Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by YLARI
Noi am ajuns acasa, dar eu sunt din alt film... Eva e bine. Eu am mari probleme din cauza efectelor adverse ale anesteziei rahi... S-a mai confruntat cineva cu ceva de genul acesta???
Ma doare capul cumplit cand ma ridic in picioare si... cel mai grav e ca nu mai pot sa dorm...

Ylari, scumpa, tocmai luni ne-a zis moasa la curs ca intr-adevar unul din efectele secundare posibile la anestezia rahi si la PDA este ca unele din noi vor avea dureri de cap. Tu erai predispusa la asa ceva, ai mai avut si inainte mai frecvent? Eu una cred ca am avut o singura data in viata mea migrena si de vreo 4 ori dureri de cap, deci imi fac sperante ca pe mine ma vor sari efectele astea adverse pacatoase.

Despre leacuri, nu stiu ce sa-ti spun decat sa incerci sa stai cat mai linistita, sa dormi cat poti de mult, sa nu te stresezi...

Te pupam si te asteptam cu vesti cand te vei simti mai bine

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

quote:
Originally posted by andora

Intrebare.... ca eu cand vin postez ca nebuna... cine si-a pictat peretii camerei copilului, ce vopsele ati folosit? Ca se vede ca ma plictisesc acasa...
A si inca una...pt o nastere naturala la spital de stat cat se mai da oameni buni? Sunt in pom, habar n-am, in euro, in ron, cui anume... salvati-ma...

Ei cu cerceii e bine stabilita treaba, si vorba Alrei aici in general fetitele au tarziu cercei nu au de la cine sa vada...problema e ca ajunge ea in Romania. Ca niste parinti denaturati ne gandeam ca poate la anul in vacanta mare o lasam doua saptamani numai la bunici ca sa se obisnuiasca cu ei si ca sa mergem si noi pe varfuri de munte sia tunci nu stiu daca or respecta musai lista lasata de noi

Si acu apropo de vospea noi am vopsit cu acrilic lavabil fara miros, dar ce conta daca mirosea, ca si asa ala dispare in cateva zile.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo!!!

In legatura cu regimul in timpul alaptarii eu stiu ca zilnic tb sa mancam lapte-oua-carne-fructe si legume. Despre alimentele interzise....eu nu cred in asa ceva. Eu ammancat rosii, varza(adica sarmale) ceapa verde...etc si Tudor e ok, nu are colici (deocamdata). PArerea mea este ca tb incercate alimentele si vazuta reactia copilului. Daca el le tolereaza....e ok. Fructe am mancat si Kiwi si capsuni...si mere si banane...si pere deci...Tudor le tolereaza f. bine.
In schimb nu beau alcool, bauturi carbogazoase (decat cate o gura de pofta) si nu mananc excitante (cacao, cafea, ...etc).
Cat despre alaptat...aici recunosc ca secretul meu este experientza dobandita la primul bb si anume: ma odihnesc, mananc si beau cel putin 3 l lichide....si sunt calma...Pt stimulare nu fac nik special...il las pe bb sa isi faca treaba si daca vad ca nu si-o face calumea...voi incepe si cu stimulente. Mai bag cate o bere f.alcool din cand in cand siceaiul de chimen pt prevenirea colicilor....in rest...nik.
GAta cam-am intiiiins....

Cleo....daca ai scurgeri...ai sunat dr? Nu ar fi cazul sa te vada avand in vedere ca esti destul de depasita de termen?? Sa nu sufere printzesa....adica...lichidul...placenta...sa fie ok. Eu zic ca mai bine te-ai duce sa te vada....poate te si naste

Ylari...imi pare rau ca ai asemenea reactii. Eu am avut ameteli puternice dupa anestezia generala...m-am simtit ca un ...d'ala cu mot! si refacere rapida.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Cleo merci mult, asa ma cam gandeam si eu, anestezist sigur n-o sa am ca ajung cu dilatatie mai mare de 3 sigur si nu mai am timp de epidurala... eu o sa nasc la CFR2, o sa incerc sa vb si cu dr mai multe...
Esme sar;na de info, sper sa facem si noi treaba cu peretii, sa vedem cum rezist eu sa nu miros vopseaua ca zici ca-s drogata la chimicale, cred ca-ntr-o viata anterioara fusei aurolac.
Ylari bafta sa treaca durerile repejor~!!!!!

