Strumfi de iulie-august 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

xerxe, nu mai atrage energiile negative prin tremurat. Fii optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!
sarbatoritilor de azi Alessia, Mara, Adeluta, Miruna, Alex, Mihnea si Matei!
Multumim tuturor pentru complimente si pentru sfaturi.
Exact cum au zis si unele dintre voi, nu prea reusesc sa-i tai unghiile nici in somn pentru ca se trezeste. Asta e... asteptam sa creasca sa ne putem intelege cu ei si pana atunci taiem cate o unghiuta pe zi.
Luna merci pt. link. Problema este ca nu pot intra pe flickr sau picasa de la serviciu si de aceea nu pot vedea pozele. M-a lasat memoria...sigur ne-ai mai spus prenumele tau, dar pe moment nu mi-am dat seama.
Xerxe bafta la examen!

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Cu taiatul unghiilor incercati imediat dupa ce adoarme. Nu in timpul somnului.

Dianaaaaaaaaaaaa de Victorasssssssssss!
Valennnnnnnnnnnnnnn!

Cred ca e intrerupta legatura cu Canada. Hi, hi!

Mergi la inceput

Fetele, am scos capul sa vad cum imbrac copilul. Si am hotarat: dezbracat. E un soare dogoritor. Te arde.
Luna, tu dai fata cu crema de protectie? De care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

he he
la noi e soare dar cu dinti ... de dimineata era o ceata ca-n septembrie si 7 grade, acum e soare dar tot rece e, vreo 15 grade imi arata la geam
Mara a dat iama in maruntisurile lui David si acum le gusta pe rand

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata !!

Sa ma bag si eu in discutii :
* cu taiatul unghiilor la manute e o problema si la noi. Reusesc tot cand doarme, dar asa cum zice Cafera, imediat dupa ce adoarme bine, are somnul profundi si sta linistit. La picioare, il mai pacalesc si dupa baita sau cand e somnoros si sta pe masa de schimbat.
* legat de cremele de protectie solara: m-am gandit si eu ca a inceput sa arda soarele si cum FIlip e f alb la ten si are si o usoara dermatita in obrajori, i-am cumparat de la Chicco , cu SPF40. Am inteles ca e ok, desi cele mai multe bile albe ar avea crema de protectie pt bebei de la Avene. Eu cumparasem deja de la Chicco, asa ca o sa mai astept. Si da, vreau deja sa-l dau pe fata si gat mai ales, incepand de azi ca e mai cald si pe la noi.

Ioanaiub, eu ieri i-am dat lui Filip:
> piept de pui cu dovlecel, morcov, 1/2 ceapa mica si orez, la care am adaugat un pic de unt si verdeata.
Azi ii dau peste cu tagliatelle si smantana de la Hipp , ca nu am curaj sa iau mereu peste (ca nu stiu cat e de proaspat).
>ii mai place: cartof dulce+dovlecel+morcov+galbenus de ou, amestecate cu un pic de unt (fara sare) si lapte. Mananca si cate 300 gr.
edit: eu ii fac spanacul cu galbenus, cartof, 1/4 ceapa si un pic de lapte; am incercat si cu branza, dar nu-i place.

Cafera, f frumos castelul, bineinteles ca pastram oferta!
Andreeac, lui Raducu!
MamiCamelia, multumim de sfaturi! am notat si eu!

Eu sunt destul de fericita azi, ca desi la 3 dimineata schimbam pampersi cu kk , a dormit apoi puiul pana la 08.00!
Sper sa nu fie doar o intamplare fericita!
Tineti-mi pumnii ca azi ma duc la dentist! de 4 zile stau numai cu calmante si nu mai rezist.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multe lunishoare si la multi ani strumfeilor sarbatoriti azi: Alessia, Mara, Adeluta, Miruna, Alex, Mihnea si Matei!
Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si destepti! Si sa aduca numai bucurii parintilor lor!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
Originally posted by andicu

Ioanaiub, eu ieri i-am dat lui Filip:
> piept de pui cu dovlecel, morcov, 1/2 ceapa mica si orez, la care am adaugat un pic de unt si verdeata.
Azi ii dau peste cu tagliatelle si smantana de la Hipp , ca nu am curaj sa iau mereu peste (ca nu stiu cat e de proaspat).
>ii mai place: cartof dulce+dovlecel+morcov+galbenus de ou, amestecate cu un pic de unt (fara sare) si lapte. Mananca si cate 300 gr.
edit: eu ii fac spanacul cu galbenus, cartof, 1/4 ceapa si un pic de lapte; am incercat si cu branza, dar nu-i place.

Tineti-mi pumnii ca azi ma duc la dentist! de 4 zile stau numai cu calmante si nu mai rezist.

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

mancacios tare Andicu
cartof dulce ii place si Marei, i-am dat la inceputul diversificarii si de atunci nu am mai gasit ... pacat, ca-mi placea si mie la cuptor cu friptura de pui
peste i-am dat ca a dus sotul proaspat de la Brasov (carrefour) si am congelat cateva fileuri, doar pentru ea ...
a iesit soarele si la noi, eu am luat pentru copii lotiune cu SPF40 de la Avon dar daca ziceti voi ca de la Avene e mai buna o sa caut si eu

succes la dentist , sa te faca bine

despre www.envy.ro/sld/sld.php?pid=797&mod=c" target="_blank"> lotiunea asta era vorba?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Andicu, iti tin pumnii la dentist.
Ei, daca iti mentii oferta si dragostea e mare, atunci iti dezvalui ca si fata are o mansarda pe malul marii. Asa ca in vara asta le facem cunostinta, pentru ca vom sta acolo pe perioada insorita. Venim si la sf asta de sapt, dar avem treburi privind amenajarea.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna ziua fetelor

Eu cu maseaua stau foarte dar foarte foarte prost simt ca mor imi vine sa mushc din perete.nu am dormit aproape deloc
cafera te pup scz ca nu am raspuns imi tocam nervii in alta parte

De unghiile lu bb nici nu vreau sa vb deabea reushesc sa ii tai unghiile..

nu mai shtiu despre ce vorbeati ca ma dor creierii imi vine sa imi bag picamerul in gura ... cred k o sa vin in ro cat de curand.Am fost la dentistsi momentan tre sa iau antibiotice..si abea apoi sa imi faca nervu ....care ma costa ..destul sa zicem!

Andicu bafta la dentist!Sa imi zici cum a fost!Eu una ash nashte inca de 1000000000 de ori decat durerea pe care o am acum..

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput