Mamici de mladite & mugurasi de mai-iunie 2008(74)
Raspunsuri - Pagina 8
monik16 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Fetelor, nici nu am apucat sa ma bag bine in pat ca m-au apucat niste dureri de spate...dar doar in partea stanga..plus contractii destul de dese (am avut doar una-doua dureroase, dar nu foarte tare), iar bebeluna se impinge tare in colul meu si ma inteapa.. Ma luase si cu frisoane, acum parca mi-a mai trecut putin.
Sper sa imi treaca si sa ma linistesc...
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina 38+ AMR : 1 zi!!!!! SARA-MARIA
Alina, spune-i sa mai aiba putina rabdare ca peste caterva ore va vedeti!
36+ Sara-Maria
alina_anto spune:
Cleo, parca m-am mai linistit. Ma mai doare spatele dar nu asa tare. contractii tot mai am... Dar o sa iau un no-spa s incerc sa ma bag iar in pat....
Du-te si tu la somnic! Poate maine e ziua cea mare si pt tine!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina 38+ AMR : 1 zi!!!!! SARA-MARIA
monik16 spune:
Ma bag si eu la somn ca azi am avut o zi cu peripetii... Am cazut de pe scaun ; s-a rasturnat cu mine si am picat in fund...M-a zdruncinat nitel dar sper ca nu vor fi condecinte, ca dupa nu m-am simtit prea bine...Trebuie sa fiu mai atenta ca la ce gabarit depasit am sunt cam lipsita de gratie...
Noapte buna!
36+ Sara-Maria
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by monik16
Ma bag si eu la somn ca azi am avut o zi cu peripetii... Am cazut de pe scaun ; s-a rasturnat cu mine si am picat in fund...M-a zdruncinat nitel dar sper ca nu vor fi condecinte, ca dupa nu m-am simtit prea bine...Trebuie sa fiu mai atenta ca la ce gabarit depasit am sunt cam lipsita de gratie...
Noapte buna!
36+ Sara-Maria
nu am somn. Singurica? Singurica?
41 sapt asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
simonacip spune:
mai sunteti?
Tre sa hranessc cupilul, nu am insomnii ca pe vremea cind puteam sa dorm, deh viata asta cum ne face in sic!
Alina, tinem pumnii sa stea bb pana la momentul oportun.
Cleo? DAR TU? singurica?ntz, ntz....macar o gura...cu portocale, sau 2 doze de calciu..Imediat te apuca, acum ca nu mai ai nici dop...
Monik, ooof, mare atentie, bineinteles ca bb n-a patt nimic, dar uite ca stai dupa aia cu gindul si te stresezi...ples ca nu ti-o fi picat tocmai bine..fata sa treaca...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
monik16 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
mai sunteti?
Tre sa hranessc cupilul, nu am insomnii ca pe vremea cind puteam sa dorm, deh viata asta cum ne face in sic!
Cleo? DAR TU? singurica?ntz, ntz....macar o gura...cu portocale, sau 2 doze de calciu..Imediat te apuca, acum ca nu mai ai nici dop...
Monik, ooof, mare atentie, bineinteles ca bb n-a patt nimic, dar uite ca stai dupa aia cu gindul si te stresezi...ples ca nu ti-o fi picat tocmai bine..fata sa treaca...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Nu mai ai insomnii dar ai o mare satisfactie: Esti o super mamica de superbaietei!!!! Abia astept si eu buburuza mea...
Sa stii ca ai dreptate, de-aia m-am si trezit, ca mi-e teama...Vroiam sa o simt miscand si ea nimic...M-am tot scarpinat pe burta , am mancat o para, am mangaiat-o si pana la urma mi-a dat un semn ca e acolo . Saracutza, probabil dormea .
Acum ma culc la loc ... daca ma lasa .
36+ Sara-Maria
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
mai sunteti?
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
ma duc la spital. Contractiile nu le mai separ, am burtica ca un pietroi, dar durerile is cam la 15 min. Incerc sa mi le cronometrez, daca is regulate, mergem la 6-7 dim la spital, pana nu o ia razna circulatia in bucureshti.
41 sapt asteapta o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
MsBB spune:
Nu sunt singura insomniaca?
M-au trezit niste dureri de spate si de burtik ... si cine mai poate sa doarma acum? Am burta pietroi ..
Cleo aud ceva? spital dimi?
Tinem pumnii la fata , sa ai parte de o nastere usoara!
Adriana 38+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png
MsBB spune:
quote:
Originally posted by monik16
Noapte buna!
36+ Sara-Maria
ai grija , nu deranja fitisa! Adevarul e ca de multe ori am facut balet in loc mai mai sa cad...cel putin cateodata sunt ca un betiv cand incerc sa ma ridic
Adriana 38+ , Andra
http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png