Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Amma23 spune:
Magda, daca nu are momente cand recunoaste ca greseste si-si recunoaste orgoliul prostesc (direct sau indirect) ia-ti copilu' si dispari de acolo.E de rau si pentru tine si petnru Vladut.
Io ma rog sa va ajute Dumnezeu sa fie cum e mai bine pentru tine si pentru printisor.Aduna-ti dovezi si martori.Socru-to ar trebui sa stea la Socola, no offence. Pupam cu drag
Biky si noi tot cu forta ii dadeam medicamentele.Cand a avut Lucas gastroenterita ii dadeam si apa cu seringa mica de la vitamina D. Cu aia mare de la panadol n-am reusit.Sanatate gagicilor.
Ai vazut, Iunio...Doamne ajuta in continuare.Nu se apropie boala de argintu viu :-)). Spor la ...hodina.
Ma rog si pentru Andra si puiutul ei sa fie bine si sa fie sanatosi amandoi.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralualexandrei spune:
Biky nurofenul i l-am dat dupa metoda Iuniei dar asta dupa ce l-am alergat nitel prin pat ca m-a vazut cu seringa.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elena_p_2006/Elena_p_2006.jpg)
Elena.2006 spune:
Vazut poze cu Victor, ce mai, un cuceritor!Multa sanatate !
Biky sanatate si voua!
Laina te asteptam cu vesti .
Iunia ma bucur ca Iarina e ok.
Crina suntem alaturi si de prietena ta si de bb din burtica.
Diana io zic ca tot ce face Alex e normal, stai sa plece pe picioarele lui, atunci sa te tii.Lasa ca mai vedem mai incolo.A, si cred ca e bine sa il lasi sa cerceteze, sa studieze el tot, ce daca face dezordine?E normal ca sa fie curios si nu are rost sa il ingradesti.Eu asa fac, chiar daca e greu cu stransul dupa.Faza cu ciorapeii care ii trage din picioare, asa face si Adi cand il pun sa doarma, isi scoate singur ciorapii.
Carmen scump mai e Vladut cu dansul lui.
Carmenefr lasa draga fata ca o sa manance, bine ca si-a revenit .
Siropelele le dau tot cu seringa, cu japca ca sa fiu sigura ca nu le refuza.
Of, sper sa mai fie si vesti bune si bb sanatosi.
Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze
Crina_mio spune:
Fetele multumim pentru rugaciuni, sunteti niste dulci ca intotdeauna . Deocamdata, nu stiu ce teste pe care le-au facut astazi au iesit bine, sper ca DD sa faca o minune si sa nu trebuiasca sa o bage maine in operatie (asa le spusese doctorul Tutunaru ieri)
.
Vazut poze cu Victor, Alex si Vladut. Mai, mai ce mai flacai avem in stup.
pe toti. Si pana acum am vizionat pozici frumoase din franturi de viata ale Andrei. Doamne ce familie frumoasa si ce parinti tineriiiiiii!!!
Iunia ma bucur ca Iarina e bine, nici nu avea cum sa fie altfel.
Siropelele - cu mare chin, cu seringa si apoi tinuta repede de gurita sa nu mi le dea afara. Daca e nevoie noaptea de antitermic ii pun supozitor.
Carmen - Teodorei io fi dor de mancarea de prin plimbarile voastre (glumesc, normal, sa-si recapete repede pofta de mancare.
toti copilasii (am scris initial bebei, dar acum sunt copii mari, nu?!?!?) bolnaviori si pe mamicile lor.
Despre Laina - mesajul trimis de Iunia: am vb cu laina. e ok.. oarecum. adic a e numai un polip. nu necesita operare numa unguent si purgativ . gata si cu fundu lu tony.. mai vre-un fund la rand?!?!
Bine ca problemele or sa se rezolve mai simplu
piticot mic.
