Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
radcarmen spune:
Neatza!
Intru si eu pe fuga pentru ca saptamana asta nu am timp de forum.
La multi ani cu sanatate Elena.2006!
Felicitari noului mergaret Luca si mergaretei Caterina pe care mama ei a uitat sa o laude.
Imi pare tare rau ca sunt bebei bolnaviori, sper sa se faca repede bine si sa le revina pofta de mancare. Sincer cred ca e un stres enorm sa vezi traind copilul tau cu aer in loc de mancare. Dar s-or termina ei virusii astia odata?!!!!! Pupam toti bebeii bolnaviori si mamicile lor!
Diana mi-i si inchipui pe toti din compartiment cu parul cret si cu nervii armonica incercand cu disperare sa obtina macar juma de ora de liniste. Oricum felicitari ca ati avut curajul sa mergeti cu trenul cu un copil de 1 an pe o distanta asa de mare.
Noi azi mergem sa facem ROR. Am iar emotii, stres. M-am saturat de vaccinurile astea.
Va pupam cu drag si sa aveti o zi minunata si linistita siiiiiii...cel mai important, sa se faca bine copilasii.
Pentru cine are vreme, aici sunt poze de la iarba verde de acasa.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/biky/biky.jpg)
biky spune:
BUNA!
Ieri Caterina tot nu a mancat, iar aseara a vomat tot laptele cu biotics-ul si Ospenul la un loc.....Pe la 22 totusi a baut un bibe cu 260 ml lapte.
Asta-noapte a facut temperatura 39.2, dar cred ca avea mai mult dar nu am lasat termometrul sa tiuie, i-am pus un supozitor cu novocalmin pe la 4.30 si pe la 5 a mancat 230 ml lapte pe care nu l-a mai vomat. tuseste si are nasul infundat.....cred ca am pus-o tura asta!
La ora 10.30 trebuie sa ma duc cu ea la spital sa o vada doctorul!
Va rog tineti-mi pumnii sa nu fie ceva foarte grav si sa ne opreasca la spital!
VA ROG...ganditi-va si putin la mine!
Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by biky
BUNA!
Ieri Caterina tot nu a mancat, iar aseara a vomat tot laptele cu biotics-ul si Ospenul la un loc.....Pe la 22 totusi a baut un bibe cu 260 ml lapte.
Asta-noapte a facut temperatura 39.2, dar cred ca avea mai mult dar nu am lasat termometrul sa tiuie, i-am pus un supozitor cu novocalmin pe la 4.30 si pe la 5 a mancat 230 ml lapte pe care nu l-a mai vomat. tuseste si are nasul infundat.....cred ca am pus-o tura asta!
La ora 10.30 trebuie sa ma duc cu ea la spital sa o vada doctorul!
Va rog tineti-mi pumnii sa nu fie ceva foarte grav si sa ne opreasca la spital!
VA ROG...ganditi-va si putin la mine!
biky suntem cu gandul la voi, il rugam de DD sa nu fie grav si sa treaca repede sa nu fie nevoie de spitalizare. Doamne ajuta!
![](rugaciune.gif)
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Crina_mio spune:
biky - tinem pumnii sa nu fie nimic grav la Caterina
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
Buna dimineata! Imi fac mea culpa ca n-am mai scris, dar si acum sunt pe fuga.
Am intrat doar sa o incurajez pe Biky. O sa fim cu gandul la voi si o sa fie totul bine, ai incredere!
Sanatate la bolnaviori!!
Revin spre seara!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ioanaradu spune:
Buna dimineata aproape de pranz!
Cafea s-a facut … s-a baut … ma bag si eu la un cappuccino.
Multa sanatate bolnaviorilor sis a vina cu vesti bune!!
gabi78 te rog ajuta-ma!! Poate stii, poate cunosti, poate auzi … vreau o persoana priceputa cu “mana buna” pt masaj si reflexoterapie. Pt mama!! Este urgent! Daca se deplaseaza si la domiciliu e si mai bine. mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elena_p_2006/Elena_p_2006.jpg)
Elena.2006 spune:
Multumesc de urari, ASTA DA SURPRIZA!Am incremenit cand ai scris Roxana si m-am mirat zicand ma da de unde stie, ma?
Roxanici ce mai ,nimic nu iti scapa.Sigur ai aflat de "dincolo" ca ieri am devenit mai batrana cu un an....din cauza asta nu am mai zis nimic..
Cea mai mare surpiza mi-a facut-o sotul, care s-a prefacut ca a uitat si s-a intors acasa ca si cum nimic nu s-a intamplat.Eu imi ziceam in sine mea ca sigur a uitat, de, stresul de la munca...etc.Am zis sa mai astept pana seara sa vedem...poate, poate, sa ii dau omului o sansa..si, surpriza...scoate omul buchetul de trandafiri, sampania si bombanele de cioco.Ce mai, m-a lasat masca.Gata, imi trecuse depresia ca am mai imbatranit cu un an.O aman pentru la anul cand oricum schimb prefixul
Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/biky/biky.jpg)
biky spune:
M-am intors!
Caterina a capatat un virus...ADF..ADC...nu mai stiu cum i-a zis doctorul, oricum pe reteta mi-a scris adenoidofaringoconjuctivita sau cam asa ceva, caci in dementa mea am uitat reteta la farmacie.
Ne-a zis sa continuam cu Ospen inca 2 zile si ne-a dat 3 zile gentamicina injectabila si prendinson la 12 ore. nu as fi vrut sa-i fac injectii, dar pentru refacere mai rapida si revenirea poftei de mancare, combaterea febrei, cica, trebuie!
Mah, eu nu mai am incredere in niciun doctor si in niciun tratament! Sau poate sunt putin cam nebuna!
multumesc fetelor pentru incurajari si ganduri bune.....
rianna_stef spune:
Buna mamici si pitici...
Cu speranta ca nu ne-ati dat uitarii,intru si eu sa va anunt ca am nascut pe 5 mai 2008,un baietel,Andrei, de 3600g,54 cm,cezariana bineinteles,un mancacios,ar sta toata ziua la tatica,e opusul Dariei;adica ea e blonda cu ochi albastri si tenul alb si par putin,el e brunet cu par des si mai creol la ten;deocamdata are ochii albastrii ,dar mai vedem...
Eu sunt bine,mi-am revenit la fel de repede ca si prima data ,doar ca de data asta a fost mai dureros si am ramas cu o burta mare,mare
Daca va intrebati cum ma descurc...deocamdata bine ca e mama cu mine...mai vedem saptamana viitoare cand voi ramane singura cu bebeii.O sa-mi fie greu pentru ca Daria este geloasa,cu toate ca ii face mai-mai si ii da pup cateodata ii surprind o privire atat de trista de mi se rupe sufletul,si incerc pe cat posibil sa o iau si pe ia in brate sau macar sa-i vorbesc si sa incerc sa o atrag si pe ea langa mine.
Cam atat am avut de spus,nu pot raspunde la nimeni pt ca evident sunt in urma rau de tot si nici nu cred ca voi recupera vreodata;eu va doresc numai bine,sanatate voua si la micuti si daca vreiti sa ne vedeti poftiti AICI
Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)