Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 4
andora spune:
Esme, tre sa discuti serios cu ei si sa le impui regulile tale fiindca altfel se vor simti jigniti care mai de care... e fetita ta in definitiv si trebuie ca toti sa-ti respecte dorintele. Oricum fiecare va veni cu parerea lui si neintrebat, si acum si mai tarziu, depinde cum ii "educi"... iar chestia cu cercelusii chiar e alegerea ta... eu una nu regret ca i-ma pus fiindca acum mainnebuneste ca are cutare fetita cutare cercei si ea de ce are invers samd, insa chiar e o chestie subiectiva si ar trebui sa facicum crezi doar tu
Cleo io acum m-am dumirit,tititza ta a vrut sa vina intr-o zi mare,pai tre sa aleaga intre 9 si 10mai, hai ca ambele au semnificatii adanci istorice... stie fata ce stie
Intrebare.... ca eu cand vin postez ca nebuna... cine si-a pictat peretii camerei copilului, ce vopsele ati folosit? Ca se vede ca ma plictisesc acasa...
A si inca una...pt o nastere naturala la spital de stat cat se mai da oameni buni? Sunt in pom, habar n-am, in euro, in ron, cui anume... salvati-ma...
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
cleo78 spune:
esme, unde ai tu poze puse?
40sapt+6 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
alra spune:
esme raspund eu ca si eu am aceeasi problema cu cerceii.
apropo, puneti-ma si pe mine la "membru guest" ca ma simt aiurea ca scriu pe aici da va tot citesc, mai ales in ultima vreme de cand vin bebeii
laura s-a nascut prematura si bolnava si ultima chestie din lume pe care as fi facut-o ar fi fost sa ii gauresc urechile. avea sufieciente ace si electrozi pe ea.
apoi aici in be am auzit reactii de la poze de fetite mici cu cercei, caci la ei nu se obisnuieste. cica la prima comuniune (6 ani) cam cer fetitele ele insele cercei.
ai mei de acasa m-au tocat la cap cu regularitate sa ii pun cercei, inclusiv prietena care mi-a trimis niste cercelusi superbi cadou, chiar si azi m-a intrebat. am auzit de toate, ce daca aia sunt prosti fii tu desteapta, de ce i-ai pus bratara (aici toti copiii au bratara cu numele) ca e la epataj bb cu bratara pe mana. sincer nu ma intereseaza.
relativ la indopatu copilului, daca stai in alta tara nu te plange ca esti safe. te vor toca iara la cap la telefon, da ce a mancat azi, da-i ceva sa "rontaie", da nu e bine atata, mai dai si de aia, multe sfaturi fiind contradictorii cu ceea ce iti zic astia de la kind&gezin. ultima nenorocire e ca laura nu mai ia in greutate de 1 an (io ma bucur ca e umflatica oricum!), vaaiiii.
si sa nu uitam performantele sportive ale lu bb: la x luni musai sta in fund, la y luni musai merge etc. eeeiii, fi-mea fu mai mototoala. vaiii, are prb? are ceva? are vreun handicap?? mergi la dr sa ii dea vitamine ca nu merge inca (madam fiind peste media greutatii deja ), vaiii nu o invatati sa mearga voi (a se citi "fortati"). a mers fix cand a avut ea chef si odata ce si-a dat drumu sa mearga singura a fost foarte sigura pe ea si nu cazut deloc, spre deosebire de baiatu unor prieteni care mergeaaaaa si pe care l-au dus dupa 1 luna sa il coasa la cap ca daduse cu el de cuier
si lista e luuungaaa.
da sunt si ei bunici, respectiv strabunica, si se streseaza si se implica ca na, asta le e felul si offf, ce mi-ar dori sa fie mai aproape sa se bucure mai mult de ea si ea de ei ...
cleo, baga mare!
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
quote:
Sper ca o sa am timp ...
eu n-am timp, eu sunt tare relaxata in legatura cu "ce e mai bun" pt laura ca oricum as face tot nu iese 100% bine. respect niste reguli de bun simt si ma opresc acolo.
aldaesme spune:
quote:
Originally posted by cleo78
40sapt+6 zi asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
Esme hipo e lenesa si nu isi pune semnatura, arunca asa din cand in cand un link hai ca il mai arunc odata daca promiti ca nu cazi in lacul din spate .
uite aici!
esme
cleo78 spune:
alra, bag o ciorba acra de loboda. Una maree.... ca mi s-a parut ca mi-e cam greatsa. Si nu, nu e cu ulei din ala pacatos
Si din ce povestesti acolo...uof, tot romanca ai ramas. Una chinuita si educata de ceilalti conform stirilor de la radio shants.
Nu stiu cum sa te pun la guest...pe prima pajina?
A, andora, despre bani...in ce spital nashti? Io am pregatit pt:
-doftor 200 euro (, daca e cezariana -> 250euro)
-moase 150 roni (am 2 plicuri..daca prind 2 ture??)
-asistente si infirmiere 200 roni in hartii de 5 si 10 lei
-anestezist - nu stiu cat e kitul, nu stiu daca am nevoie....dar am un plic cu 500 roni pt anestezist+diverse
-neonatolog 100/150 roni. Functie de dam ochii si discutam.
Si restul ..fara numar.
Hai ca daca nasc curand (SPER!!!) vin cu info calde
YLARI spune:
quote:
Originally posted by cleo78
Ce faci, cleo? Te pup, m-am tot gandit la tine...
Va pup pe toate... N-am timp sa citesc din urma, dar va multumesc tuturor, gabitzam m-a asigurat ca sunteti alaturi de mine.
Noi am ajuns acasa, dar eu sunt din alt film... Eva e bine. Eu am mari probleme din cauza efectelor adverse ale anesteziei rahi... S-a mai confruntat cineva cu ceva de genul acesta???
Ma doare capul cumplit cand ma ridic in picioare si... cel mai grav e ca nu mai pot sa dorm...
Va iubesc, felicitari celor care au devenit mamici intre timp, sa le traiasca puiutzii!!!
ylari si eva si iuby va pupa pe toate!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
alra spune:
quote:
Si din ce povestesti acolo...uof, tot romanca ai ramas. Una chinuita si educata de ceilalti conform stirilor de la radio shants.
da, tot romanca. ma inerveaza ma, ma inerveaza astia de ma comenteaza de nu aveti idee. si ma comenteaza toti ca dupa ei io le fac pe toate pe dos
da's capoasaaaa.
faza, eu cu laura am fost total non standard fata de standardele din ro, am facut totu dupa capu meu personal, nu am ascultat de sfaturi, m-am isterizat de cate ori le-am primit si tot asa.
ma duc acuma cu fi-mea acasa in ianuarie, fi-mea o minune de copchil, manaca singura, sociala, vesela, bilingva, ba tot ce vrei de la un copil. si frumoasaaa.
ce credeti ca zice buna mea mama care cand sa nasc imi zise ca pacat ca nu vreau sa vina la mine ca io oricum nu o sa ma descurc singura cu bb? cica "norocu tau a fost ca nu am fost noi acolo sa te invatam 'de bine'"
cleo, taci cu ricinu ala ca imi vine sa vomit si asa, daramite sa ma mai gandesc la gust de ulei ranced in gura, brrr
gabitzam spune:
Alra, te-am bagat la listuta, poti sa scrii linistita cand vrei tu
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alra spune:
mersi gabitza
pe lista de la mamici de noiembrie decembrie nu am inca curaj sa ma pun