Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
gabi78 spune:
Fetelor vad ca multe va bagati sa dati capsuni ... eu inca nu i-am dat. In scimb manica zarzareeee .... de iti vine apa in gura linga el.
Da, Biky e asa cum spune Alina, nu doare gentamicina si e de preferat sa gasesti o asistenta de la dispensar sa ii faca. Au dexteritate si jap imediat ii baga. Lui Tudor i-a facut un prieten de familie care e asistent pe ambulanta si i-a facut incet ca ii era si lui mila sa ii faca si normal ca piciulica nu avea rabdare, dar primele pe care le-a facut la dispensar, nici nu si-a dat seama ca i le-a facut. Nici macar la Fortum, care usturaaaaa.
Nu imi spune si mie nimeni nimic despre Iarina?
Ma bag la somnic. Am fost si am sarbatorit cu o prietena ca a ramas si ea in sfirsit gravida la 36 de ani! Si cum ea nu beu am beut eu si pt ea ... hic!
Va pup! Sa aveti o noapte linistita!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iunita spune:
buna!
gabi suntem bine, sarut mana. mii de scuze dar nu am apucat sa intru deloc. are un tranzit mai lenesh, rezolvam cu dieta. sunt moarat de oboseala. incerc sa mai intru maine. pup!
ioanaradu spune:
buna dimineata!
poftiti la cafea! pt doritoare avem si cafea cu rom sau cu uischi sau ... sau ... cu ce mai vreti!
iunia pupam iarina constipacioasa!
pupam si pe caterina virusata! mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Ioana pai daca pe tine nu te-au vrut maritata si cu un copil... pe mine nu ma mai vrea nimeneaaaaaaaaaaa
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
karla32 spune:
Buna dimineata!
Io vreau cafea! Ca de obicei sunt chiauna! Luca e cam fomist! Bea bibe la 22,30, se trezeste si la 2,30 urland dupa lapte...ma stie tot blocul. trebuie sa il iau dupa mine in bucatarie si sta pe blat pana prepar laptele. il bea, se intoarce pe partea cealalta si doarme dus. iar eu...stau inca vreo ora cu ochianele in tavan si la 6,30 ma dau jos de-a busilea...nu stiu ce e cu el! Sa vedem cat l-o tine. Sper ca nu prea mult ca ma ruuuupe!
Ioana, pai cum te duci tu femeie la domnii bancheri cu verigheta, maritata si cu un copil? Nu stii ca ei au nevoie de oamnei seriosi!???? Hai sa fie intr-un ceas bun noul job si succese! (sau succesuri? cum mai e corect oare???
)
rianna, sa-ti traiasca minunile! Iar Andrei sa fie un bebe cuminte si sa-ti dea voie sa oferi dragoste si Dariei!
pupam Caterina sa se faca mintenash bine! si pe mamica sa fie curajoasa!
Dar chiar asa Anne, cum e in Azores???
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
pisikuta spune:
buna dimi!
roxanici : si mie mi a dat ventolin inhaller, dar daca ti descriu metoda de administrare, vei intelege de ce n a mers cu nora-vesnic-miscatoare-si-fara-de-astampar. trebuia sa tai un pet, sa i fixez pe fata partea larga iar la caput ingust sa fixez dispozitivul ventolin, sa dau 2 pufi si sa i tin masc aia sa inhaleze pe gura 30 secunde. nici macar la simulare n a stat nora...si schema de administrare era cam asa: o tura, tura 2 la 30 min, tura 3 la o ora, tura 4 la o ora juma', apoi din 4 in 4 ore, inclusiv noaptea, timp de 24 ore. in ziua urmatoare din 6 in 6 ore. mai stii ce schema de administrare ai avut si cum? sar'mana, nora zice ca i da lu' rareshoi...
ioanaradu : mai ioana, citeam si ma gandeam, si noua cine ne mai face dimineata cafeaua? si cand ajung la zi, iaca, era facuta! ma bag si eu. sa ti fie cu noroc noul job! grija mare la sefi, tre' sa fii tu fara sexoasa, ca nu degeaba te o fi refuzat ala la angajare, animalu' pervers!
carmenefr : misto poze cu teo 'purcel' si cu pisicel. stii ca avem si noi pe pis gri si pufos, o cheama pelush si seamana cu a voastra..? numai ca ea, saraca, e ejectata de tati in curte...
biky: vai de voi prin cate treceti...buni a norei i a pus odata sosete cu otet de mere, la febra, si i a scazut...nu sint eu pro medicina traditionala, dar daca tine, de ce nu? am trecut si eu prin faza cu neincrederea in diagnostic si medic, asta din firea mea pesimista si circumspecta. in timp, dupa ameliorarea simptomelor, m am calmat si am reusit sa ma stabilizez la un singur pediatru. sa aveti grija de voi.
elena2006 : LMA si de la noi! sotu', marfa, ce sa comentam, ca n filme...
fetelor, ce tratamente ati primit ptr tibia curbata ? stiu ca am citit la un moment dat doua mamici cu problema asta la fetite. si loli pare cam cracanici, mai ales cand merge...
pupim stupul, o zi buna! mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
carmenefr spune:
Am venit si noi de la dr. Ne-a dat trimitere pt exudat faringian, am facut si ror-u',a urlat cand a vazut dr, s-a matait un pic la intepatura
Pisikutaal nostru e persan, si din pacate a fost baiat, ca aranjam de-o lipeala cu Pelusha voastra
Patronelu' + Pelush= love , bine, daca a voastra e fetita...ca io nu tin pisoi "atipic" la usa
ioanaradu spune:
pisikuta stai linistita ca si pana m-oi instala la noul job, cu calcularet si toate cele, va fac cafeaua inainte sa plec de acasa. mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ralualexandrei spune:
Rianna felicitari si multa sanatate!!!
Ioana bafta la noul tau loc de munca.Ce porc tipul de la banca
Biky multa sanatate Caterinei,Andrutza cum mai e?
Iunia intra si zi ceva!!!!!
Elianna noi cu trei copii suntem deja "expirate"
Noi suntem bine,obositi,adica noi parintii,ca ei copiii nu obosesc in veci,tusea a disparut ,muci mai sunt putini.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elena_p_2006/Elena_p_2006.jpg)
Elena.2006 spune:
Ioana ce pot sa iti spun e ca fac discriminare.Asta am patit si io de curand, tot in acelas domeniu, si tot cu un tip.M-a purtat la interviuri de cateva ori, ca deh, nu era hoatarat si...in final a ales un tanar, necasatorit si cu f. putina experienta...Lasa, poate ca nu era locul tau acolo...mult succes si sa iti fie mai bine.
Spuneati ca ati inceput sa le dati capsuni, kiwi, toate fructele astea cu seminte mici.Eu nu am incercat pentru ca doctorul mi-a zis sa nu ii dau acum.Voua v-a dat voie?ati intrebat?Ce-i drept acum ne-au aparut niste bubite, o reactie alergica la ceva...nu imi dau seama de la ce si ne-a prescris Romergan.Stiu ca e cam controversat...dar i-m dat.Ce parere aveti, ati dat careva?
Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze