Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineataaaaaaaaaa!
Cafea! Multa!

In primul rand raportez :Luca merge singur! Ieri cand am ajuns acasa era baiat mareeeee!

Iunia, ma bucur ca Iarina este bine!

florina, bine ca nu este vreun rotavirus. Luca a avut combinatie: rotavirus, adenovirus, dintisi cred eu si un rosu in gat!eu i-am prelungit regimul cam trei saptamani. nici acum nu ii dau fructe crude (doar banana. a mancat saracul la mere coapte... laptele i-l combin (fara lactoza cu normal). a luat vreo 300 g in ultimul timp. inainte pe o parte bagam si iesea pe cealalta. ma ingrozise!

biky, eu ajunsesem sa ii dau siropul fortat. direct in gat, cu seringa. avea temperatura, sa manance nu vroia si nu aveam incotro. adevarul e ca saracul i se luase de la atata dulcegarie...

magda, nu e deloc in regula ce face sotul tau. cam asa facea si tata cand eram eu mica...si bineinteles ca pe el il ,,iubeam" foarte tare iar mama era reaua. foarte tarziu am realizat ce greseli facea. eram deja mare. trebuie intr-adevar sa iei atitudine dar poate nu e nevoie de despartire. poate gasesti si alte metode...

tzuna, prin ce treceti si voi...nici nu stiu ce sa zic. ar trebui sa-i mai faci niste investigatii. trebuie sa existe o solutie!

Ieri i-am facut lui Luca Priorixul. A suportat foarte bine. Si nu stiu de ce il fascineaza doctorul pe copilul meu! Se uita la el lunuuuung si rade cu gura pana la urechi! el care de obicei sta si analizeaza incruntat persoanele straine...

In continuare m-a sfatuit sa raman pe formula. Poate din toamna schimbam laptele. Mi-a spus sa nu ma ingrijorez ca mananca 800 ml pe zi daca ii place laptele! (hmmmm, doar portofelul ma cam ingrijoreaza...) In rest e bine. 10,400, 84 cm, si...smecher cat cuprinde.

loradin, nu prea stiu ce sfturi sa iti dau. cred ca toti copiii au acecese de personalitate care eu zic ca e in mare parte rasfat! dar cum sa stau fara sa il rasfat cand este atat de dragalas!!!??? si Luca mai face crize si plec de langa el. daca face ceva nepermis, il iau de acolo, il duc in alta parte, se intoarce, iar il iau, pana renunta el. e foarte insistent si cateodata ma pacaleste. se face ca il preocupa altceva, si daca nu mai sunt atenta iar o zbugheste unde vrea el sa mestereasca...iar il iau si il indepartez... plange, se tavaleste, nu-l bag in seama.

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Multumesc pentru sfaturile referitoare la administrarea siropelelor!

Deci am am ramas la varianta cu seringa, dar nu totul dintr-un foc, caci isi face greata si vomita... asa ca ii dau cate 1 ml, boceste, ii distrag atentia, inghite, apoi iar 1 ml.... si tot asa pana ia 5 ml!
Ieri, soacra-mea nu a inteles bine cand sa-i dea nurofen si cand sa-i puna apa de mare in nas.... cred ca ori nu i-am explicat eu bine , ori ea a inteles prost, cert este ca nu i-a administrat de nici una...asa ca am gasit la ora 16.30 un copil marait, nedormit, nemancat (cica nici apa nu a vrut), plin de muci si cu putina febra.

ieri meniul a fost:
ora 6.30 - 200 ml lapte
ora 10 - 5 ml Ospen
ora 12 - 3 lingurite orez
ora 17 - 5 ml nurofen + 20 ml apa
ora 18.30 - 30 gr iaurt si 2 biscuiti (cred ca isi facuse efectul nurofenul, ii pusesem Sterymar in nas si servise 1 ora de aer curat)
ora 20.30 - 220 ml lapte
noapte febra 38...pus un supozitor de novocalmin

astazi dimineata 260 ml lapte, dar cred ca daca ii faceam mai mult, manca mai mult.....oare suntem pe drumul cel bun?
Am cantarit-o imbracata si are 9.200....deci sigur a scazut sub 9 kile...
poate ca manaca astazi.......m-as bucura si cu 50 gr la o masa!
Doamne, m-o terminat copilul asta cu mancarea....nu cred ca exista copil mai nemancacois ca al meu, fie el bolnav sau sanatos!

Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Buna de dimineata!

Hai ca mai fac o cafea, ca cea facuta de mady sigur s-a terminat!

loradin pt tine nu am decat

rhianna ce vesti ne mai dai??? Bb2 a venit?

Si daca tot am inceput sa strig:

Alexia3 un raport ceva??

Karra ce faci cuscrisoara? Nu va mai revenirati?

uitam: felicitari mergaretului Luca. Duamna Karla sa te tii de-acum!!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

quote:
Originally posted by biky

Doamne, m-o terminat copilul asta cu mancarea....nu cred ca exista copil mai nemancacois ca al meu, fie el bolnav sau sanatos!

Ba exista ....

Ieri: ora 7 - 250 ml lapte, ora 12 - 5 lingurite ciorba, ora 14 - 5 lingurite ciorba + un Danonino mare, ora 16 - 150 ml lapte, ora 19 - 30 gr carne de pui fiarta, ora 22 - 150 ml lapte.

Azi: ora 6 - 250 ml lapte, ora 9 - un borcanel de fructe mar cu banana. Azi a inceput bine probabil va termina prost.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

test ... ca m-am rimelat!

Varsta lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by gabi78

quote:
Originally posted by biky

Ba exista ....

Ieri: ora 7 - 250 ml lapte, ora 12 - 5 lingurite ciorba, ora 14 - 5 lingurite ciorba + un Danonino mare, ora 16 - 150 ml lapte, ora 19 - 30 gr carne de pui fiarta, ora 22 - 150 ml lapte.

Azi: ora 6 - 250 ml lapte, ora 9 - un borcanel de fructe mar cu banana. Azi a inceput bine probabil va termina prost.

hei alllooo , aici va rog ramanem pe primul loc, meniul ultimelor 2 zile
seara 200 lapte, dimineata 50 ml lapte alaltaieri peste zi nimic , seara 50 gr de pui , ieri peste zi 1 lingurita de pilaf si 1 juma de biscuite,
ai dimineata fara lapte , si pana acum un sfert de biscuite

asa ca .... e super mult ce mancati voi, iar noi suntem asa de la vaccinul de 1 an a dat jos un kg in prima periaoda iar acum nici nu vreau so mai cantaresc

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

quote:
Originally posted by paxela

hei alllooo , aici va rog ramanem pe primul loc, meniul ultimelor 2 zile
seara 200 lapte, dimineata 50 ml lapte alaltaieri peste zi nimic , seara 50 gr de pui , ieri peste zi 1 lingurita de pilaf si 1 juma de biscuite,
ai dimineata fara lapte , si pana acum un sfert de biscuite

asa ca .... e super mult ce mancati voi, iar noi suntem asa de la vaccinul de 1 an a dat jos un kg in prima periaoda iar acum nici nu vreau so mai cantaresc

Va cedam primul loc dar cu stringere de inima sa citim asa neshte treburi.
Deliuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Vreau si io o cafea.Gata am pus oalele la foc, am culcat copilul si acum pe forum.
Care va sa zica , va bateti pentru locul intati, ei pe noi nu ne tenteaza.Sper, deocamdata.Acum mananca binisor, nu mult, dar nu sare peste mese.Desi e foarte agitat si roade tot ce prinde.Nu ma lasa sa vad daca ii ies dintisori in gurita, poate ca de la dinti o fi.

Felicitari Luca, bine ai venit in clubul mergatorilor!!!

Ioana eu nu te vad rimelata...

Elena M.&Adrian Atit de mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Ioana am vazut ca ti-ai schimbat look-u'
Despre pitici care nu papa , io zic "saru'mana" aluia de-a inventat ciorba.
Ca ieri, asta mancat Teodora, de 2 ori.Nu cat sa ma dea pe spate, dar e ceva, totusi.

A, ieri am primit 2 vesti bune(fetele din confe stiu deja), de ieri mai am un nepotel, si vom avea un nepotel in luna dec, daca totul merge bine... Si cred ca la anul ii vom nasi pe parinti si vom boteza copilul...

Mergi la inceput

m-am rimelat "orange" .

Karla s-o face si luca un doctoras. pe matei il fascineaza preotul. cand a venit cu botezul nu-l mai lasa sa plece, a plans si s-a dus dupa el pana la poarta. si nu vroia sa-i mai dea crucea.

Varsta lui Matei

Mergi la inceput