Eu capitulez pe ziua de azi, cred ca ies putin afara cu maimuta si sotul, va pup si o seara frumoasa

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

salutare, fetele!
Multi pupici pt noile mamici dar si pt cele in asteptare. Si bun venit pe lume bebelusilor, sa fie sanatosi, sa se faca mari si nazdravani!

eu v-am citit mereu, dar nu prea am avut timp de scris. defapt, nu fac mai nimic toata ziua, dar nu stiu cand trece timpul.

am vazut ca mai acum cateva zile Simona zicea ca i-a spus asistenta sa nu iasa din casa cu bebe pana la o luna. noi deja am inceput sa stam afara destul de mult, cam doua ore, paote si mai mult. azi am iesit si de doua ori. aici este vremea foarte frumoasa, cine stie cand o sa mai fie asa zile. asa ca nu pot sa stau in casa. sper sa nu pateasca nimic bebelina.

vorbeati si de dieta mamei in timpul alaptarii. eu la alexandru am fost foarte atenta cu ce mancam. in schimb acum.... am mancat de toate. bine, nu varza, mazare, fasole. dar am mancat kg de capsuni, pepene, rosii, ceapa (in salata), lapte si toate produsele lactate, chiar si salata de vinete. eu zic ca depinde foarte tare de fiecare organism si nu numai. de ex, stiu ca prima criza de colici a lui alexandru a foist dupa ce am amncat eu niste salata de vinete. acum am mancat din nou (bine, numai vreo doua felii de paine) si teodora nu a patit nimic.
asa ca cel mai bine este sa incercati cate putin din alimentele controversate si daca vedeti ca reactioneaza urat bebe, atunci stiti ca nu trebuie sa mai mancati.

mai intreba cineva (cred ca Alysh) de durata alaptarii. mie mi s-a spus sa il pun pe bebe la un san pana incepe sa faca pauze lungi si dese, dupa care sa il pun si la celalalt pana se opreste bebe din supt. iar data viitoare, sa incep cu sanul care a fost ultimul la alaptarea anterioara. ca timp, cam 10 minute la fiecare san. la mine pare ca bebe e satisfacut cu atata, pt ca doarme si este tare linsitita dupa aceea. iar sanii mei si-au reglat foarte bine productia de lapte, dupa fiecare supt ii simt goi, nu ma dor. sper sa o tinem asa cat mai mult.

despre teodora... este in continuare o cumintica. mananca si doarme toata ziua si toata noaptea. a inceput sa aiba un interval de trei ore intre doua supturi in care nu mai doarme, de obicei de la 15 la 18 sau de la 18 la 21. si atunci ne mai da cate un semnal (chiot), ca vrea sa o luam in brate. dar de cele mai multe ori si uitam ca avem un bebe in casa.
noapte in continaure mananca la 12, la 3 si apoi la 6. iar intre alaptari, mai chitaie ea putin in pat, ar cam vrea sa doarma pe pieptul lui mami, dar daca mami se face ca nu o aude, adoarme si ea pana la urma.

cam atat de pe la noi. sunt cu ochii pe voi, astept bebelusii si mamicile cu povestile nasterilor.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

DanaH,

Fetelor, toata ziua azi am avut o burta ca un pietroi, ma doare si pe lateral si o simt tare-tare!

In plus, am stat ca boaita ore in sir la PC si acum ma dor umerii si coapsele, sunt amortita. Ma duc putin pe balcon sa citesc si sa ascult ciripitul pasarelelor.

Nu mai am chef de nimic.

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Prezent , m-am intors de Duminica, dar am avut ceva de alergat dupa niste diplome, asta ca sa nu zica fiu-miu ca masa si tasu nu au diplome la masterat
Ce faci Cleo? Inca nu se vade barza aia, eu va tot citesc si sunt curioasa sa vad ca posezi tu, asa stiu sigur ca inca bebelusa ta nu a sosit!
Ma bucur ca sunteti bine, ma duc ca a venit o prietene in vizita
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, mult succes cu Eva si recuperare rapida!! Pupam fetele..sa se simta bine,da?

cand ai timp sa ne pove de voi....

40sapt+6 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Cleo iti tin pumnii. Sper sa se intample ca astepti dinaintea mea. HAi ca vine primavara, eu cu cine ma plimb pe afara?
Micul meu terorist incepe sa scranceasca din nou, e clar ca vom avea o seara grea.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

pe unde umblati toate???

eu am stat mai mult la orizontala azi, dar v-am citit. m-am uitat la o gramada de filme. acu facuram pauza si mai urmeaza unul mai tarziu. voi pe unde umblati??

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput