stiam nimic sau am sarit eu daca ai scris. Pai, daca deja ai si gasit altceva .... sa fie cu noroc! Ai verificat pozitia astrelor?
Si roxi iti zice la fel ...
Rianna Felicitari! M-au emotionat teribil pozele tale! Sa fiti sanatosi si fericiti. Intrebare: de ce il bagati pe Andrei in prosoape in apa?
La Multi Ani! sarbatoritelor Elena.2006, Crina_mio, Yrrol_13! Sa fiti sanatoase si fericite!
gabi78 spune:
Fetele nu am gasit nici o veste de la Iunia. Ce s-a intimplat la analiza de ieri? Cum a iesit?
carmenefr spune:
Bravo Ioanaaa! Sa dea Dzeu sa-ti fie mai bine la noul job.
Carmen ce frumos e acolo la vooooooi...
anaalina spune:
Rianna pe bebelusul Andrei , sa fie sanatos si sa pepe bine si sa nu supere fetele.
Ioana si de baut cand bem , ceva cu tarie , ca de cafea te ocupi in fiecare dimi???
Biki nu stiu daca te ajuta cu ceva , dar cica gentamicina nu doare, a facut si Catalina 5 zile dar urla mititica cand ii baga acul , apoi se linistea. Lasa ca se face repede bine cu injectabil, sa va faceti bine
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
anaalina spune:
Mai ANNE ce ma mai rad cand vad cat de repede te muti tu dintr-un loc in altu.Saptamana asta licuiti in AZORE??? Cum e acolo?
Mie imi e greu sa ma mut de la o adresa la alta nu mai termin cu impachetatu.... ce oi face cu caratu??
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
carmenefr spune:
Hai ca imi trimisese mesajul de 2ori...nu situi ce a avut situ' azi...ca n-a mers prea bine...
paxela spune:
Rianna felicitari sa fie sanatos si sa creasca mare
Ioana sa fie intrun ceas bun , oricum mai rau ca raul nimic nu poate fi
cat despre interviu ,mama avea un sef, sau ma rog asociat ceva de genul, si el angaja la feteee, ca secretare, juriste, conditia, sa fie sustinute financiar , sa nu stea cu chirie si etc, pt ca el era f rau platnic si ca cineva sa stea la el trebuia sa nu depinda de banii lui
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu