Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 7
MissParker spune:
Alina, Cleo:
Noapte buna, fetelor!
Felicia 33+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Magnetism79 spune:
Fetele uite ca nu am somn, de ieri mai pe seara nu m-am simtit bine deloc, mi-a fost atat de rau de am crezut ca mor, azi dim am plecat la fac sa sau diplomele de masterat ale mele si ale sotului , nu am reusit bineanteles ca asa e in Romanica , trebuie sa dai ca sa ai asa ca mai fac un drum Luni ca maine stau si eu cu aia in sus ca nu e foc si dupa aia, tot azi am fost la aia cu cel stem sa iau kitul si sa semnez contractul, aici obiectiv atins, iar dupa m-am oprit la Cora am luat pampersi pt ala micu de 2-5 kg un bax de 42 de buc, niste iaurt de fructe , 2 bodiuri pt bebel, alte nimicute gen paie , canuta de plastic pt spital, 2 prosoape mari pt mine( pt spital) si doua mai mici pt sani cand te duci sa alaptezi, niste prajituri, cafea fara cofeina , fulgi de porumb si chocapic la care am si o canuta haioasa, ma cer e ca am venit acasa PE JOS ZICEAI CA ERAM MOS CRACIUN ma si am rugat un taximetrist sa ma duca pana acasa e adevarat ca facea cursa cam 50 de mii ma si nu a vrut nici unul sa ma duca ba din contra, unu mi-a zis ca daca vreau sa ma duca imi ia 200 de mii si i-am zis sa MA PUPE UNDEVA CA DE LA MINE NU VEDE BANII ASTIA!!!!!!
Am ajuns acasa mai greu dar am ajuns, vedeam deja stele verzi de rau ce imi era dar acu mi-am mai revenit, nici asat micu nu prea s-a miscat , mi-a dat emotii de dimineata , dar acum multumim lui Doamne Doamne suntem bine si ne-am jucat tumba, asta probabil pt ca mi-a fost mie rau ce sa va zic acum sunt bine dar am avut ceva emotii , aveam impresia ca acum iese copilul, am tremurat tot drumul........
Cleo mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da intarziata e TOANTA AIA DE BARZA FIR-AR EA SA FIE DE COTOFANA!!!!!!!
Fetelor abia astept sa nasc, numar zilele ca betele de chibrit din cutie, nu mai am rabdare
Pupici mari si mici
Lavi+33 cu Bogdanici Pogonici
mi_bebelina spune:
Jackie si Alina_anto, bafta maine, dar inainte de asta odihniti-va...o sa va treaca si foamea. Tocmai trecut sotul meu pe aici si i-am zis de voi ca aveti maine ceza si ca va e foame.......ii era si lui mila...
Jackie, am fost in seara asta sa vad exact unde e cabinetul dr Eremia, am vazut ca mai sunt inca 2 medici acolo. Nu te stresez acum cu intrebarile, insa chiar o sa vreau sa stiu mai multe.....daca se face programare, cat costa(daca costa) consultatia......chestii de genul asta.Acum insa tu trebuie sa fii odihnita pentru momentele ce vor urma.....sa va dea DD bebici sanatosi si frumosi.
Cleo, tu cum stai? Iar ne pacalesti cu ricinul?
cleo78 spune:
Magnetism, si tu esti o agitata.... dar vb aia, cand tre sa le faci pe toate, poti sa le lasi?
Ma gandeam pe unde esti, ca nu te-am vazut zilele astea pe forum (sau nu ca mine, legata ca un caiine pe lats -de tastatura...).
Mi_bebelina: ulei de ricin? HAC! Pe care l-am baut! in cel mai nefericit caz, scap de constipatie. Si tot e o reusita, nu?
41 sapt asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
cleo78 spune:
fetelor, unde ati cetit ca a nascut mihbut?
stiam ca asteapta gemeni, fata si baiat...singura cu gemeni de la noi din odisee. Dar... nici pe prima pajina nu e trecuta ca nascuta, nici nu am gasiy in urma.
41 sapt asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
mi_bebelina spune:
Lasa Cleo, citisem ca apar contractii la o zi-doua dupa ce pierzi dopul cu firisoare de sange....deci sigur nu apuci week-end-ul fara sa-ti tii bebelina in brate.
Legat de dop, cum e ....adica ai sansa sa-l ratezi? sau nu trece neobservat?
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Lasa Cleo, citisem ca apar contractii la o zi-doua dupa ce pierzi dopul cu firisoare de sange....deci sigur nu apuci week-end-ul fara sa-ti tii bebelina in brate.
Legat de dop, cum e ....adica ai sansa sa-l ratezi? sau nu trece neobservat?
cu dopul, e clar. E o secretie...gelatinoasa, nu ca cea obisnuita de sarcina, si nu e abosrbita de chilot - ramane asha, vizibil, deci nu il poti rata. La mine e roziu, adica cu urme de sange. Dar numai dimineatsa a fo clar, apoi asha, urme....dar tot rozii.
Am cetit azi in cartile mele magice: ca numai 15% din cazuri travaliul se declansheaza cu ruperea apei- deci cel mai des vezi urme de dop, si mai ales...dureri.
Si bb joaca un fotbal...acum...ma duc sa ma intind. Noaptea asta nu ma vad prea odihnita- l-am trimes pe tati sa doarma, macar el sa fie lucid.
mi_bebelina spune:
Aha, deci nu pot sa-l ratez....... e bine. Eu ma duc inati sa lipesc capacul de la WC cu scocisa nu cumva sa uit sa fac pipi in noaptea asta la cel improvizat....ca maine ma duc cu proba pt proteinurie
si apoi la somnic si eu
alina_anto spune:
Fetelor, nici nu am apucat sa ma bag bine in pat ca m-au apucat niste dureri de spate...dar doar in partea stanga..plus contractii destul de dese (am avut doar una-doua dureroase, dar nu foarte tare), iar bebeluna se impinge tare in colul meu si ma inteapa.. Ma luase si cu frisoane, acum parca mi-a mai trecut putin.
Sper sa imi treaca si sa ma linistesc...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina 38+ AMR : 1 zi!!!!! SARA-MARIA
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Fetelor, nici nu am apucat sa ma bag bine in pat ca m-au apucat niste dureri de spate...dar doar in partea stanga..plus contractii destul de dese (am avut doar una-doua dureroase, dar nu foarte tare), iar bebeluna se impinge tare in colul meu si ma inteapa.. Ma luase si cu frisoane, acum parca mi-a mai trecut putin.
Sper sa imi treaca si sa ma linistesc...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina 38+ AMR : 1 zi!!!!! SARA-MARIA
ia un no spa si incearca sa dormi. Pana miine dim. cand e cezariana... nu mai e mult. 7 ore- in care ti-ar prinde bine sa dormi putin. Pup.
SI mult succesc miine.