Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
martutza spune:
buna seara
Victor e mai bine dar ne luptam cu stomatita produsa de antibiotic.A fost imposibil Manuela sa-l ung 2 zile cu glicerina pentru ca a alergat prin casa si si-a spart buza de gresie si nu ne lasa sa-l atingem.Mi-a sarit inima cand l-am vazut plin de sange .Azi l-am uns bine de vreo 3 ori sa nu-i scartie noua suzeta
.am avut circ 2 zile ca o muscase(avea taietura mare) pe"suzi"iubita lui si eu am aruncat-o sa nu se innece.Cam 2 ore ne chinuiam sa-l adormim cu alta suzeta,urlete si lacrimi de crocodil si cand ii ziceam uite mami pe "suzi" tacea si cand ii dadeam suzeta noua o lua,o arunca de podea si se punea iar pe plans.E cam posesiv cu lucrurile lui
;singurul lucru bun la varsta asta e ca uita repede.
Anamana,Iunia,Laur _oana si cele care va simtiti cu musca pe caciula sa va mutati nene la mamici de 2006 ..ce cautati cu geniile alea aici sa ne eclipsati ?
.Felicitari puiutilor destepti si lui Matei cel cuminte.
Carmenfr,Alexa,Florin_a multa putere voua si puiutilor sanatate.
Vlad dansatorul nu vrei sa faci o trupa cu Victor? Ca asta al meu si bolnav si tot danseaza pana cade in cur.
Diana_jors l-ai cam tinut la secret pe Alex.bine ca ti-a venit mintea la cap ca de acum sa te tii coada la usa voastra.
Pentru Laura_oana un mesaj de la mama mea care i-a vazut baiatul in poze:"ai o minune de baiat cu niste ochi si sprancene mortale.o sa moara fetele dupa el peste 15 ani"
pentru Anamana de la sotul meu :"va rog trimiteti fata sa dea meditatii lui Victor.Poate pe ea o asculta ca e si frumoasa si desteapta.Platim noi si drumul si cazarea
".
Gabi macar in Bucuresti ne-om vedea si noi ca la Ploiesti nu am mai ajuns.Ajung in weekend dar am o intalnire cu o clienta la Breaza sambata iar duminica plecam devreme sa ajungem la un gratar in famili asa ca nu stiu de vom avea timp de intalnire.Daca da..te sun.
Mady de 3 zile incerc sa te sun ca nu am avut comp sa-ti felicit sprancenatul cu bucle.Da un sms cu noul nr de tel.Pana atunci accept acu intarziere urarea mea:"Sa va traiasca baiatul,sa fie sanatos,norocos si destept.Sa traiti multi ani fericiti tu si sotul sa va bucurati de realizarile lui.[pup]
Daca reusesc sa mai incarc poze si filmulete (evident fara sonor ca barbatu era cu mintea in fusta alteia cand a luat camera)v adau de veste.Pana atunci pupici multi la toata gasca.
Iunia maine ne gandim la voi si vorbim cu DD sa fie totul bine.
Va imbratisez cu drag tot io
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
martutza spune:
am revenit
deocamdata cateva POZE
miercuri filmulete,ca sa nu uit mi-am propus sa intru miercurea si duminica si in rest sa mai fac ceva cu puiul meu,o meditatie,o limba straina,calarie,snooker....nu de alta dar sa nu ne facem de ras pe 1 iunie
hai va pup cu drag.
sa aveti o saptamana buna cu mult spor in toate.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
ioanaradu spune:
buna dimineata!
haideti la cafea! mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Crina_mio spune:
Buna dimineata,
Iona multumim de cafea, chiar am nevoie. Tocmai am aflat o veste foarte proasta si as avea nevoie de rugaciunile voastre. O prietea, care abia a intrat in luna a 7-a diagnosticata cu preeclampsie se simte foarte rau si risca sa-si piarda bebelusul. Asa ca va rog sa va rugati pentru sanatatea ei si a bebelusului ei. Astazi la ora 9:30 urmeaza sa i se faca investigatii. Sper ca DD sa o ajute pe ea si ingerasul ei si sa fie ambii sanatosi. Doamne te rugam asculta rugaciunile noastre si ai vegheaza asupra Andrei si a ingerasului ei
.
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/biky/biky.jpg)
biky spune:
buna fetele!
Cand s-au mai linistit putin apele cu bolnaviciosi...am inceput noi!
Caterina are putin rosu in gat (sau cel putin asa a zis dr. sambata), febra, muci pana in poala, conjunctivita (dar cred ca e pe trecute) si mai nou tuseste... nu stiu daca de la muci sau nu. Luam Ospen la 12 ore, nurofen, sterymar, iar noaptea face temperatura mai mare si ii pun cate un supozitor de novocalmin. Am cam cotit-o un an de zile, dar acum ne-a plesnit bine! Mananca extrem, extrem de prost, dar bea foarte multa apa in schimb! Ne muncim cu siropurile intrucat nu accepta nici unul si il dam cu seringa mai mult fortat, si uneori il vomita si pe ala! Daca nu o sa reusim cu siropurile, probabil va fi foarte greu....ne va pune branula ca sa putem termina tratamentul....Sa stiti ca am incercat cu siropul in lapte, apa sau ceai la bibe.... dar simte gustul si nu le bea! mai stiti alta metoda?
