Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am mai intrat sa felicit venirea pe lumea a bebelinei de Madaluta Bine ai venit! Sa fii sanatoasa si fericita!

Eu mai bag o ciorbita de legume de-a mea, doar de asta mai am chef in ultimul timp, sa ma intind lala o orizontala preferata de bibi asta al meu.

Inais pup fetita cumintica, moah, moah, moah !!! AMR 1 zi de job!!!

Lori 36+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu am intrat ca sa-i bag niste

si lui Daria Ioana, pe care nu am uitat-o si careia ii doresc nastere usoara si toate cele bune!!

Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dana H, ce bine ca si teodora ta e cumintica...Asa...sa tot faci copilasi. Acuma sa nu intelegeti ca Matei nu e cuminte...Ba chiar este, doarme uneori foarte bine, dar uneori cind nu mai am lapte - si simt si eu asta- ar sta numai la san, sau se scoala din ora-n ora sa pape...Poate unde sunt si eu paranoia si-mi fac griji ca nu maninca bine, cred ca-i alimentez si eu starea....nici nu stiu...Acum de ex i-am facut completare un bibe cu 90 de ml, a mincat 30 cu o pofta de s-a si inecat,(am zis ca mor!)si restul n-a mai vrut...dar cum sa va spun, s-a potolit brusc, asa cu o molesala si o stare de ziceai ca-i de guma

In rest nu stiu, de mincat maninc, de baut beau...ca oricum nu pot sa-l pun la sin fara apa linga mine...mi se face instantaneu o sete cumplita...

Va las, somn usor, un ultim rind pt CleoSa fie ins eara asta!!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

L-am culcat pe Stefan...si acuma urmeaza baita lui Tudor....si naaaaniii ca mor de somn. Dar nu puteam sa plec la nani..fara sa ii fac lui Cleo!!!

va poop si noapte linistita tuturor!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Madaluta Felicitari pentru fetitza!!!

Fetelor, am terminat si eu de pus in bagaj ultimele lucruri: incarcator tel, garmastan, etc....

De la ora 6 dupa-amiaza nu am mai mancat nimic si deja mi-e foooaaame!! Dar compensez cu apa...ce sa fac..
Mi-a sunat azi tel intr-o veselie...deja am ragusit..nu mai pot sa vorbesc. Bebeluna mea nici n-o sa imi mai recunoasca vocea maine...
Acum o sa incerc sa adorm, pt ca mi-e somn si chiar sper sa ma odihnesc in noaptea asta. Dar daca ma trezesc, o sa mai intru sa mai vorbim asa, de la burtici la burtici..
va pup pe toate si va multumesc din suflet pt sustinere !!

alina_anto
Jackie
cleo

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 38+ AMR : 1 zi!!!!! SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

alina tinem pumnii pt tine maine. de maine gata! intrii in randul mamicilor pe buletin...sa va dea Dzeu sanatate si refacere rapida

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Legat de mancare la alaptat vad ca parerile sunt impartite. Pe afara ce am citit poti manca de toate, pe la noi mai nimic. Adica nu fructe si legume crude, iar mie pediatrul mi-a zis nu iaurt si nu branza de vaci. Pai ce mai ramane? Ca cica mult lapte nu ca poate face alergie la lactoza etc. Eu merg pe sistemul instinct matern, deci ce ma taie capul aia e.

Bebe al meu seara primeste completare ca nu am cum sa il potolesc altfel.
Sa va povestesc cum a fost ziua de azi: de dimineata am inceput cu suptul, am facut o pauza pe la 12, cand l-am lasat un pic chiar sa planga ca nu am apucat sa mananc. Vreau sa spun ca in acest rastimp el a supt, deci nu doarme la san.
A reusit sa goleasca un san si ne-am apucat de celalalt. Cu greu am reusit sa il adorm pe la 5 si ceva, ca era obosit rupt dar tragea de ochisori sa nu cumva sa adoarma. Am golit si celalalt san.
Deci inainte de culcare a primit completare, ca nu ii ajunge laptele de la san ca sa se linisteasca, suge cu orele. Ragaie si reia suptul ca s-a facut putin loc, mai regurgiteaza si reia papatul ca deh tb ceva proaspat. Intre timp face pipi si kk deci...ar manca intr-una. Azi abia am apucat sa ma mulg un pic, ca am zis sa scot laptele mai slab.

La noapte probabil tot completare sau laptele muls din frigider va primi ca nu mai pot de sfarcuri. Insa tb si el sa creasca nu? Inteleg ca dupa un timp se mai regleaza cu mesele si voi avea si eu putintica liniste.

Cu alte vesti revenim maine.
Hai fetelor

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Alina am intrat doar sa-ti urez succes maine si sa stii ca suntem alaturi de tine si o asteptam pe Sara!!

Cleo sper ca Mara sa o ia pe urmele Sarei!!

Va pup !!

Poze
Andreea 36+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

socrate ai un bebel papacios tare!!!

Pozici Iulia 34 + (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Madaluta Felicitari pentru fetitza!!!

Fetelor, am terminat si eu de pus in bagaj ultimele lucruri: incarcator tel, garmastan, etc....

De la ora 6 dupa-amiaza nu am mai mancat nimic si deja mi-e foooaaame!! Dar compensez cu apa...ce sa fac..
Mi-a sunat azi tel intr-o veselie...deja am ragusit..nu mai pot sa vorbesc. Bebeluna mea nici n-o sa imi mai recunoasca vocea maine...
Acum o sa incerc sa adorm, pt ca mi-e somn si chiar sper sa ma odihnesc in noaptea asta. Dar daca ma trezesc, o sa mai intru sa mai vorbim asa, de la burtici la burtici..
va pup pe toate si va multumesc din suflet pt sustinere !!

alina_anto
Jackie
cleo

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

Alina 38+ AMR : 1 zi!!!!! SARA-MARIA

Off, si mie mi-e fooamee! Asta e rabdam! Eu am mai baut un pic de lapte! Bafta multa miine si refacere usoara!

La fel si pentru Cleo si pentru restul fetelor care au intilnire cu barza zilele urmatoare!

Jackie 38+
AMR: Mai putin de 24 de ore!

Mergi la inceput