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
Edit: Am uitat ce era mai important. Carmen, parca tu ai iesit cu Vladut la petit, nu??? Uffffffff ce bine ca nu mi-a luat-o alta mamica inainte (sau mi-o fi luat-o pe mess?!?!). Ce zici o faci pe Maya (a mea nu a Arissei, ca sa nu existe confuzii) o nora?? Danseaza si ea, dar doar daca se tine de ceva (ca nu e inca in stare sa-si tina prea mult echilibru singura pe piciorusele ei), dar cum aude muzica, se agata de ce prinde si incepe sa dea din fundulet.
Si nu v-am spus ce bine a fost week-endul asta!!! Abia-l astept pe urmatorul . Si de data asta Roxana incep party de joi seara
. Cine se inscrie la party-ul nostru?!?!
B_Zara spune:
Siropel: pus in ceai sau lapte, ca pe gura mai greu..pierdem jumate. Crek aici tine de obisnuinta, ptca la Vigantol deschide singura gurita si e si mai rau la gust.Printesa e bine-merci la tara, maninca bine de tot, doarme e fericita...noi sintem mai varza fara ea! Stam in casa ca 2 prosti, parca nu ne gasim locu', ne foim unu' pe linga altu', parca n-avem ce face si cind ii mai vad si jucariile si patutuzu' In we am fost la ea, s-a comportat normal cind ne-a vazut..parca nu ne mai vazuse de 5 min. Iar la plecare io eram umflata de plins si ea statea in scaunu' de masa si facea "pa-pa" foarte vesela.Intrebare: ma gindeam, daca tot maninca asa de bine, sa o trec peste vreo luna pe lapte de vaca. Oare cum se face trecerea de la formula la laptele de vaca: treptat in combinatie formula+lapte de vaca sau direct lapte de vaca in dilutii treptate?sanatate si multi
copilasilor bolnavi si mamicilor necajiteMami de Ilinca 15.03.2007http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/Ilinca1An02?authkey=eDSdSaxo1YA
loradin spune:
buna seara,
in primul rand vreau sa urez tuturor piticilor bolnaviori multa ,multa sanatate!!!
Pentru ca am putin timp liber m-am hotarat sa va mai scriu cate ceva despre noi de teama ca ne uitati.
Am avut un week absolut "minunat" Nu-mi aduc aminte sa ne fi enervat Ana mai rau pana acum.Ba mai mult m-a pus pe ganduri si parerea unei prietene exprimate astfel:"vai de capul vostru mai incolo".M-am protejat si nu am intrebat-o ce a vrut sa spuna.Am banuit instant. Ideea este ca nu gasesc solutii. Deci ca sa intelegeti trebuie sa va povestesc acivitatile Anei din decursul unei zile si manifestarile pe care le are. Am sa o fac punctat ca sa nu va plictisesc.
1. Trebuie sa fie ca ea daca nu, se aseaza in fund si da din picioare.Desi o ignoram se enerveaza pana se face grena la fatza
2. A inceput sa ne arda palme.(uneori chiar dor) Degeaba i-am explicat ca nu e frumos ca "mai mai".Rade si ne da palme.Nici eu nici soatza nu reactionam cand rade insa nici bine nu ne este.
3.A invatzat sa desfaca fermoarul la patutz si se urca in picioare pe marginea acestuia pana cade si se loveste.Are "N" lovituri la activ si degeaba.Tu o iei de acolo si ii spui nu e voie ,faci buba si diverse ca ea o ia de la capat;vorbim cu peretii.Noi tragem fermoarul,ea il redeschide.Am intrat ieri la dus si l-am gasit pe al meu barbat in pragul disperarii.Nu am reusit sa tin pasul cu voi.Nu stiu daca si voi treceti prin asta.Pana acum mi-am zis"e ok,copilul are personalitate" insa deja incep sa ma intreb cum sa fac nici sa nu i-o suprim dar nici sa o las sa faca numai cum vrea ea.Nici eu ,nici ta-su nu suntem adeptii corectiilor fizice (nici macar in joaca).Dar ce alta solutie sa aplicam? E isteatza ,e receptiva insa ne alarmeaza atitudinea ei de dictatoare mica.Mama mi-a zis ca e vina noastra insa chiar nu e asa.