Andra e si ea racita si ia ampicilina, paracetamol si paxeladin... doctorul zice ca mai bine aducea din Grecia un grec decat un virus grecesc
Speram sa fie bine si sa nu ajungem la branula sau in spital!
Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
ane2200 spune:
Vin si io la cafea, mare, tare si dulce
Crina, ne rugam pentru prietena ta si bebelusul ei.
Iunia, suntem cu gandul la tine si la micuta Iarina. Speram ca totul va fi ok.
Laina, in inimile noastre este intotdeauna loc pentru inca o rugaciune. Ne rugam si pentur voi.
Marta, pupam Victoras sa-i treaca buba si sa nu mai fie bolnavior.
N-am apucat sa vad poze, dar promit sa recuperez.
Va pup pe toate si revin.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Crina_mio spune:
Iunia tinem pumnii sa fie bine astazi
Iarina
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
An@ spune:
quote:
Originally posted by carmenefr
An@ noi stam in Titan, si avem pediatru la Pol Titan.Suntem la dr Dinulescu George, la inceput n-am fost multumita de el, acum e ok...are si o asistenta super de treaba.
Bafta!
poze cu Teodora
povestea nasterii Teodorei aici
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
Carmenefr, multumesc mult pt raspuns
![](pupic.gif)
mami de Ana (22 mai 2007)
magdalena76 spune:
Buna fetelor!
Prima data vreau sa-mi rezolv restanta de vineri ca m-am luat cu treaba (la scarbici) si am uitat sa raspund si dupa asta ma bag la citit din urma.
Amma23 la noi problema este ca numai eu gresesc. Sotul meu nu greseste niciodata. La el altii sunt de vina si el intotdeauna are scuze si este curat ca lacrima.
De ex eu sunt de vina ca nu i-am spus sa faca nu-stiu-ce, daca ii spun sa faca ceva inseamna ca-i dau ordine si nici asa nu este bine. Daca nu-i spun si fac eu inseamna ca-l verific, daca nu vorbesc cu el inseamna ca fac pe victima...si multe altele. Ideea de baza este ca el nu e niciodata de vina ci ceilalti sunt. La asa atitudine a ajuns sa-mi fie foarte greu sa fac compromisuri, pt ca oricum nu este bine....si ma gandesc ca nici nu are rost .Mi-e frica ca o sa urmeze copilul, ca o sa-l zapaceasca de cap cu ce este voie si ce nu e voie.
Si ca un alt ex edificator (sa nu zici ca sunt nebuna dar este un ex stupid) eu nu-i dau voie lui vladut cu tel mobil (ca mi-a stricat deja 3 telefoane ) si nici cu telecomanda (din acelasi motiv). E eu ii spun copilului ca nu e voie si sotul meu, langa mine fiind, ii da telecomanda copilului pe motiv ca asa vrea copilu si nu trebuie sa-l contrazic (pe copil). Si ii spune copilului complice „ia, dar sa nu te vada mama ca vine si ti-o ia”.Asa ca Vladut ce sa inteleaga? Ca daca urla cand e tacsu’ langa el i se indeplineste orice dorinta si mama e aia rea care nu-l lasa sa faca ce vrea? Si problema nu e ce face acum ca acu’ ca este mic il mai strunesc dar cand o creste mare? Ce mai fac? Ce educatie ii dau eu copilului meu? Si asta doare enorm de mult.
Iar in legatura cu faptul ca socrul-meu fumeaza cu copilul in camera, sotului nu i s-a parut foarte grav acest lucru. Abia acum cand i-am gasit pantalonii copilului arsi de tigara si m-am enervat, a binevoit si el sa spuna ca o sa vorbeasca cu tacso’. Ca deh, trebuie analizat ce scuza a avut omu’.....asa ca ma lupt cu morile de vant.....
cam atat ca iar ma apuca nervii
ralualexandrei spune:
Saru-mana pt cafea Ioana,am nevoie,de fapt eu meru am nevoie de cafea,azi noapte Edy a fost marait tot dintii,i-am dat putin nurofen si parca la ajutat.
Iunia cu gandul si sufletul la tine sunt si la Iarina.Da Doamne sa fie bine.
Martutza pupam ochisori frumosi de Victoras harnicutz.
Biky muuulta sanatate tizei mele si Caterinei,nu stiu ce metoda ai putea sa mai aplici cu cea mica in ce priveste medicamentele,asa face si Edy si Maria le vomita sau refuza sa le ia dar eu perseverez.
Crina ne rugam pt prietena ta si bebicul ei,sa fie bine.
Diana nu mai discredita baiatul ,e un copil inteligent si copiii inteligenti is greu de crescut
.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3