Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 12
iunita spune:
buuuuunaaaaa!!!!
SUNTEM BINE!!!! a fost ok si azi, iarina a fost cuminte, a papat bariu. Analizele sunt bune toate. Mai avem maine o tura si gata!!!!! Va multumim pentru ajutor si incurajari!
Laina tienm pumnii sa fie totul bine, sa nu aveti probleme.
Crina pt prietena ta ! Sa feie totul bine atat cu bebe cat si cu ea!
Martutza pupam boticul lui Tash sa treaca buba repede repejor. hai, sa va faceti bine repede ca acusi acusi vine 1 iunie!
Magda multa mmmmmmmm mmmmmmmmmmm si integrare in UE lu socra-tu.. sa ii stea in gat tigara! sa iic rape plamanii si sa-si dea foc la chiloti!
biky sanatate multa si sa nu ajungeti la branula! io cand iarinanu vrea sa bea ceva ii bag cu seringa de la panadol direct in gat jeap jeap , ii inchid ciocu si dupa ai aii dau bibe ron cu ceai ... nu e prea delicat dar daca trebe trebe....
cam atat pt moment..ma duc sa ..ete da..numa duc s afac nimic, ma duc sa ma hodinesc.. d emaine vine si bona..azi e ultima zi in 2...am sa profit de ea!!!
magdalena76 spune:
Martutza ce baiat mare si frumos ai! Imi place zambetul ala ghidus. Va pupam si va uram sanatate multa.
magdalena76 spune:
Biky multa sanatate Caterinei. In materie de luat siropuri la noi merge doar metoda fortat, altfel.....nu vrea.
carmenefr spune:
Magda e teribil de dificila situatia in care esti...Eu cred ca pana nu se va schimba el, nu-si va da seama ca si el greseste-si sa recunoasca treaba asta-, io zic ca nu vei putea face casa buna cu el.Iar cu educatia...iar e greu cu el care face invers ca tine...
Noi avem niste rude la tara, au o fetita de 4ani...exact ca si voi, maica-sa o invata de bine, ii spune unde greseste...spre ex,ultima data se juca cu Teodora, la o combina muzicala, voia sa inchida usita de la cd, care era deasupra combinei.I-a prins Teodorei un deget, si i-a julit un pic pielea de pe deshtuc.Bineinteles ca a mea a inceput sa planga, mai mult de sperietura...maica-sa tot o invata ca tre' sa fie atenta cand se joaca cu pitici mai mici, ca ei sunt mai fragezi...
Vine si taca-su in camera, afla toata povestea si ce replica ii da neveste-sii:" lasa, ca si lu' a noastra i s-a prins mana cand era mica...!" Am ramas masca.Si bineinteles ca mama ei e aia reaua, care nu-i ia nimic dulce atunci cand n-are bani, taica-su ii face toate pftele...da', el e cel bun.
Maica-sa o cafteste, el o ia in brate...Sper sa nu ajungeti si voi acolo, Magda
carmenefr spune:
Biky nu stiu ce metoda ar mai fi de dat siropelul pe gat...Ca nici a noastra nu mai vrea nici unul...Mare chin, pana aplic metoda Iuniei.
Noi suntem mai bine,cred ca e pe final raceala, multumim de grija
A, si am o fata care e la dieta...
biky spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri.... deci nu exista solutie magica in a lua siropele... deci fortat...jeap-jeap in fundul gatului cu seringa si gata!(io poate greseam ca ii dadeam mai in buza, asa... si o apasam pe falci ca sa inghita)
Magda- conteaza foarte mult sa fiti amandoi la unison... opiniile voastre diferite il deruta pe Vladut, cum l-ar deruta si daca tu azi ii zici una si maine faci alta..... Nu stiu ce sa zic, dar ar trebui sa-i explici si sa-l faci sa inteleaga ceea ce este bine pentru copil si pentru educatia lui! E greu, stiu, dar insista pe seama copilului si pentru binele lui!
Crina_mio- cele mai bune ganduri pentru prietena ta si speram sa auzim de bine!
raluaalexandrei- pai, bine, mai cocoana....si cum ii dadusi noaptea nurofenul lui Edy? pe maraitul dintzos!
Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
florin-a spune:
Biky-incearca sa dai siropelele cu lingurita amestecate cu papica ei preferata.De ex cand trebuia sa dau Anei Eurespal si nu il vroia nici cu bine nici fortat il amestecam cu iaurt si gata.Incearca ..poate merge
Branula -Ana a avut de 2 ori(odata in spital)si odata la domiciliu cand nu am mai vrut sa merg la spital nici in ruptul capului si venea o vecina(asistenta)si ii baga tratamentul.E greu , stiu, eu nu am avut nicioadata branula si ea mititica in 1 an de 2 ori dar daca trebuie trebuie.
Sanatate mult si pupici la albinuta sa se faca bine
tzuna spune:
Buna!
Am vazut si eu pozele cu Victor, o scumpete de baiat dar abia astept sa-l vad asa in carne si oase la intalnirea bebeilor.
Ce mai facem noi? pai nu prea bine. Maria iar vomita, nu mananca, nici nu mai stiu ce sa spun. Azi noapte a baut lapte cu cereale la ora 0.30 (ca la culcare nu a vrut) si la ora 2 vomita de mama focului. S-a trezit plangand rau , am ridicat-o si a inceput. pana nu a vomitat tot nu s-a oprit. Asa ca a urmat schmbarea pana la piele, taica-su mort si el de somn spala cu spor pe jos si stergea mobila dupa care ne-am culcat cu totii pana dimineata la 6 cand s-a trezit maria ca-i era foame si a baut laptic. si de atunci nu a mai mancat decat 2 linguri cu mar ras si 3 linguri cu ciorbita de pui. Nu face febra, nu are scaune proaste, doar sughite toata ziua si i se aude burtica bolborosind.
IUNITA- spune-mi te rog cum a luat Iarina bariul? a vrut ea sa-l bea sau i-au pus sonda? Si exista efecte adverse dupa? rezultatul l-ati primit pe loc?
Va doresc tuturor o zi placuta.
biky spune:
Daca manca, da.... ar fi fost o solutie, dar nu mananca, asta e problema...ieri a mancat branza cu mamaliga vreo 60 de grame si cativa biscuiti... deci... nu aveam in ce mancare sa-i pun siropul! Si am incercat-o mai intai cu mar cu biscuit, banana cu branza, iaurt cu fructe...apoi mai la pranz cu ciorbita...pai as consuma cate un ship pe zi punand in fiecare mancare cu care o incerc cate 5 ml si ea sa nu manance!Si chiar daca ar mancaa, si nu termina tot, nu as fi stiut ce cantitate de medicament a luat!
Grele maica....si incurcate caile Domnului!
Dar inca mai sper ca nu o sa ajungem branulate....
Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)