4. Daca iese afara si leaganul ei este ocupat(doar intr-un anumit leagan se da) urla de ne stie tot cartierul.A trebuit sa astept sa se elibereze leaganul"Acela" ca sa o pot da.
5.Am hainute cu care nu o mai pot imbraca.Eu o imbrac ea se dezbraca.Tot ce inseamna nasture si capse desface.E ok o sa ziceti dar ma credeti ca am avut dati cand am plans de nervi.Mi-a luat minute bune sa o conving sa ramana imbracata.Caciula si-o smulge,sosetele le arunca de cum ai lasat-o un pic singura(ca razbunare)
6.Are trei papusi.Una mai frumoasa ca cealalta.Si? Preocuparea de baza? Sa le scoata ochii,sa le smulga parul din cap.
I-am luat tone de jucarii.Le iubeste trei zile.Apoi revine la preocuparea de baza:tranteste usile de la sifonier si da cu palmele il ele cat poate ea de tare.Nu ai nicio sansa sa dormi in casa asta.Termina cu usile si incepe sa traga de scaunul de masa prin camera.Are o fortza de speriat.Parca am fi in povestea cu ridichea.Noi pe o parte ea pe cealalta.
Ar mai fi de spus dar ma opresc.Iar se ia Iunita de mine ca o vorbesc de rau pe Ana.
V-am spus toate astea nu ca sa ma vait ci in ideea ca-mi imi puteti spune unde gresim sau cum ar trebui sa procedam.Sau poate sunt eu nebuna si asa ar trebui sa fie.Pana acum am zis ca e prea mica insa la ce harfe are cred ca ar cam fi cazul sa luam masuri pana nu este prea tarziu.Ideea este ca nu stiu care ar fi acelea!
Hai ca am zis ca nu va plictisesc si tot am facut-o.
Pupacesc tot stupul si astept vesti de la voi(doar daca aveti timp si chef)
ioanaradu spune:
B_Zara noi cand am mutat copilul l-am dus cu totul. si cu patut si cu jucarii ... ca daca dadeam cu ochii de ceva, ma apucau crizele. intr-un timp imi scosese sotul si pozele de pe desktop. tu macar il ai pe sot acasa (macar asa sper). eu sunt huhurez, ca sotul e mai mult in delegatii.
laptele de vaca: trecerea am facut-o asa cand avea cam 3 mese pe zi de lapte. asa ca in ziua 1: din 250 ml de lapte = 220 ml formula+30 ml lapte vaca. ziua 2: cresteam cum 30 ml laptele de vaca si scadeam formula. dupa ziua 3, daca a fost ok, cresteam la fiecare masa cate 30 ml laptele de vaca, pana a ramas doar cu asta.
in prima faza s-a constipat, dar apoi i-am pus 1 lingurita de miere de salcam in bibe si ii dadeam si ceai de musetel si s-a reglat. la noi asta s-a intamplat la 7 luni. mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
iunita spune:
tzuna ti-am raspuns pe mess.daca nu ai primit sau dac amai ai intrebri te astept. am facut asta pt c anu mergea dc-ul
B_zara eu am trecut-o pe iarina pe lapte de vaca acum, la 1 an. din 330 ml in prima zi am inlocuit 30 ml, in a doua zi 100 si in a 3-a tot .. acu nu stiu daca o fost bine au ba.. asha m-a dus pe mine capul... ca dac anu imi lua 11 zile pana inlocuiam 30 30 30...
loradinsosete, caciuli, pantofi arunca si iarina, azi strigau soferii dupa mine DOAMNAAAAAAAAAA au cazut pantofii, DOamnaaaaaaaaaa CACIULA!! si tot asha. drept pt care iarinanu mai pupa caciula decat la temp sub 18 grade sau pe vijelie. jucarii noi avem degeaba c ale ignora. pungi, capace, oale borcane, carti, scaune orice e bun mai putin jucarii. cand o apuca isi ia un plush in brate si il iubeste d emama focului. da nu s ejoaca cu nimic.
cat despre partea "violenta" a problemei..ce sa zic.. sper sa nu ma injure cineva dar..am o prietena cu o fetitza de 9 luni la fel de atomica.. acu cateva zile au mers la un medic homeopat pt cu totul alte pb. doc respectiva printre altele a facut fetitzei si un "profil" si a rezultat ca e mai zbuciumata de fel..ma rog e mai complicat de explicat. cert e ca acu bea unc eiuletz potrivit .."speciei" ei...pf.. nu stiu sa explic . dar daca vrei intreb mai multe. va pup si .. fortza LAURAAA! Ah, da si eu plang de draci cand io o imbrac ea se dezbraca. pana la usa scarii ajung cu ea cu geaca desfacuta, pantofii scosi iar caciula..ehe..nici nu apuc sa ies din casa
gata, ma duc la nani..maine ultima incercare si am scapat...ooof... vai de curu nostru ..LA PROPRIU!
B_Zara spune:
Fetelor, multzam pt raspunsuri..asa ma gindeam si io sa fac, treptat formula + lapte de vaca.ioana.radu - si io am trimis fata la soacra cu tot cu patut, dar cu ala de voiaj, acasa il am p-ala de lemn . Nu-l demontez p-asta nici sa ma bati, k apoi se monteaza cam greu si io tot trag speranta ca o s-o aduc acasa in iarna si poate o dau la vreo gradinita undeva.....am o prietena care are o gradinita si mi-a promis ca daca maninca singura si bucatele, nu pasate, mi-o ia, chiar daca o sa fie sub virsta minima admisa la ea.iar jucariile...si io am dus-o acolo cu 2 saci, da' tot mi-au mai ramas neshte plusuri...uf...si da, si io o am pe desktop, pe tel mobil, avatar la mess, peste tot. Asa poate mai trece doru'...of!Sa aveti o noapte linistita!Mami de Ilinca 15.03.2007http://picasaweb.google.com/Sorin.Brinzaru/Ilinca1An02?authkey=eDSdSaxo1YA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madybulancea/madybulancea.jpg)
madybulancea spune:
Buna dimi...am revenit,nu ca am fi fost plecati pe undeva!!!
aaaa deci poze nu am caci nu am facut poze cu aparatul nostru si asteptam pozele de la fotograful care a fost si ne-a si filmat!razvan a luat dupa tava ata,seringa si chei de la masina,deci il fac chirurg!!!razvi e cuminte se joaca,plange cand nu vreau sa fac ca el dar ii trece destul de repede,afara ii place la nebunie sa alerge dupa copii mai mari,ii place la nisip si chiar se joaca destul de frumos,are 10600kg si vreo79 cm,zice mama,tata,papa,baba,ana,nana,face cu ochiu,se joaca cu masinile asa frumos,stie si el care e catelul,dar nu stie sa faca ca el,nu mai stiu ce mai stie sa faca dar oricum nu stie asa ca iarina sau maria pe care le pup cu mare drag...
imi pare tare rau ptr bebeii bolnavi sa le dea DD multa sanatate!
loradin la faza cu imbractul si la noi e la fel,imi fac la nervi pana iesim noi afara ca imi vine cateodata nici sa nu il mai scot,iar in rest eu zic sa o lasi sa planga in continuare,poti sa o duci sa o speli pe fata ca sa se linisteasca si apoi sa ii distragi atentia.eu asa fac mereu knd il apuk crizele,il las sa planga apoi il duc si il spal pe fata cu apa rece si ii trece!!!o pupam pe ana!!!
aaa facui cafeluta,vrea careva???
va pup si va doresc o zi frumoasa si cu mult soare!eu fac mancare dis de dimi ca sa pot sa il scot afara dupa 10!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan